- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Гарна. На цьому все. З магнітна тільки назва. Не магнітиться НІЧОГО.
- Переваги:
- Симпатична
- Недоліки:
- Це не магнітна одягалка
Представник постачальникаДобрий день!
Перепрошуємо за незручності. Ми уважно відслідковуємо якість товару та будемо дуже вдячні, якщо ви зв'яжетесь із нами за номером телефону, що вказано на коробці. Це дасть нам змогу уточнити додаткову інформацію та розібратись в ситуації детальніше, щоб уникнути будь-яких труднощів з магнітами у майбутньому.
- Олександра З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Для дівчинки дуже цікава, купували схожу і моя дитина дуже задоволена. А цю купували на подарунок
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Чудова гра для дівчинки. Дуже любить бавитись.
- Переваги:
- Подобається дитині та розвиває увагу та дрібну моторику.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Класна іграшка для дитини. Одяг на магнітах, добре кріпиться до ляльки. Лялька досить велика, дитині зручно тримати її в ручках.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
- Переваги:
- Цікаво дитині
- Недоліки:
- Не тримається.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Доброго дня, дитині сподобалось, але, не не тримаються магніти на ляльці. Дитина хоче показати ляльку та одяг а воно все відпадає. Магніти на холодильник у тримаються (це для перевірки) а на ляльку ні. А так можно брати но за 120 грн максимум. Фото зробив коли хотів вертикально поставити.
- Переваги:
- Цікаво дитині
- Недоліки:
- Не тримається.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
- Переваги:
- Цікаво дитині
- Недоліки:
- Не тримається.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Шикарная игра! Очень увлекательная! Малышке (2,7 годика) интересно.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Невірний опис стосовно комплектації. Магнітних елементів одягу 27, персонаж один, шкаф і журнал відсутні. А загалом цікава іграшка
- Переваги:
- Цікава
- Недоліки:
- Невірний опис копмлектації
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Бахтала Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Отличная игрушка для детей. От себя посоветую не выбрасывать магнит от одежды и приклеить его к самой кукле. Тогда ребенок сможет играть на холодильнике или магнитной доске.
- Переваги:
- Яркая, увлекательная игра
- Недоліки:
- Есть мелкие детали (обувь)
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Розвиває увагу і моторуку
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Качественный товар. Ребенку 2.5, очень понравилось
- Віра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Яка висота ляльки і одягу
- ІваннаПродавець: Rozetka. Мова: Українська
Якісна гра
- Переваги:
- Розмір, кольори, одяг
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Магазин на высоте,спасибо. Скорость доставки одни сутки, качество товара, упаковка на десять баллов. Отдельное спасибо персоналу, задавалось множество вопросов , на все получили ответы.Неоднократно корректировался заказ, всем большое спасибо. Розетке 12 баллов.
- Переваги:
- отлично
- Недоліки:
- нет по внешнему осмотру
- Светлана П***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Хорошая игра развивалочка
- Недоліки:
- Хотелось бы куколку тоже на магните
- Ганицкая В***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Здравствуйте, а есть в комплекте магнитный шкаф для одежды?
- Келси М***