Відгуки покупців про Іграшка AnimAll GrizZzly Бегемот, для собак, синя, 10×7×7.2 см
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Бегемотик зацікавив цуценя. Іграшка завдяки своїй формі непередбачувано відскакує від підлоги, що додає грі веселощів. Досить міцний матеріал, за 2 місяці ще нічого не вдалось відгризти. Ще й голосно пищить.
- Переваги:
- Гарне співвідношення ціна/якість
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Моя собіка в захваті від цієї іграшки, вона в неї стала улюбленою.
Вона в мене з тих, хто гризе багато і ця іграшка виглядає, як та, що буде слугувати довго.
Іграшка пищить не від легкого стискання, а коли вона її вже добре стисне, тому мені не завжає це пікання.
Хотілося б ще подібних іграшок, але бачу що є тільки кабан такої форми і іншого кольору, але я не впевнена, що для собак в цьому є різниця.- Переваги:
- Якість, приємна на додик, зручно гратися
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Косюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Собака(ротвейлер ) в восторге от игрушки и что главное - игрушка долгоиграющая
- Переваги:
- Цена, качество
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Аліна Л***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Моя такса "з'їдає " всі іграшки і знайти з пищалкою, яка протримала хочаб декілька днів складно. Ця іграшка вижила після декількох днів інтенсивних ігор і стала його улюблена. Через два тижні він відкусив голову, але так як там цільний шматок резини вона всерівно пищить і все так же слугує для ігор) тепер хочемо спробувати кабана з цієї серії
- Переваги:
- Дуже міцна
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за Ваш відгук!
- РоманПродавець: Rozetka. Колір: Синій
Не міцна, як пишуть!
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за Ваш відгук, спробуйте обрати для свого улюбленця іншу іграшку з більш міцного матеріалу.
- РоманПродавець: Rozetka. Колір: Синій
Мій пес (скотч тер'єр, мало-середня порода, 10кг) дуже любить іграшки з пищалкою. Ми постійно в пошуках такої іграшки, щоб "протрималася" хоча б кілька днів: і пищалка, і сама іграшка. Поки що знайти не змогли. Була велика надія на цю, з урахуванням двох захоплених відгуків. Не сталося. Піщалка не протрималася кілька годин (не постійного використання), у самій іграшці з'явилися ознаки "розповзання" по швам теж через кілька годин (дивіться фото). Серія зоветься "Гріззлі" - не відповідає назві. Тому продовжуємо пошуки. Дивно, що жоден виробник не може зробити досить щільну іграшку з пищалкою всередині, щоб її не можна було швидко пошкодити навіть маленькому але "зубастому" песику! З урахуванням будь-яких доставок і хитрих розетківських хитрощів у вигляді податків на переказ грошей (коли купуєш у Розетки в самому магазині!!!) практично одноразова іграшка коштувала 188 грн.
- Переваги:
- Пищіть та жується декілька годин. Для "слабозубастих - теплічних" песиків підійдейде
- Недоліки:
- Для любих "зубастиків" довго не протримається
Представник постачальникаДобрий день, рекомендуємо Вам обрати іграшку з більш щільного матеріалу.