Відгуки покупців про Світлодіодна лампа для кемпінгу, Eventek Power Bank 20000mAh, 1200LM, до 144 годин, світлодіодна фара з 5 режимами освітлення, для намету, кемпінгу, урагану, походу, екстреної допомоги.
- Костянтин Д***Відгук від покупця. Продавець: RID
Якісна лампа і павербанк
Минулого року придбав собі і не пошкодував. Дуже допоміг під час обстрілів ручні по нашій енергосистемі
Замовив ще один для батьків
Дякую- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Їх немає
- Продавець RID
Дякуємо за хороший відгук та будемо раді знову допомогти!
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: RID
Дуже допоміг коли не було світла та електрики. Для зарядження гаджетів саме раз. Світло дійсно яскраве. Гаджет заряджає швидко.
- Переваги:
- Зручний, яскравий, заряджає гаджети
- Продавець RID
Дякуємо за відгук, будемо раді знову вам допомогти.
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: RID
Потрясающая лампа, очень мощная, 4 варианта цвета, использую для рисования на предпоследней мощности. Разряжается довольно медленно. При работе 5-6 часов все еще мигает один диод на индикаторе заряда. Заряжается быстро. Для хранения и переноски прочный кофр на змейке, что очень удобно. Рекомендую, не пожалеете
- Переваги:
- яркая, качественно и аккуратно выглядит, светит долго
- Недоліки:
- после нескольких месяцев пользования не нашлись
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: RID
Дуже крута річ. Різні режими світла, максимальний з яких світить супер яскраво. Зроблено якісно, не знаю ще що додати.
- Переваги:
- Виконує свої функції на 100%. Дуже яскраво світить. Гарний захисний кейс.
- Недоліки:
- Заряджається через microusb. Якби був Type-c, було б краще
- Евгений Г***
Заряджається довго? Годин 5? Дякую!
- Максим Б***
У меня зарядка через Тype-с, брал у этого продавца, вещь стоит своих денег!
- Віктор
@Евгений Георгиев, довше. Я так щоб з 0 до 100 не заряджав жодного разу. Воно приїхало с зарядом десь 30%, тоді заряджав десь годин 5, чи щось таке. Точно вже не пам'ятаю. Я б не сказав що дуже швидко, чи дуже повільно.
Але це з micro-USB. Тут ось люди пишуть, що брали с type-C (хоча я також тут брав), то там може воно буде відрізнятися по швидкості.
Що можу додати. Якщо воно світить 4 години на мінімальному рівні то дозарядити до 100% можна десь хвилин за 15. Воно так дуже мало споживає.
Якщо вмикати на максимальну потужніть, то за 4 години роботи дозаряджати до 100% треба буде десь біля 3 годин. Хоча заряд буде показувати майже вовний.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: RID
Дуже крута лампа, у мене стаціонарне освітлення в одній із кімнат слабше.
емкий повер банк. Дуже допомогло в момент вимкнення електроенергії.
Продавцю теж великий , відправ так як і обіцяв.- Переваги:
- Світло, повер банк, зручність
- Евгений Г***
Скажіть, а скільки часу на заряд треба? Дякую!