- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Добре
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Дуже чудовий
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- ІванВідгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Чудовий прапор
- Переваги:
- Матеріал, ціна, обслуговування.
- Недоліки:
- Давид Л***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
- МаркіянВідгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Всім рекомендую:)
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
просто прапор
- Волошина Т***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Все швидко та чітко, прапори топ, будуть прикрашати робоче місце
- АртемВідгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Прапор супер,ще й цукерку поклали
- Переваги:
- Все
- Продавець AnnaLim
Дякуємо що обрали наш магазин. Раді що Вам все сподобалось!)
- Маша Д***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
прапор крутий, цукерка в пакунку ще крутіша. 10/10
Дякуємо Вам!
- Олександра Ф***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
швидко оформили доставку(за ніч прийшла),прапор дуже великий що можно як ковдру на плечі закинути
- Недоліки:
- нету
- Продавець AnnaLim
Дякуємо Вам за замовлення та Ваш відгук!
- Данил З***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
)))
Дякуємо Вам за відгук!
Все дуже гарно
В подарунок поклали цукерку (дуже приємно))- Переваги:
- Продавець AnnaLim
Дякуємо і Вам за замовлення, раді що Вам все сподобалось!)
- Крок К***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
В маніакалці замовила вночі, зранку одразу ж передзвонили. Думала відмовити, проте голос чоловіка, що дзвонив, був дуже приємним, до того ж стало цікаво, що саме я замовила, бо спросоння так і нічого не зрозуміла.
Все дуже мило та круто, ще й міні подаруночок підкинули- Переваги:
- Швидкість, якість, цукерка
- Недоліки:
- –
- Продавець AnnaLim
Дякуємо за відгук і що забрали замовлення. Дуже раді що зуміли порадувати і трошки підсластити Ваш день!)
- Лера М***
Підкажіть, будь ласка, чи можна обгорнутися цим прапором? Як на мітингах, на плечі
- Лол К***Відгук від покупця. Продавець: InteroLife. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Флаг хороший
- Переваги:
- В комплект положили конфету ️
- Продавець AnnaLim
Дякуємо Вам за замовлення та відгук!)
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
файний прапор. Якість чудова.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- Путін живий
- Продавець Lemeshop