Відгуки покупців про Мезороллер Derma Roller System дермароллер 540 голок DRS50 (0.5 мм)

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Відгуки про товар продавця MasterPrice
  • Shotik
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

звертайте увагу на розмір. він невеличкий, але для обличчя цього цілком достатньо. свою функцію виконує. гарна штука) Раджу!

Переваги:
    працює
  • Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Добрий товар який відповідає опису також прийшов у герметичній упаковці і дуже добре використовує свою обіцянку

Недоліки:
    Нету
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Роллер приїхав швидко. Того розміру, що і замовляв.
    Дуже зручний кейс під нього для зберігання і захисту при транспортуванні.
    Голки самого роллера не торкаються в кейсі ні до чого.
    Так, при використанні трохи поскрипує. Але не ставити ж туди підшипники)

Переваги:
    Зручний, кейс в комплекті, швидка доставка
    Недоліки:
    Трохи скрипить, але це не критично
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Топ, міцний як для пластикового, гарно крутиться навіть за волосся не чіпляється

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Отримала мезороллер дуже швидко, товар відповідає опису, недоліків не було, задоволена покупкою.

• Павел Т***

вместо 0,5 приехало 0,1 если не меньше, так ещё и весь в пыли))))

Переваги:
    нету
    Недоліки:
    скрипит, да и вообще приехало не то что заказывал
    • Продавець  Принцеса Діана

Павло, добрий день!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що мезеоролер не відповідає вашим очікуванням.
      Дякуємо вам за вибір нашого магазину.

• Дмитрий Б***

Замовив не подивившись на розмір, 0.5 мм для мене замало, де є волосся взагалі не відчувається) в загальному якісний і відповідає опису)

• Продавець  Принцеса Діана

Дмитро, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо, що 0.5 мм може бути недостатньо для певних ділянок, де волосся або шкіра більш чутлива. Ми раді, що в цілому мезоролер відповідає опису та має хорошу якість. Будемо раді вас бачити серед наших покупців)

• Олесь М***

Отримав швидко. Якість задовільна. Продавець ввічливий.)

• Продавець  Принцеса Діана

Олесь, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук.Раді, що мезоролер відповідає вашим очікуванням. Нам дуже приємно, що ви задоволені сервісом. Бажаємо вам гарного дня, дякуємо за вибір нашого магазину.

• Анатолий С***
    Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Нормальный

• Богдан

Якість хороша, очікування виправдав

• Галина С***

Дуже сподобався цей мезороллер, голки не велики, зручний, хороша ціна

Переваги:
    Вартість
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаю, Галина) Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Кирилл К***
    Відгук від покупця. Продавець: YOM. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Замовляв дерморолер 0,5мм, отримав 1мм. Чому така неуважність?

• Марія

Ролик на картинці і те, що присилають - 2 різні товари. Голки маленькі, силіконові і мʼякі! Не рекомендую. Продавець недобросовісний

• Александр Б***

Жахливий, не рекомендую брати, довжина голок менше міліметра, якщо використовувати для голови, взагалі не відчувається, не очікуйте що приїде товар такий самий як на фото

Недоліки:
    Маленький розмір голок, голки зовсім не гострі, свою функцію не виконує
  • Ярослав Т***

Мезоролер не поганий, трішки скрипить при використані але не критично

Переваги:
    Недоліки:
    Трохи скрипить
    • Продавець  Принцеса Діана

Ярослав, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Альона С***
  • Євгеній

Замовляв три місяці тому, прийшов нормальний, замовив зараз, прийшов з набагато меншими голками, які мені зовсів не підходять, фото прикладаю.

• Продавець  Принцеса Діана

Євген, вітаємо! Дуже прикро, що ви не зовсім задоволені покупкою, але звертаємо вашу увагу на опис, в якому зазначено, що довжина голок саме 0.5 мм. Перегляньте, будь ласка, наші інші мезоролери
      посилання
      посилання
      там обов'язково знайдеться те, що вам потрібно:)

• Євгеній

В описі зазначено 0,5 а приїхав 0,2 в тому то і суть що відправили не той)

• Диана Я***

Трохи більше двох місяців користуюся цим мезоролером – а такий чудовий результат! Масаж роблю раз на 5-7 днів, по 10 хвилин. Обов'язково використовую косметичну сироватку. Помітно підтягнувся овал обличчя. Поліпшився, вирівнявся колір шкіри. Всім раджу – раз на тиждень виділяйте кілька хвилин на цю процедуру. Товар – рекомендую.

