- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Чудова тростина
Мама задоволена,тепер ще й сусідка просить замовити.
Зручно брати з собою сумку якщо десь треба в дорогу.- Переваги:
- Комофрта,складається,легка
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Чудова тростинка
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Бабушка довольна
- марина А***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Отличная трость, Настолько легкая, что нужно привыкнуть к этому. Устойчивая ("копытце" опирается на наклонную и ровную поверхность), удобная и фонарик на ручке уже не раз пригодился.
- Переваги:
- легкая, устойчивая, удобная
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Гарна помічниця для людей похилого віку, все влаштовує, якість нормальна. Легка та стійка, мама дуже задоволена.
- Продавець Bargain Price Service
Доброго дня, Андрій. Дякуємо, що приділили свій час, та залишили відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Тростина хороша. Все, як в описі. З підсвічуванням, складається, регулюється по висоті
- Продавець Bargain Price Service
Доброго дня, Володимир. Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалась покупка в нашому магазині.
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Гарна палиця. Брав батькові,сучасна і технологічна на вигляд,компактно складаеться якщо не потрібна.
- Наха М***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Купив літній мамі. Відмінна тростина, легка та зручна, не падає і легко складається. Ліхтарик дуже корисна опція.
- СерёжаВідгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
На мою думку чудова палиця! Але моя бабуся продовжує ходити зі старою, людей не перевчити
- Переваги:
- Можливо буду брати в похід
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець Bargain Price Service
Доброго дня, Сергій. Дякуємо, що приділили свій час та залишили відгук. Бажаємо здоров'я вашій бабусі.
- Зьора І***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Доброго дня. Підкажіть чи є в продажу гумові накладки на палку?
- Продавець Bargain Price Service
Доброго дня, усi гумовi накладки йдудуть в комплектi, доповненних окремо нажаль нема
- Ковалев А***Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Покупал как подарок пожилому отцу. Хлипенький как показалось сначала. Сейчас смотрю что таки ему нравится, справляется как и с базовой функцией так и здорово помагает фонариком.
- Переваги:
- Все вместе.
- Недоліки:
- Пока нет.
- СтасВідгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service
Продавец связался быстро, но отправка задержалась на 2 дня.
к деталям трости особых претензий нет, время покажет. но в сборе трость хлипкая, части фиксируются резинкой изнутри. для человека веса 70 кг думаю может быть опасно, если резинка растянется или лопнет...- Переваги:
- фонарик регулируется, высота регулируется
- Недоліки:
- хлипкая конструкция
- Продавець Bargain Price Service
Доброго дня,Стас. Дякуємо за Ваш відгук, нам важлива думка кожного кліента.
Принисомо вибачення за те що відправка зайняла два дні, на це вплинуло відсутність світла та інтернету - Василь
Як через 4 роки? Розкажіть будь ласка
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest
Все дуже гарно! Товаром задоволений. Дуже дякую!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Все вроде нормально.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не заметили
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Олексій!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тростина вам сподобалась, а ціна порадувала. Гарного користування!
- Надя П***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Тростина супер. І фонапик є, і зручна і окгко скласти і розкласти. Мама дуже щадоволена. Дякую
Вітаємо, Надія!
Щиро дякуємо вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно, що тростина сподобалась і що мама залишилась задоволена. Користуйтесь із задоволенням, будемо раді вам знову.
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товаром задоволена. Трость повністю виконує свої функції. Зручно що є фонарик.
- Переваги:
- Наявність фонарика
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець Lemeshop
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Тростину вдруге беру батьку. Дуже зручна. Головна зручність в тому, що вона стійка завдяки чотириопорній насадці і її не треба спирати на щось. Зручно те, що легко складається і не займає багато місця, а також ліхтарик освічує шлях в темну пору. Швидка доставка. Уважний менеджер на зв'язку. Дякую)
- Переваги:
- Легка, мобільна, зручна у використанні.
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Тетяна!
Дуже дякуємо за такий теплий та детальний відгук!
Раді, що тростина виправдала ваші очікування і стала зручною помічницею для батька.
