- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Сопутка. Колір: Чорний
Дякую за якість, швидкість і гарне обслуговування.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Сопутка. Колір: Чорний. Розмір: 45
Сьогодні отримала і вже протестила. У мене дуже мерзнуть ноги і вирішила спробувати ці устілки. Поки маю дуже позитивне враження, шкодую тільки що не спробувала раніше. Коли увімкнула просто вдома, не у взутті, подумала що фігня, бо нагріву не було майже. Але у взутті і на вулиці інша справа. Сподобалися.
Маломірки, стопа 25 см - це 39, ношу 40 щоб був запас, а цю обрізала під 43 розмір- Переваги:
- Тепло
- Недоліки:
- Поки не виявлено, сподіваюсь так і буде
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Сопутка. Колір: Чорний
За свою ціну супер. В мене 38 розмір ноги. Замовляла наче 35-40, приїхали 40-45. Злякалась, але на роботі дуже холодно, забрала. Поміряла зі своєю устілкою... Якраз 40 обрізала і ідеально. Мабуть устілки маломірять, або я не знаю розмір своєї ноги. В цілому тепло, комфортно, вони такі шерстяні, приємні навіть коли вимкнені.
- Переваги:
- Ціна, гріє, приємні на дотик
- Недоліки:
- Враховуючи, що мені все підійшло, для мене недоліків нема
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Сопутка. Колір: Чорний
Фігня повна. В окопі користі 0.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не гріє
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Сопутка. Колір: Чорний. Розмір: 40
Гріють добре, прислали швидко. Але трохи відшарувалась одна, коли я виймав з черевика
- Переваги:
- Гріють сильно і швидко
- Недоліки:
- Дуже ніжні
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Працюють на відмінно - іноді навіть припікають.
- Переваги:
- Все
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Це було моє спасіння взимку! З ними дуже комфортно і тепло. Підрізаються під ваш розмір. Шнури не заважають. Загалом чудова річ. Рекомендую витягати зі взуття, коли не грієтесь. Так устілки проживать довше.
- Продавець DimTime
Вітаємо, Катерино. Дякуємо за зворотний зв'язок та дуже слушну пораду.
Ваша рекомендація діставати устілки абсолютно правильна з технічної точки зору. Це знімає зайве механічне навантаження з внутрішніх нагрівальних елементів, коли підігрів не використовується, що дійсно подовжує термін їхньої експлуатації.
Нехай устілки надійно гріють вас і в наступних сезонах!
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Гріють краще ніж хімічні грілки, можна підключати до компьютера. При обрізанні під потрібний розмір, розшаровуються, потрібно підклеювати. Свою основну функцію виконують. Якість виготовлення могла б бути краще.
- Переваги:
- Гріють краще ніж хімічні грілки, можна підключати до компьютера.
- Недоліки:
- При обрізанні під потрібний розмір, розшаровуються, потрібно підклеювати.
- Продавець DimTime
Вікторіє, щиро дякуємо за розгорнутий зворотний зв'язок. Нам приємно чути, що ви задоволені рівнем нагріву - це найважливіше в цьому товарі.
Дякуємо за зауваження щодо обрізання: щоб мінімізувати розшарування країв, ми зазвичай радимо використовувати максимально гострі ножиці, але підклеювання краю - це також надійний варіант. За свою демократичну ціну ці устілки є чудовим рішенням для обігріву
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone
Я в Харкові. Цієї зими вони мене спасали, коли не було опалення і в квартирі було 10 градусів
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Користувався декілька днів коли було дуже холодно. З ними прям кайф сидіти звісно. 7В потужність що не так і багато для того що вони видають по теплу. Підключав їх до ноута, коли забув і встав піти то штекери відімкнулись і нічого не зламалось і не впало))))
- Переваги:
- Доволі сильно гріють
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець DimTime
Олексію, вітаємо! Дякуємо за такий життєвий відгук)
Ви абсолютно праві, для сидячої роботи в холоди це справжній порятунок, ще й енергію споживають дуже економно. Нехай гріють надійно та довго!
