- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Пишу второй отзыв После четырех зарядок и разрядок до нуля.Хватает мой телефон на 10 точно зарядок В телефоне батарея новая 3600 час .Хватает на долго .50000 там точно нет на самом повербанке пишут из 50000 там 29500mah.Хотя консультант по телефону меня уверял что там точно 50000mah.Немного неприятно .И ещё такая проблема разряжается до 10 % и начинает резко за 10 минут садиться до 0.Что это может быть и как это исправить ???заряжаю обычной зарядкой с телефона без быстрого заряда.
- Переваги:
- Ну вроде нормальный мне хватает
- Недоліки:
- Из 50000 по моим замерам Не точно где то 35000-40000mah.Падает резко заряд после 10%.за 10 мин.
- Продавець TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним покупкою, тому будемо раді допомогти у вирішенні цього питання.
Ми вже зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації
Первый прогон зарядки повербанка до 100 % Зарядил телефон до 100 % сняло 8% в повербанке В телефоне новая батарея 3600 mah.Фонарик слабый но более менее светит .Если обычный блок питания будет заряжать около 24 часов а может и больше если время и свет есть то и такой пойдёт.И ещё кстати после зарядки до 90 начал долго заряжаться около 7 часов до 100 это слабой зарядкой от телефона 5 v 2.4 A .В интернете пишут это нормально после 90 проц заряд уменьшается В час может заряжать один проц и за слабого блока питания.Вывод .Пока всё устраивает.Если что то пойдёт не так Напишу .
- Переваги:
- Очень увесистый как керпичь можно отбиваться от кого то ))
- Недоліки:
- Если начнутся Напишу
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Хороша ціна. Брав для підсилювача інтернету. Витримав дві доби
- Переваги:
- Я задоволений
- Недоліки:
- Рано говорити
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Отлично
- Переваги:
- В режиме фонарь за сутки всего 1%расхода
- Недоліки:
- Нет (для меня, во всяком)
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Іван А***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Все добре. Заряджається,не гріється. Прийшов з зарядом 60 відсотків. З 60 до 90 3 години, з 90 до100 2 години. Швидка зарядка. Продавець , швидко відправили, відповіли на питання. Ліхтар 4 часа розряд не показав. За цю ціну топ.
- Переваги:
- Брав для роутера, вистачає на довго
- Недоліки:
- Заряджається трішки довше ніж очікував.
- Продавець TutTehno
Вітаємо!
Написали у приватні повідомлення дял вирішення проблеми - Іван А***
Замінив шнур. 25 процентів за час. Шнур нонейм . Треба зарядку та шнур підбирати. Блок живлення hoco c115a
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Працює поки що відмінно
- Переваги:
- Довго держить заряд
- Недоліки:
- Поки що дорікань немає
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Дуже гарний
Дякуємо за відгук!
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Задоволені
- Переваги:
- Тримає довго заряд
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Все працює!
Дякуємо за відгук!
- Верещак К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Не заряджається більше 86%
- Продавець TutTehno
Написали Вам в особисті повідомлення для вирішення ситуації
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Вчера получил павер банк,заряда было 52 процента ,дошло до 86 процентов и всё,больше не заряжается ,простоял так. 3часа!(
Доброго вечора
Написали Вам у приватні повідомлення для вирішення даної проблеми
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Классная штука, один раз зарядил и неделю телефоны лампы тянет!!!
Дякуємо за відгук!
- ВячікВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Розкрив упаковку і мав 58% заряда.
Зарядив два телефона в яких були різні діапазони до 100% (у когось 50% треба зарядити, десь 40%).
Заряд на індикаторі показав 52%
Також пропрацював повербанк Носо коли вимкнули світло, це десь біля 4 годин.
Працювали дві лампи по 24 діода, загальна потужність двох ламп споживання 4 Вт десь з чимось.
Заряд на індикаторі був 47%
Електрику дали вже, але я повербанк Носо не відключив від ламп і повернувшись до нього через хвилин десь 5, то я бачу вже 37%
Відійшов від повербанка до ноута в іншу кімнату і майже менше ніж за хвилину повернувся до повербанку, то вже бачу 18%
Сто біля повербанка і дивлюсь на індикатор, як раптом через деякі десятки секунд вже 12%, потім ще проходить десь секунд двадцять і вже 5%, ще десь секунд десять проходить і вже 2%
І потім за цими 2% від разу….