Бажаємо здоров’я, комфорту та гарного настрою кожного дня!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Товар сподобався, доставили швидко, легко збирається.
Робота магазина зразкова. Рекмендую- Переваги:
- Переваги: Тростина легка, висота регулюється. Не ковзає , є ліхтарик. Мамі сподобалася, зручна в користуванні.
Вітаємо, Людмила!
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що тростина сподобалася, легко збирається та зручна у користуванні.Бажаємо комфортного та безпечного користування!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Зручна тростина — легко складається, виглядає надійно. Яскравий ліхтарик — великий плюс. Нижня частина спершу здалася незвичною, але виявилась стабільною та безпечною. Допомагає моєму татові з дуже слабким зором краще пересуватися. Дякуємо!
- Переваги:
- Легка й компактна — телескопічно складається, зручна в дорозі. Є яскравий ліхтарик. Незвична, але стійка
- Недоліки:
- Поки що не виявили.
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук!
Нам дуже приємно, що тростина виявилася зручною та дійсно допомагає вашому татові.
Бажаємо йому легких і безпечних прогулянок, а вам — лише позитивних емоцій від покупки.
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Трость дуже гарна ,легка,устойчіва,з ліхтариком,благодарю складається легко дякую продавцю
,удачі Вам і процвітанія- Продавець Lemeshop
- Лисун О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Брала для батька, все сподобалось, дякую. Продавця рекомендую
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дякую магазину . Заявка швидко була оформлена, без затримок. Дуже якісна упаковка. Дякую.
- Переваги:
- Легка,регулюється напрям світла на ліхтарику
- Olena H***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товар сподобався, доставили швидко, легко збирається.
- Переваги:
- Тростина легка, висота регулюється. Не ковзає , є ліхтарик. Мамі сподобалася тростина, зручна в користуванні.
- Продавець Lemeshop
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
УСЕ ЧУДОВО
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Куповала для мами, мама задоволена - що може бути краще!)
Тростина стійка, легка та надійна. Зріст мами 156 см, висоту тростини встановили навіть не на мінімум, тобто є запас для ще нижчої особи.- Переваги:
- Надійна та стійка
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
товаром задоволені , все прийшло справне та гарно запаковане .
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже зручна тростина, швидка доставка , професійна консультація. Щиро дякую
- Переваги:
- Компактна, ліхтарик
- Продавець Lemeshop
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Має плюси і мінуси. З плюсів - симпатична, сама стоїть, ліхтарик. З мінусів - сумніваюсь, що витримає людину важче 70 кг, деталі палиці з'єднані резинкою звичайною всередині (скільки складань ця резинка витримає??), чотири опорні ніжки з дуже м'якої резини, зітреться максимум за місяць, деталі на заміну не продаються. Майте це на увазі
- Переваги:
- Ліхтарик, легенька
- Недоліки:
- Ніжки з м'якої резини, резинка всередині
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався дизайн та функціональність тростини. Ваші зауваження важливі для нас, і ми обов’язково передамо їх виробнику. Працюємо над тим, щоб наші товари ставали ще кращими!
- Юля Є***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дякую продавцю, швидко відправлено. Бабуся задоволена. Ліхтарик зараз на часі, дуже зручно.
- Продавець Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Александра С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Гарна та якісна тростина. Зі своєю задачею справляється на 100 відсотків. Ніяких зауважень поки що немає.
- Переваги:
- Зручна, легка , має гарний вигляд
- Недоліки:
- Краще б вона взагалі не знадобилася))
- Продавець Lemeshop
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Не зважаючи на ціну, товар достойної якості. Навіть ліхтарик працює).
- Переваги:
- Нормальна якість
- Недоліки:
- Не побачив
- Продавець Lemeshop
- Евген К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Все гаразд, користуюся
- Долгашева Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Мамі сподобалася. І доставка без проблем.
- Катерина У***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Зручна тростина, ліхтарик бонусом
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товаром доволен.
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Досить зручна, брала для мами. Дякую.