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: ReTeQ. Колір: Чорний. Розмір: 40
Нищак
- Переваги:
- Тепло
- Недоліки:
- Не летают;)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Користувався пару разів,ходив мало більше сидів, було нормально.
- Переваги:
- Тепло
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець DimTime
Андрію, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Ви якраз протестували устілки в ідеальному для них сценарії - під час малорухливої діяльності.
Саме коли ми довго сидимо, ноги мерзнуть найшвидше, бо немає активного кровообігу.
Нехай гріють і надалі!
- Алевтина М***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Не гріють
- Продавець DimTime
Алевтино, вітаємо! Прикро, що виникла така ситуація. Завтра в робочий час ми обов'язково зв'яжемося з вами, щоб усе вирішити - на товар діє гарантія 12 місяців, тому хвилюватися не варто.
А поки очікуєте на дзвінок, радимо перевірити кілька технічних моментів.
Найчастіше причина криється у джерелі живлення:
Для повноцінного нагріву потрібен порт із вихідним струмом 5V/2A (2 ампери). Спробуйте інший павербанк або адаптер.
Устілки віддають тепло поступово. Найкраще нагрів відчувається саме всередині закритого взуття, де тепло зберігається, а не просто в руках на відкритому повітрі. Потрібно зачекати до 10 хвилин, найкраще накрити устілки светром, щоб було закрите середовище.
Перевірте, чи щільно вставлений кабель у всі роз'єми.
До зв'язку завтра! - Продавець DimTime
Оновлення щодо ситуації:
Ми оперативно зв'язалися з покупцем у месенджері та запропонували прийняти товар на діагностику. У разі підтвердження несправності ми були готові виконати всі гарантійні зобов'язання зі свого боку.
На жаль, клієнтка відмовилася перевіряти устілки за наданими рекомендаціями та відхилила пропозицію гарантійного обслуговування, зазначивши, що товар їй «вже не актуальний».
Оскільки покупець відмовився від відправки товару на сервіс та будь-якої співпраці, підтвердити заявлений дефект технічно неможливо.
Ми завжди на стороні клієнта і несемо повну відповідальність за якість, але для вирішення будь-яких питань необхідна мінімальна взаємодія.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Чорний. Розмір: One Size
За ці гроші, хороші.
- Переваги:
- Працюють
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Дійсно прекрасно підтримують тепло навіть при температурі -15° c. Ноги зовсім не змерзли. Єдиний недолік це те, що після трьох місяців використання трішки розчарувалася устілька, попробую заклеїти.
- Переваги:
- Дійсно зігрівають в моменті та сушать ноги. Можна вибрати розмір устілки.
- Недоліки:
- Розчарувалася в місці з'єднання кабелі з устілкою.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Товаром дуже задоволена, гріють добре, довжини дротів вистачає для того, щоб поставити на банку і покласти в кишеню. Рекомендую
- Переваги:
- Дуже тепло, можна відрізати під свій розмір
- Недоліки:
- Не зовсім недолік, просто мого старенького павербанку не вистачає на цілий день роботи, а так недоліків не виявлено.
- Продавець DimTime
Пані Наталіє, щиро дякуємо за ваш розгорнутий відгук та рекомендацію!
Нам дуже приємно, що устілки зігрівають вас, а довжина дротів виявилася зручною для комфортного використання з павербанком у кишені. Те, що їх можна підігнати під свій розмір, дійсно робить цю модель максимально універсальною
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Все працює
- Продавець DimTime
Пане Ярославе, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що все працює належним чином
- СергійВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Підсадив на ваш товар сім'ю та половину підрозділу)
- Переваги:
- Гарно гріють, за таку ціну доволі витривалі, в користуванні 3й місяць
Вітаємо, Сергію! Дякуємо!
