- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Користуємось вже пару місяців - гарно себе показує. Міцно тримає телефон, навіть на ямах, яких зараз багато після холодної зими, телефон не випадає.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Мені дуже сподобався, закріпила на склі наглухо. Тримає телефон дуже добре. За такі гроші чудовий девайс. Дякую
- Христина Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Класна штука, рекомендую
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Рекомендую , швидко відповіли і відправили.
- Переваги:
- Досить таки якісний за невелику ціну.
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримач гарний, надійний. Прийшов вчасно, все ок
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Дякую, одержав вчасно! Гарно тримається на склі, до цього був постійно відпадав, а цей все добре!
- Переваги:
- Все добре
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
На свої гроші ок, але погано фіксується. По бруківці треба поправляти рукою
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Норм
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Чоловіку подобається, значит все ок
- Переваги:
- Гарний тримач
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Працює і тримає добре вже більше року.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримається тільки на склі, на інших поверхнях - ні.
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Тримач дійсно добре фіксується не лише на склі, а й на панелі приладів (торпеді), за умови, що поверхня рівна та гладка. Якщо на місці кріплення є рельєф або нерівності — це може впливати на надійність фіксації. Ми перевіряли кріплення в різних умовах і будемо вдячні, якщо ви уточните, на яку саме поверхню встановлювали тримач. Це допоможе краще зрозуміти ситуацію й бути корисними іншим покупцям.
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Бомба
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Качественный товар,доставили быстро
- В'ячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримач гарної якості !
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Доставка швидка та якісні, міцно тримається на склі, на торпеді тримається не дуже, достойний товар за адекватні кошти
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Рекомендую. Зручний. Тримається на склі добре.
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Трошки довго йшло
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримач добре кріпиця як до панелі, так і до скла, поки не відпадав. Регулюєтся довжина що важливо для мене. За таку ціну гарний вибір
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Користуюсь майже рік - тримач чудово кріпиться на панелі, можна зручно налаштувати висоту та кут нахилу. В якийсь момент одне із з'єднань розхиталось і при встановленні телефону тримач опускався, але я швидко знайшла, як це відрегулювати (потрібно було лише міцніше докрутити).
Також хочу подякувати працівнику точки видачі Розетка, який при огляді товару дав мені рекомендації щодо встановлення.
Задоволена покупкою- Переваги:
- Чудовий тримач, міцно тримається, регулюється кут нахилу та висота, легко встановлювати і виймати телефон
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримає міцно. Зручний у використанні
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Хороша річ дуже задоволена все відповідає опису хороша якість ціна і привітні продавці
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Очень качественный товар, рекомендую
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Дуже задоволена універсальним тримачем для телефону в автомобіль! Надійно фіксує телефон, не дряпає його та дуже зручно регулюється. Навіть на нерівній дорозі все тримається чудово. Простий у встановленні й виглядає стильно. Рекомендую всім, хто шукає якісний аксесуар для авто!
- Вика К***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Кріплення гарне, тримає телефон міцно, прикріпила до скла, навіть на дуже поганій дорозі не відпадає, задоволена на 100%. Рекомендую
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримач бомба, не хитається регулюється у всі сторони,телефон прикольно вставляється і знімається липучка приклеїлась до скла митєво і крепко і без затискань...хто любить якість рекомендую
- Переваги:
- Стильний крепкий
- Недоліки:
- Ціна, але для якості то норм
- Галя П***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Нам сподобався цей тримач.
- Федорченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Купила спочатку собі, користуюсь 5 місяців, всім задоволена. Тепер придбала для чоловіка. Все підходить.
- Переваги:
- Ціна, універсальність.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Добре
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Усе супер
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Жах ! Витримав лише тиждень , а потім як впав , більше не змогли прилипнути в якості тримача , так тепер і валяється, які вже методи незастосовували але все марно , тому не рекомендую Неякісне!
- Недоліки:
- Неякісне , швидко ломається чи як правильно сказати! Не ТРИМАЄ
- Продавець Prime
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємний досвід. Нам прикро, що тримач не виправдав ваших очікувань. Ми завжди прагнемо покращувати якість нашої продукції, тому ваші зауваження дуже цінні для нас. Радимо звернутися до нашої служби підтримки, де вам допоможуть із вирішенням цього питання. Дякуємо за розуміння!
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Тримається міцно. Телефон тримається жорстко.
- Куц Р***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
дуже добре тримаю телефон, люфт не побачив, товар супер
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Все відповідає опису, товар прийшов неушкоджений.
Прикріпила на панель, тримається добре. Зручно вставляти і діставати телефон.
Нічого не заважає знизу вмикати зарядку в телефон.- Переваги:
- Чудова річ за свої гроші
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Зручний у використанні та легко кріпиться до скла. Телефон надійно фіксується навіть під час їзди по нерівній дорозі.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Таїсія П***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Прийшов типу новий, насправді було багато сміття під плівкою.І видно, що ним вже користувались.Взагалі не кріпиться до скла і відпадає.Дуже розчарована.
- Недоліки:
- Не тримається на склі
- Продавець Prime
Доброго дня! Дуже шкода, що у вас склалося таке враження від нашого продукту. Ми прагнемо забезпечувати тільки якісну продукцію, і весь товар новий.
Щоб тримач кріпився - потрібно повернути важіль. Будь ласка, зв'яжіться з нами в особисті повідомлення або за контактами, вказаними на сайті, щоб ми могли детально розібратися в ситуації та запропонувати вам вирішення.
- Николай Ж***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний
Все супер, працює і тримається добре