Відгуки покупців про Автоматична годівниця для котів та собак AMEIFU з поїлкою, Прозоро-чорний (031-TRANSPARENT)

Код:  360205332
Оцінка користувачів 3.71/5
  • Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий з сірим

Мені сподобалась, коту не дуже, воду так за місяць не наважився пити, став гладкий,весь час лежить і дивиться на корм але зручна штука коли треба оставити його на три, чотири дні.

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Прозоро-чорний

Корм доводиться постійно витягувати пальцем (сам не висипається).

Недоліки:
    Сам не висипається корм
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Ми ще не отримувати подібних відгуків по цій годівничці. Можливо корм надто великий для ціїє годівнички. Дякуємо за відгук.

• Валентина О***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий з сірим

Красивая кормушка. На неделю обычной кошке воды не хватает. Сухой корм застряет по углам и не высыпается.

Переваги:
    Для дома красивая кормушка
    Недоліки:
    Для командировок не подходит, воды мало, корм застряет. Через 7 дней приехала, поилка сухая, кормушка тоже, корм застрял и не высыпался
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Об'єм поїлки 0.85 л, на тиждень для дорослої кішки потрібно значно більше води, тому ми не рекомендуємо залишати тваринку з цим єдиним джерелом води. Рекомендуємо звернути увагу на питний фонтанчик для котів з більшим об'ємом води. Гарного користування.

• Darina
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий з сірим

Проста у використанні та дозволяє піклуватися про улюбленця навіть на час коротких поїздок

• Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо що знайшли час високо оцінити кормушку. Гарного користування.

• Кирилл А***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий з сірим

Зручна у користуванні як для людини так і для тварини

Переваги:
    Стильна
    • Продавець  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Гарного користування.

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий з сірим

Я думала, в ней больше автоматизма, но в целом, хорошая кормушка. Выполнена качественно, пластик хороший.

Переваги:
    Симпатичная. Качественная. Видно объём. Не намачивает сухой корм.
    Недоліки:
    Корм мелкого/среднего помола быстро вываливается.
    • Продавець  TRYshop

Дякуємо за ваш відгук!

• Драгомирик Д***

Підкажіть, а корм висипається якось певною порцією раз в якийсь період часу, чи просто кіт зʼїв і одразу досипалось?

• Євгенія У***
    Відгук від покупця. Продавець: TRYshop. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Білий з сірим

Класна годівниця! Кіт задоволений:)