Це для нас найвища оцінка- знати, що устілки реально працюють і гріють хлопців.
Нехай гріють і надалі, тепла Вам і Вашим побратимам!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
За 2 тижні користування нічого поганого сказати не можу. Працюють чудово, прекрасно прогрівають ноги. Єдине на що зверніть увагу: вирізав по своїй устілці, так як заводські мітки не відповідають реальному розміру. Рекомендую!
- Переваги:
- Добре гріють
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець DimTime
Вітаємо, Ігоре! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію.
Раді, що устілки пройшли випробування часом і добре зігрівають.
Нехай ноги завжди будуть у теплі!
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Супер!Дуже гарно гріють.
- Переваги:
- Уіна
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець DimTime
Вітаємо, Юліє! Дякуємо!
Раді, що устілки справляються на всі 100%. Це найголовніше, щоб за доступну ціну Ви отримали реальне тепло і комфорт.
Нехай надійно зігрівають у будь-яку погоду!
- Богдан А***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Гріють добре. Павер банк на 10000 тримає 2 години.
- Продавець DimTime
Вітаємо, Богдане! Дякуємо за відгук.
Раді, що устілки добре виконують свою функцію.
Стосовно часу роботи: для павербанка на 10 000 mAh 2 години - це замало.
За нашими тестами та відгуками інших клієнтів, чесних 10 000 mAh зазвичай вистачає мінімум на 4-5 годин безперервної роботи.
Скоріше за все, причина у самому павербанку: можливо, його реальна ємність нижча за заявлену, або акумулятори вже зносилися. Спробуйте протестувати з іншим живленням, результат має бути кращим.
Нехай зігрівають!
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех. Колір: Чорний. Розмір: 46
Треба розуміти, що повербанк має знаходитись під одягом , щоб користуватись ними по вулиці . не зручно, але при морозі, трохи виручають , якщо ти користуєшся транспортом і треба стояти чекати на зупинці.
Продавець відправив. Зауважень не маю- Продавець Кошик Тех
Дякуємо за відгук!
Устілки працюють від зовнішнього акумулятора, і в холодну погоду його дійсно краще розміщувати під одягом — так батарея не втрачає ємність і підігрів працює стабільніше. Саме тому в комплекті передбачений подовжений кабель 150 см для зручного підключення.
Раді, що вони допомагають у мороз
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Чорний. Розмір: One Size
Устілки гріють добре
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Вчера забрал. Сегодня в офисе при нулевой температуре проверил. Греют. Не так как некоторые пишут, что приходится выключать, нет, ноги не пекут, но греют. на сколько их хватит, посмотрим. И важный момент - у меня 45 размер ноги, а эти стельки обрезаются от 35 до 45. Что это значит? Это значит что обогревающий элемент в нем не на всю площадь, а посредине, чтобы его не порезали. Потому и подошву они греют не всю, а посредине, а мерзнут то как раз пальцы ног. Так что, они неплохи, но я рекомендую вам брать стельки с минимальным диапазоном размеров под вашу ногу.
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Гріють добре. Ноги не замерзають коли устілки працюють
- Переваги:
- Тепло ногам
- Продавець DimTime
Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за Ваш відгук.
Користуйтеся із задоволенням!
- АВВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Нагріваються швидко. Працюють від павер банка. Виправдовують очікування.
- Переваги:
- Ціна, швидкість нагрівання, простота використання, багаторазові.
- Недоліки:
- Дещо неприємний запах матеріалів, не сильний.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Колір: Чорний. Розмір: One Size
Одна из стелек не работает
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Все відповідає опису. Проста конструкція. Просто працюють від павербанки. Сам кабель трохи короткий, що можна було до зарядки біля столу дотягти))
- Продавець DimTime
Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук.
