- Іра С***Відгук від покупця. Продавець: KIC. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Вчора замовила, сьогодні отримала. Дуже дбайливо пакування. Замовляю другий раз. Крем дуже сподобався, добре захищає від сонця. Добре поглинається, не липкий, не жирний.
- Недоліки:
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Гарний крем для такої ціни.
- Переваги:
- Ціна, немає блиску на шкірі, гарний захист від сонця.
- Недоліки:
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Досить приємний на шкірі, не жирний і зволожує
Подскажи пожалуйста, его намазал один раз и хватает на целый день?
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий крем, легко вбирається, не залишає липкого шару
- Віта Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Для моєї жирної шкіри підійшов, тільки наношу без сироватки, гарного лягає під макіяж
- Переваги:
- Ціна, якість та об'єм
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий засіб.
Рекомендую- Переваги:
- Виконує свою функцію
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Идеальный крем!!!
Рекомендую- Переваги:
- Были в Египте и вообще не знали что такое сгореть
- Недоліки:
- ольга к***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Крем дійсно класний! Легкий, не липкий, добре вбирається і не залишає білих слідів. SPF 50 — чудовий захист для обличчя. Окремий плюс — до крему поклали 2 подарунки (стіки корейського шампуню). Дуже приємно, коли турбуються про клієнтів. Рекомендую
- Переваги:
- Доступна ціна , гарна якість
- Недоліки:
- Зоя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Гарно лягає, не скочується, не залишає білі сліди на шкірі, помірно жирний. З функцією захисту наче справляється при 25, на сонце в шалену спеку ще не потрапляла...
- Недоліки:
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Маю комбіновану шкіру, крем підійшов ідеально. Немає жирного блиску, не скочується, не липне, без запаху. Використовую як базу під макіяж.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий легкий крем. Беру вже 2 літо. Захищає на всі свої спф. Шкіра ні разу не згоріла. Наношу лише зранку, протягом дня не домащую.
- Елизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем, не має жирного блиску та липкий
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Швидка доставка.
Крем легкий,не залишає липкого слою.Більше 2 годин була на вулиці і шкіра не почервоніла. Ціна гарна,а якість не гірше,ніж більш дорожчих аналогів. - ТанюшикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Крем відмінний. Легка текстура, не дуже густий, з ефектом легкого вибілювання тону обличчя. Не жирнить шкіру, швидко поглинається, шкіра захищена та зволожена. Великий об'єм 70 мл. Вистачить на довго. Рекомендую!
- Переваги:
- Легка текстура, зволожує, матує, вирівнює тон обличчя, великий об'єм
- Недоліки:
- Не знайшла
- Лівак А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
просто неймовірний.
крем дуже гарний, всім його раджу
- Переваги:
- має гарну текстуру
- Недоліки:
- немає!
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Гарний солнцезахисний крем, і ціна супер!
- Переваги:
- Якісний товар, швидка доставка
- Недоліки:
- Не маю.
- Аліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Крем сподобався, дякую!!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Взяла 2 уп, отлично ложиться, хорошая защита для моря)
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: KIC. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Очень понравился крем! Однозначно со временем повторю покупку. Хорошо впитывается, не оставляет жирный блеск, не скатывается, хорошо увлажняет кожу.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Аня О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Гарний крем, легко наноситься, не липне, підходить як основа під макіяж
- Олег М***
Подскажи пожалуйста, его намазал один раз и хватает на целый день?
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Беру вже другий раз. Співвідношення ціна/якість
- Переваги:
- Не липкий, добре захищає, ціна зі знижкою
Подскажи пожалуйста, его намазал один раз и хватает на целый день?
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Непогане співвідношення ціни та якості.
- Переваги:
- Хороша консистенція для нанесення. Приємний запах. Не залишає плям.
- Недоліки:
- не має
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Використовую крем уже не перший рік. Задоволена. Придбала по рекомендації дерматолога.
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- не виявила
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Добре захищає, не залишає білих слідів, не викликав подразнень
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий засіб! Не білить, не скочується.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
В общем и целом мне понравился крем.
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Дієвий крем за таку ціну. Свою функцію виконує
- Переваги:
- Ціна, свою функцію виконує
- Недоліки:
- Марина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Крем виконує свою функцію, один з найкращих, що в мене були
- Переваги:
- Гарний захист
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Доставка быстрая, качество упаковки высшего качества, крем опечатан, супер !
Буду пробовать качество защиты !
Благодарю!- Переваги:
- Скидка, быстрая доставка и качество доставки супер!
Крем ещё не тестировала на себе. - Недоліки:
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: KIC. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Велике дякую магазину за гарний продукт та швидку доставку. Все чудово. Щиро рекомендую
- Переваги:
- Недорогий та дієвий засіб
- Недоліки:
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Велике дякую за чудову продукцію!!! Крем нежирний, ідеальний під макіяж. Посилка гарно упакована. Окрема подяка за подарунки, дуже приємно!!!
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Вирішила замовити, послухавши поради майстра з перманенту. Швидка доставка та гарне пакування.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 70 мл. Ступінь захисту: 50
Користуюсь цим кремом вже не один рік. Захищає на всі 100%. Легкий, добре поглинається, не залишає після себе жодних слідів. На літо взагалі топчик!!
- Переваги:
- Легкий у нанесенні, не жирнить, бистро поглинається