• Продавець  Принцеса Діана

Діана, добридень! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Алина А***

Відмінний за якістю товар! Здивована, що за такі гроші можна взяти таку гарну річ. У руках тримати приємно, нічого не бовтається, не скрипить. Тому замовляю тут не вперше. Новий мезороллер для стерилізації я поміщаю на 20-30 хвилин у 3-7% перекис водороду.
    Дякуємо за якісний товар!

Переваги:
    Якість!
    Недоліки:
    ———
    • Продавець  Принцеса Діана

Аліна, добридень! Дякуємо вам за приємний відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Роман

Шок!
    Во первых, я заказывал размер 0,5, как и было указано на сайте. На коробе написано 0,75. Но это пол беды.

Больше меня интересует то, что по всему дерма роллеру присутствует какая-то пыль или грязь, я не знаю.
    Особенно много каких-то частиц, похожих, я не знаю на что, возле самих иголочек. Смотрите сами.
    Такое чувство, что им уже кто-то пользовался.
    Надеюсь на разрешение вопроса..

Переваги:
    Пока нет
    Недоліки:
    Грязь/пыль или что-то роговевшая кожа
    • Продавець  Принцеса Діана

Роман, доброго вечора! Нам дуже прикро, що сталась така ситуація, приносимо вибачення за неприємність. Вже неважливо, хто винний, для нас важливо, щоб ви залишились в гарному настрої, ми обов'язково вирішимо це питання:) Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Тетяна П***

Все добре. Товар відповідає опису

• Продавець  Принцеса Діана

Тетяна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Сергей Б***

Очень качественный мезороллер ! Получаю огромное удовольствие пользуясь ним . Мое лицо похудело за считаные недели . Жду новой продукции от производителя

• Продавець  Принцеса Діана

Сергій, вітаю! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Максим П***

Якісна упаковка. Голочки гострі, дорікань нема, не скрипить при користуванні.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Принцеса Діана

Максим, вітаю! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!

• Іванна Л***

Приємна ціна) Надійна упаковка – прийшов цілий, голки не погнуті.
    Для першого разу – все дуже сподобалося. Рекомендую.

• Олена Ш***

Жахлива упаковка

Переваги:
    Недоліки:
    Ціна та упаковка товару
    149 грн
    • Продавець  ПринцесаФабіана

Олено, вітаємо. Підкажіть, будь ласка що саме вас не влаштувало в упаковці? На фото бачимо, що все добре і упаковка виглядає достатньо гарно)

З радістю вирішимо ваше питання та зробимо все можливе, щоб ви залишились задоволеною)

• Инна К***

Ужасная упаковка. При транспортировке не понятно что случается с иголочками. Не понравился.

• Диана Я***

Дуже якісний мезоролер. Хорошо сидить в руці та має дуже гостро заточені зубчики. Гарно виконує свою роботу.

• Алина А***

Моє знахідка цього року! Справжній герой мого щоденного догляду за шкірою. Дякую)

• Тамара Ф***

Не можу утриматись від висловлення подяки продавцю за цей мезоролер та неймовірні зміни в моєму обличчі. Цей косметичний інструмент не просто залишив гарне враження – він трансформував мою шкіру! Після регулярного використання помітила покращення еластичності та зменшення дрібних зморшок. Його неймовірна ефективність заворожує, і я впевнена, що цей мезоролер – це справжній секрет бездоганного вигляду.

• Саша

Сподобався, чудовий ефект, набагато краще, ніж очікувалось. Дякую за хороший продукт.

• Анна Л***

Роллер відповідає фото
    Запакован герметично і має контейнер для зберігання.

Переваги:
    Вчора зробила замовлення, сьогодні вже у мене
    Дуже швидке оформлення замовлення
  • Лариса Я***
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Товар відповідає опису. Добре запакований , суттєво дешевший ніж на інших сайтах/)

Переваги:
    Ефективність , ціна, швидка доставка.
  • Дмитро В***

товар відповідає опису

• Аня М***
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Получила на следующий день. За такую цену, супер! Спасибо продавцу за оперативность

Переваги:
    Быстрая отправка, качество, цена
    Недоліки:
    Пока нет
  • Виктор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FAMOUS CARE. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

чудова річ!

Переваги:
    была акционная цена
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Хороший массажёр. Упакован герметично пластиковый контейнер для хранения. Иголки острые, ровные, расположены с небольшим смешением относительно друг друга для более высокой эффективности массажа.

Переваги:
    Удобная ручка, качественный продукт
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Денис Е***
    Відгук від покупця. Продавець: FainyMag. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Нормальный , со своими целями справляется .