Раді, що устілки підійшли. Щодо довжини кабелю - він розрахований насамперед на використання з павербанком у кишені штанів або куртки (щоб зайвий дріт не звисав і не заважав при ходьбі)
Для стаціонарного використання біля столу радимо використати USB подовжувач - це додасть свободи рухів.
Нехай гріють!
- Левченко К***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний. Розмір: 45
Все добре працює, спасіння в офісі, який не опалюється. Дякую
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Відмінна якість! Гріє добре!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Березенко М***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Пропрацювали не довго.Не знаю що трапилось,але не гріють,навіть комп почав писати що usb пристрій працює не коректно,хоча до цього вмикав декілька разів від компа і все працювало.Від блоку теж не працює.
- Переваги:
- Гріють
- Недоліки:
- Недовго
- Продавець DimTime
Вітаємо, Максиме!
Спробуйте, будь ласка, протестувати устілки від павербанка або блоку живлення.
Справа в тому, що USBпорти комп'ютера часто розраховані на малий струм (0.5 - 0.9А), тоді як для нагрівального елемента потрібні стабільні 5V 1,5-2A.
Повідомлення про некоректну роботу може означати, що порт комп'ютера просто вмикає захист від перевантаження.
Якщо ж зміна джерела живлення не допоможе - обов'язково напишіть нам через кнопку "Написати продавцю" в замовленні. На товар діє гарантія 12 місяців, тож ми швидко вирішимо це питання якщо саме устілки вийшли з ладу.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
за місяць користування дуже гарно себе показали
- Переваги:
- добра реалізація нагрівального елемента
- Недоліки:
- немає контролеру температури
- Продавець DimTime
Вітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися досвідом після місяця використання.
Раді, що ви оцінили якість нагрівача.
Щодо відсутності контролера: це рішення на користь надійності. Відсутність зайвої електроніки на дроті робить устілки значно витривалішими та довговічнішими, адже там просто нічому ламатися.
Нехай гріють і надалі!
- ТимофійВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Поки все добре. Працюють. Ногам тепло. Мені подобаєттся. Працюю в таксі, в морозну погоду, дуже допомагають.
- Переваги:
- Ногам тепло
- Недоліки:
- Поки не має
- Продавець DimTime
Вітаємо, Тимофію! Дякуємо за відгук.
Для водіїв це справді незамінна річ, адже від підлоги часто тягне холодом, навіть якщо в салоні працює пічка.
Раді, що тепер Ваша робота стала комфортнішою.
Нехай гріють!
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Товар поганої якості,перед відправкою точно не перевіряють,а навіщо?продавець не виправдав очікувань,не рекомендую
- Продавець DimTime
Вітаємо, Максиме! Ми перевіряємо устілки перед відправкою. Вже зв'язалися з вами.
Бачимо у вас відмова від отримання.
У 90% випадків відмова на пошті стається через специфіку перевірки: на відкритому повітрі (стіл поштового відділення) тепло миттєво розсіюється. Ці устілки розраховані на ізольоване середовище (взуття), тому на холодному столі відчути їхню роботу важко.
Як правильно перевірити устілки:
Живлення: Підключіть до павербанка (мінімум 1.5-2А).
Щоб перевірити роботу, обов'язково створіть «ефект взуття»: покладіть устілку під светр або куртку. Зачекайте 5 хвилин, після цього притисніть устілку долонею -ви відчуєте накопичене тепло.
Ми відповідаємо за якість і готові надіслати пару повторно, щоб Ви переконались -усе працює. - Максим Р***
Прислали нові дуже швидко,ці гріють без питань(стосовно якості покаже час)хоча на касі не дуже то і перевіриш.дякую
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Гарний гаджет для морозної погоди. Зручні. Рекомендую
- Переваги:
- Зручно
- Продавець DimTime
Вітаю! Дякую, що знайшли час залишити відгук. Раді, що устілки вам підійшли і сподобались. Нехай гріють!
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір: Чорний. Розмір: 45
Просто гріють ного.