Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Захисне скло для консолі Steam Deck / Steam Deck Oled (BOX)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Андрій В***

Непогано

• Продавець  Limbo

Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Приїхало скло, загалом пакування ціле, ніяких порушень не було але приїхавший товар не співпадає з заявленним на сайті

Переваги:
    скло в нормі, запаковано без порушень коробки
    Недоліки:
    Упаковка зовсім інша, немає бренду
  • Іван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Прийшло швидко, ідеально лягло на екран.

• Продавець  Limbo

Щиро вдячні за Вашу оцінку та довіру :)

• Володимир Б***

Все чудово)

• Продавець  Limbo

Щиро вдячні за Вашу оцінку та довіру :)

• Олександр

Все прийшло, скло гарне.

Переваги:
    Якість

Щиро вдячні за Вашу оцінку та довіру

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Отримав та наклеїв, все окей.
    Потрібно клеїти акуратно, бо розмір як раз під дисплей.

Щиро вдячні за Вашу оцінку та довіру

• Валерій С***

Все добре

• Продавець  Limbo

Дякуємо, що знайшли час залишити відгук!
      Гарного дня!

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Швидко відправили. Товар відповідає дійсності, тільки зовсім сухі серветки. Майте на увазі, хто буде замовляти і клеїти в польових умовах

• Продавець  Limbo

Щиро вдячні за вашу оцінку та довіру :)

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Скло гарне, але волога серветка була сухою

Переваги:
    Гарне скло, на олед версію все підійшло
    Недоліки:
    Волога серветка була сухою
    • Продавець  Limbo

• Владислав Р***

Стекло супер,спасибо все подошло

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Limbo

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Скло сіло відмінно. В комплекті було 2 набори серветок.

• Гордій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Якщо не говорити про встановку скла то все добре

Недоліки:
    Нема вологих серветок
  • Додон Р***

Отличное стекло

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Скло наклеїлось легко, непоганий матеріал

Переваги:
    Якісне
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Згоден з попереднім відгуком: запаковано виробником добре. Але це не заважає продавцеві акуратно, не порушуючи заводської упаковки, дістати з пакування одне скло і один комплект серветок і продавати скло по одній штуці.
    Звісно, я придбав цей товар свідомо, скориставшись промокодом і отримавши велику знижку, і прекрасно розумів, що купую одне скло, а не два.
    Однак я розраховував, що мені прийде товар в заводській упаковці, в яку ніхто не влазив і нічого звідти не крав (бо вважав, що виробником, скоріш за все, пропонується також "комплект" із одним склом, а фотографія на сторінці товару просто невірна), натомість мені прийшла по суті "роздерибанена" упаковка, хоч і без видимих пошкоджень та з НЕ порушеним заводським скотчем, який слугує своєрідною пломбою, і з цієї упаковки стирчав краєчок того самого скла в поліетиленовому пакуванні (видно на доданому мною фото знизу, під словом "SCREEN"). Якимось дивом цей краєчок скла при транспортуванні ніде не вдарився, не заломився і не пошкодився, скло візуально ціле, але той факт, що воно стирчало з пакування — прямий наслідок того, що продавець заліз в коробку знизу, забрав все що хотів забрати, а картон від цих дій трохи деформувався, через що скло мало можливість вислизнути з пакування.
    Варто віддати належне продавцеві, з юридичної точки зору претензій бути не може, адже в текстовому описі ніде не сказано, що цей комплект з заводу містить два скла, навпаки — продавцем чітко написано, що комплектація товару містить "скло, серветки і липучку". Єдине, що руйнує цю ідилію — фото на сторінці товару, адже на ньому чітко видніється напис "2х", і враховуючи, що більшість людей перш за все орієнтуються на фото і не завжди вчитуються в текстовий опис, це може зіграти злий жарт із потенційними покупцями. Спробую залишити скаргу Розетці, аби змусили продавця змінити фото, або прописати де це тільки можливо капсом, що скло лише одне. Заодно і запитаю у Розетки, чи схвалюють вони, що продавці "дерибанять" заводське пакування і продають потім такий "роздерибанений" товар.
    Щодо доставки, то вона зайняла півтори доби з моменту, коли мені прийшло сповщення від Розетки "Товар переданий у службу доставки", в принципі це норма, можна сказати, що відправляють доволі швидко.
    Саме скло поки що не встановлював, але "приміряв" до Steam Deck, з розмірами все нормально, я думаю що приклеїться без проблем. Після встановлення покористуюсь місяць-два і спробую доповнити свій відгук вже з приводу досвіду використання.

Переваги:
    Важко сказати
    Недоліки:
    Втручання з боку продавця у заводське пакування, що потенційно призводить до ризику пошкодження скла під час транспортування; фото на сторінці товару суперечить текстовому опису товару та потенційно вводить в оману неуважних покупців.
    • Продавець  Limbo

Не хочеться порушувати політ вашої фантазії, але змушені розчарувати. Пакування іде однакове від постачальника на 1 і 2 скла. Дивно що ви не показали "роздиребанину коробку" і деформований картон, так як ви пишете, а на даному фото чомусь не видно що воно зроблене в відділенні пошти. Також ми не можемо нести відповідальність за покупців які не ознайомлюються з сторінкую товару де вказана вся інформація.

• Роман

А от хамити було зовсім не обов'язково. Тим більше що цей випад йде врозріз з тими сльозливими тирадами, які ви мені понаписували в особисті повідомлення, стосовно комісій, промокодів і так далі. Виправили зображення на сторінці товару - молодці, цього, з-поміж усього іншого, я і добивався своїм відгуком. Пообіцяли краще перевіряти пакування перед відправкою - теж молодці, сподіваюсь, що слова дотримаєтесь, хоча в вашій порядності після цього хамства я вже засумнівався.
      Ніяких фотографій в відділеннях пошти мені робити не потрібно було, тому що я не планував повертати товар та/або вимагати будь-яких компенсацій. Моя фотографія скоріше ілюстративна, щоби потенційні покупці розуміли, що їх може чекати, коли вони замовляють у таких продавців будь-які товари.

• Продавець  Limbo

У будь-якому разі НЕ РЕКОМЕНДУЮ купувати товари у конкретно цього продавця, враховуючи жадібність та зухвалість. Це не ви писали перший раз у відгук? Ні? Вам все не так!!! Фото не такі, опис треба читати, ціна висока бо ми жадібні...тоді для чого ви робили заказ? Щоб показати своє "ФЕ"??? Ми й так зрозуміли з ким маємо справу....

• Георгій
    Відгук від покупця. Продавець: Limbo

Лягло добре, проблем не виникло.
    Запаковано виробником добре.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Трохи забрала час доставка
    • Продавець  Limbo

дуже раді за відгук і приємно, що вам сподобався товар