Ноль і чорний індикатор.
І все.
Думав зарядити його, а він ну ніяк.
Порівняння Xiaomi 30000 і Носо.
ЗАРЯДКА ВІД ПОВЕРБАНКА.
Типи швидкісних зарядок по Носо я на скріне виклав, по Xiaomi знайти можете самі легко.
Xiaomi 30000 заряджав телефони швидше, стабільно тримав зарядку, а ніж Носо.
Xiaomi 30000 заряджав телефони на рівні 13-15 Вт, то впало до 8 Вт і майже відразу підйом до 15 Вт.
А ось в Носо, то була 13 Вт, то падала до 6, то підіймалась знову до 12-13 Вт, то падала до 6 Вт, то потім до 4 Вт, а потім підйом до 8 Вт.
Загалом, Носо заряджав швидкісною зарядкою на 20% повільніше.
ЗАРЯДКА САМОГО ПОВЕРБАНКА.
Зарядка повербанка Носо не вдалась, бо він дійшов до 0% по індикатору і впав в якусь фігову заморозку…тоб то, ВСЕ !!! ГЛУХО !!!
Не хоче заряджатись. Простояв майже біля години під’єднаний до електромережі, але нічого. Які зарядні не під’єднав тільки пристрої, які кабеля не замінював…
Тут майже не 0…бо його немає на індикаторі.
Тут торба…це лагідно так можливо сказати.
Що ще…
Так і не вдалося мені з’ясувати, а якій же в нього об’єм в мА.
Що ще…
Чекаю на представника, як він зараз буде мені впарювати фрази і с…ати в очі через шрифт. Маю досвід. Начитався на ніч відгуків по Носо у різних продавців.- Продавець TutTehno
Написали Вам у приватні повідомлення для вирішення ситуації.
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Сьогодні отримав. Прийшов розрядженний. За декілька годин не набрав і одного відсотка заряду. В мене є підозра, що за свої немалі гроші я отримав непрацюючу цеглини.
- Недоліки:
- Підозра, що не працював, коли відправляли.
- Роман Ш***
Дійсно брак. При намаганнях зарядити додався писк. Заряд 0% як був, так і залишився. Веду дискусію про ситуацію з підтримкою, яка у пізній час не працює.
- Роман Ш***
Повернули вартість пауербанку. Додаткові поштові та інші витрати залишились за мій рахунок.
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Чудовий товар! Заряду хватає на довгий термін Товар прийшов на наступний день після замовлення. Дуже бистро!
- Переваги:
- Хороший заряд
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Продавець TutTehno
- Роман Ш***
Сьогодні (не дуже поспішаючи) за свій рахунок відіслав павербанк. Чекаю розвитку подій
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Ідеальний за свої кошти.
- Переваги:
- Підтримує швидку зарядку на телефоні. І подобається, як освітлення в темряві)
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Користуюсь з задоволенням!
Дякуємо за відгук!
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Класний повер брав другу Він дуже задоволений
- Переваги:
- Велика ємність Заряд тримає довго
- Недоліки:
- Кирпич
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук
- Аліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Дуже задоволена. Відправили швидко. Заряджається майже цілий день, але повного заряду повербанка вистачає майже на тиждень. Все просто супер. Дякую Вам.
- Переваги:
- Довго тримає заряд.
Дякуємо за відгук)
- РусланВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Купил его 3 октября и вот сегодня наступил блекаут, поставил на зарядку свой старый телефон Samsung A22, на нем было 11 % зарядки, за 2 часа он его зарядил и остаток заряда 43% , это при том что ёмкость батареи телефона 5000мА. Это мне брак попался? Я так понимаю второй раз он не зарядит полностью телефон, в итоге из заявленных 50000 мА в нем ёмкость на 10-12 000мА. Кто сталкивался с такой проблемой, подскажите пожалуйста, что мне с ним делать?
