Відгуки покупців про Передпокій Мастер Форм Паралель 1100х360х1970h Дуб сонома / Білий (Шафа з дзеркалом, вішалка, тумба для взуття) (правостороння)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий

За таку ціну в цілому ок. Щодо самого виробу є недоліки по кромці (місцями відпадає) і розмітці (маю на увазі точність свердлінь не сама краща, наче і міліметр / два але постійно десь виступає). Але найбільше зауваження - відсутність інструкції щодо зборки та ідентифікації деталей. Те що додається важко назвати інструкцією, так що якщо не маєте досвіду збирання меблів то одразу викликайте фахівця. Окрема подяка пакувальникам (чи то виробник, чи то перевізник). Зробили серйозне обрештування так що за 1300 км все доїхало цілісіньке.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит

Щоб не бути голословною

• Продавець  Dominus Form_old2

1. клієнт не перевірив товар на Новій Пошті, хоча мав докладні інструкції як приймати товар у "Пам'ятці покупцю! 2. клієнт, розпакувавши товар вдома, побачив дефекти і знов порушив надані інструкції ще і у схемі складання - не збирати меблі, а звернутися до покупця! 3. клієнт зібрав меблі, нас не повідомив про ситуацію, рекламацію клієнт не оформив, етикетки з пакування не надав, бій Нової Пошти назвав "жахливою якістю"

• Продавець  Dominus Form_old2

Усі надані фото підтверджують механічний характер пошкоджень, тобто не є виробничим браком, і є відповідальністью перевізника, до якого клієнт не став звертатися за компенсацією, щоб замовити у виробника на ці кошти нові деталі для заміни пошкоджених.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит

Якість жахлива,пакування погане,виріб увесь у клею,не раджу замовляти.

• Продавець  Dominus Form

Ми маємо змогу працювати з конкретними питаннями по якості, якщо вони дійсно є і надані докладно з фото до відділу контролю якості, звертання з обгрунтованим викладенням, що саме ви називаєте поганим пакуванням, та чи не вина Нової Пошти у стані пакування, або фото, що ви називаєте "весь у клею" ми не мали від вас після одержання товару.

• Продавець  Dominus Form

Зв'язались із покупцем, на наші прохан надати пояснення з'ясувалось:
      3. клієнт зібрав меблі, нас не повідомив про ситуацію, рекламацію клієнт не оформив, етикетки з пакування не надав, бій Нової Пошти назвав "жахливою якістю", фото, що товар у клею не надав - тільки фото деталей з механічними подряпинами в наслідок бою перевізника

• Сацкий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Дуб Крафт сірий

Очень стильная и качественная вещь, за свои деньги я лучше не нашел

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Сложность сборки, лучше вызвать специалиста
    • Продавець  Dominus Form

Как производитель, мы всегда настаиваем, чтобы сборку изделий выполнял специалист, знающий не только нюансы всех этапов сборки, но и тонкости регулировки крепежных элементов, что существенно продлевает срок службы фурнитуры и изделия в целом. Рады, что прихожая Вам понравилась.
      Благодарим за то, что Вы нашли время, чтобы оценить нас и нашу работу! Мы ценим, что Вы отдали предпочтение, выбрав нашу продукцию и будем рады помочь Вам сделать следующую покупку у нас!

• Юлия
    Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит

Прихожая доставлена в отличном состоянии, без скол и царапин всё целое . Цвет соответствует фото . Упакована прям слишком идеально. Я очень довольна.

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  Dominus Form

Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!