Відгуки покупців про Гірлянда тайські кульки 10 LED 150см на батарейках білий холодний 7G-F-7485B
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Холодний білий
Купила вместо лампы, когда выключают свет. Покупкой довольна. Светит не ярко, конечно, все-таки гирлянда, а не лампа, но большую комнату освещает хорошо. Светит два дня, аккумуляторы не заряжали ещё.
- Переваги:
- Красиво. Быстро доставили, хорошо упаковали
- Недоліки:
- Татьяна У***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Теплий білий
Чудова гірлянда. І продавець відправив замовлення навіть на кілька днів раніше, ніж очікувалось
- Продавець Alya
Тетяно, дякуємо за фотовідгук! Раді що вам сподобалось )
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Теплий білий
Прекрасна гірлянда.
Світло тепле, м'яке.
Доповнює Скандинавську атмосферу, яку я створюю вдома.
Пару разів падала, але нічого їй не сталося.
Я задоволена. - Анна У***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Холодний білий
Світять яскраво, чудові гірлянди.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Холодний білий
Гарна гірлянда. На батарейках. Це зручно при відключені світла. Швидка доставка. Дякую
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Холодний білий
Очень красивые шарики. Дают приятный мягкий свет. В комнате вполне можно ориентироваться. Очень лёгкие, можно легко подвесить куда нибудь. Большое спасибо за быструю доставку и маленький сюрприз.
- Переваги:
- Чудесные шарики. Быстрая доставка, хорошо упаковано.
Дякуємо за відгук :)
- Спирина Е***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Холодний білий
Качество ок, работает ок
- Недоліки:
- Слабая яркость
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Теплий білий
Цікава гирлянда
- Переваги:
- Кульки пластикові, не б'ються :)
- Недоліки:
- Благенька коробочка для батарейок.
- Продавець Alya
Дякуємо за відгук)
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 1.5. Кількість джерел світла: 10. Колір світіння: Теплий білий
Це не дуже схоже на білий теплий колір. Фото на товарі не відповідає дійсності. Реальне фото додаю
- Переваги:
- світить
- Недоліки:
- не той колір
- Продавець Alya
Добрий день, Ви праві це не теплий білий, у нас в асортименті є ці кульки також холодного білого кольору, це власне вони у Вас і є) Перепрошуємо, значить на складі помилились, замінемо Вам колір за наш рахунок