- Переваги:
- Недоліки:
- Очень низкая ёмкость, нет там 50000мА,маркетинговый ход либо мне брак попался
- Продавець TutTehno
Вітаємо, написали Вам в приватні повідомлення для вияснення ситуації
- Руслан
хочу дополнить свой отзыв. До 1 января я им не пользовался, потом начались блэкауты, 3 дня я его заряжал до 100 % (на зарядке он стоял каждый день по 5-6 часов) , в итоге когда он наконец-то зарядился до 100% я поставил на зарядку телефон и павербанк использовал лишь 7% заряда (телефон был севший 11% и зарядил его до 100). Сейчас пользуюсь им регулярно, в основном 5-8 % заряда павербанк тратит при зарядке севшего телефона. Покупкой доволен, рад, что не вернул обратно продавцу. Если б можно было поменять оценку, то поставил бы 5
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Норм
Дякуємо за Ваш відгук
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Норм
Дякуємо за відгук)
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Супер класс
- Продавець TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на вас знову!
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Гаргний повер,дякую
- Продавець TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на Вас знову!
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Все добре
Дякуємо за відгук! Раді, що павербанк Вам сподобався
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
На месяц-два хватит с головой, для повседневной роботы с ним, а потом начинаеться п****п, зэпо начала не заряжало больше 82%, со временем начал до 100% заряжаться. Но потом на 40% он резко садился к 0%, и сейчас зарядил на 100% начал заряжать телефон (в итоге зарядил 15% только мне) и сел под 0.
Бывали случаи что 6% хватало на 2-3 заряда телефона. Не о чём.- Переваги:
- Недоліки:
- Повербанк
- Продавець TutTehno
Доброго дня
Ми зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації
- Аня О***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Дуже гарно держе вай фай.
- Продавець TutTehno
Вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Юлія К***
Аня Омельченко, скажіть будь ласка, ви в павербанк увімкнули тільки роутер чи 2 прибори ( роутер + маршрутизатор оптоволокно)?
Доволі нормально. Швидку зарядку підхватує. Розрядив до 20% і зарядив до 100% все ок.
- Переваги:
- Важкий, інформативний дисплей, QC.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук)
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Товар чудовий за свою ціну
Доброго дня! Дякуємо за відгук
- СергейВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Короче твердая 4! Номинальная ёмкость 29500, о чем написано прямо на коробке. И это норм, ёмкость всегда чуть ниже, чем обещают. Я намерял 31200, это вполне себе честно, единственная проблема, каждый порт USB тайп А выдает 11 ватт. Зато на каждый. То есть 23.5 это суммарно на 2 порта.
- Переваги:
- Хороший середняк, с честной заявленной ёмкостью и адекватной ценой.
- Недоліки:
- Меньшая мощность на порт, чем ожидал.
- Продавець TutTehno
Вітаємо! Дякуємо за відгук.
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Отримав замовлення при заряді павербанку 54 % після підключення до телефону розряджено було до 51 % після чого павербанк показав 0%. Думав що всяке може бути!!! Зарядив до 100% після чого йшла стабільна розрядка до 24% після чого миттєво стало 0%. В чому причина!?
- Переваги:
- )
- Недоліки:
- )
- Продавець TutTehno
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності, зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях для вирішення ситуації
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Отримала своє замовлення. Павербанк заряджений був на 57 %. Користувались павербанком до півтора дня. Заряд був близько 30-35 %. Залишила на зарядці телефон, повернулась через 40 хвилин, павербанк вимкнений, натискаю кнопку аби перевірити заряд - показує 0%. Скажіть, будь ласка, що робити в цій ситуації? Бо ну просто неможливо аби павербанк за 40 хвилин з 30-35 % став 0%. Написала продавцю в чат - не відповідає. Павербанком не задоволена, зворотнім звʼязком не задоволена.
- Анатолий
Заказал такой же.
Еще не забрал.
Но когда заберу, пока не пройдет пару циклов зарядки разрядки выводы делать не буду.
И сразу буду дозаряжать до 100%.
Экран скорее всего носит чисто информативный характер о заряде.(не точный) - Продавець TutTehno
Вітаємо!
Ми просимо вибачення за дану ситуацію, зв'язались з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення даного питання.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Павербанк чудовий,все працює,прийшов розряджений,перевірила на місці чи працює зарядка,все добре. Вдома через блок і шнур на 20W до 60% заряжався жесть 7-9 годин) рекомендую !
- Переваги:
- Великий обʼєм
- Катерина Г***
Там не жесть,а десь*
- Продавець TutTehno
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Дякую продавцю. Заряд тримає.
- Продавець TutTehno
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Непоганий девайс
Доброго дня! Дякуємо за відгук