- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: INPLAY. Базовий колір: Білий
Чудова кроватка на свої кошти .Сподобалась якість та дуже гарно виглядає !
- Продавець INPLAY
Дякуємо за відгук. Чудово, що Вам сподобалась ліжечко. Приємних снів малюку)
- Геннадій Б***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Натуральний
Пользуемся уже десятый месяц. Появились небольшие скрипы при качении, когда ребенок стал весить 8-9 кг. Постоянно откручиваются винты качающегося механизма, приходится их руками подкручивать раз в неделю.
В принципе довольны, но есть минусы, описанные выше.- Продавець Tweety kids
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Шарніри для гойдання на підшипниках, рекомендуємо періодичного їх змащувати. Приємного користування!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Натуральний
За свої кошти і в порівнянні з аналогами якісний товар, всім задоволені.
- Всеволод Ч***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Натуральний
Якісна кроватка за доступну ціну. З часом підшипники скриплять, але смазка з балончика рятує.
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Сірий
Придбали ліжко ще в 2023 , користуємось вже 7 місяців і що ми можемо сказати: ліжко ідеальне.
Має три рівні для матрацу і зручний маятниковий механізм ( ми перестали користуватися десь з 2 місяців, нам так зручніше). Ліжечко легеньке і при необхідності його легко можна переміщувати по кімнаті/будинку. Покупкою задоволена на всі 200% - Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Сірий
Немає двох отворів на фіксації , прийдеться сверлити .
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Сірий
Мені сподобалося.Колір ніжно сірий. Єдине що не знаю чи буде зручно з ламелями ( вони кругленькі як боковинки) . Коли будем користуватися тоді можна буде більше написати.
- Продавець Tweety kids
Доброго дня! Ламелі не впливають на зручність, головне обрати гарний матрацик для малюка. Приємного вам користування ліжечком
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Сірий
Ліжечко якісне та гарне!
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Білий
Дуже сподобалось
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Білий
Ліжечко дуже гарне, я брала у білому кольорі. Все прийшло швидко, гарно запаковане з усіма комплектуючими. Ціна - якість. Рекомендую!
- Переваги:
- Маятниковим механізм, відкидна боковина, 3 рівні регулювання
- Надія І***Відгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Горіх
Все супер!
- иринаВідгук від покупця. Продавець: Tweety kids. Базовий колір: Горіх
Кроватка соответствует описанию. Всё болтики, детали и инструкция на месте. Всё отверстия проделана в правильных местах. Рекомендую.