- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Чудовий шампунь, замовляв дружині, а тепер і сам користуюсь. Ідеальне співвідношення ціна/ якість. По акційній ціні, взагалі ТОП
- Переваги:
- Перелічені вище
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаІгор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Відмінний шампунь. Користуюся ним уже 5 років. Надає обєму тонкому волоссю, гарно піниться, чудовий аромат, густий- надовго вистачає. Рекомендую.
- Недоліки:
- відсутні
Представник постачальникаАлла, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Хороший шампунь для тонкого волосся. Після миття волосся виглядає легшим і більш об’ємним. Добре очищає, не обтяжує і має приємний аромат
- Переваги:
- Додає об’єм, добре піниться, приємний запах
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Маріанна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Шампунь нормальний, підходить для тонкого волосся. Для жирного волосся підлітків не підходить.
- Переваги:
- Нормальний, аромат, надовго вистачає.
- Недоліки:
- Не всім підійшов. Волосся в підлітка швидко жирніє.
Представник постачальникаМаріанна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олійник В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Шампунь спеціально створений для тонкого волосся без об'єму. Тож для тих в кого така проблема, рекомендую спробувати. Провірений часом, за свої гроші нормальний. Користуюсь, мені подобається.
- Переваги:
- Створений під індивідуальні потреби. Досить велике дозування.
- Недоліки:
- За таку ціну немає
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Бюджетний і доступний шампунь з ефектом об’єму.
Підходить для тонкого волосся, робить його трохи пишнішим і легшим.
Не обтяжує пасма, легко змивається.
Приємний аромат- Переваги:
- Бюджетний
Представник постачальникаАліна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Злата З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Дуже сподобався запах!
Рекомендую
Представник постачальникаЗлата, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Купую і шампуні, і бальзами syoss. Шампунь дуже гарно пахне. Добре промиває волосся. Його потрібно не багато, він густий. Можу радити тим, хто ще не спробував.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Хороший шампунь, об'єм волосся трохи збільшився. Запах дуже приємний.
- Переваги:
- Збільшує об'єм волосся, приємний запах.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДенис, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Покупала много раз,увеличивает объем волос,приятный аромат
- Переваги:
- Не утяжеляет волосы
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Шампунь самий звичайний. Промиває волосся,але мені не підійшов. Так як вже на вечір волосся жирне. Об'єму від нього я не помітила. Але це все індивідуально.
Представник постачальникаНадія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Волосся стало помітно об’ємніше і виглядає більш живим. Шампунь не обтяжує, легко змивається і не пересушує шкіру голови. Після нього волосся легко укладати — мені сподобався, буду брати ще.
- Переваги:
- ціна, додає об’єм тонкому волоссю
Представник постачальникаМарія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Добре піниться та дуже приємно пахне. Вкупі з кондиціонером шикарно працює. Густа консистенція, економічно витрачається. Гарний шампунь.
- Переваги:
- Добре піниться та миє, запах, густота.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Відмінний шампунь. Користуюся десь 10 років всією продукцією цього бренду. Жодних нарікань жодного разу не виникало.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаВладислав, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Використовую цей шампунь вже деякий час. Волосся після нього м’яке і довго не жирніє. Має приємний аромат, добре піниться і очищує волосся. Іноді навіть використовую його як гель для душу — підходить чудово.
- Переваги:
- ціна, хватає на довго
- Недоліки:
Представник постачальникаТарас, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Гарно очищає волосся
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Цей шампунь - єдиний, який замовляємо чоловіку постійно. Йому подобається та підходить усе. Шампунь не сушить та не подразнює шкіру голови, а це дуже важливо. + Зараз досить хороша ціна на Розетці.
От зараз купили знову. Він досить економний, вистачає надовго.- Переваги:
- Хороший шампунь, підходить для щоденного миття
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Аромат хороший, на рахунок обʼєму нічого не скажу, нічого не помітив. Можливо в майбутньому зміниться.
Представник постачальникаСтаніслав, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Шампунем користуємось давно всією родиною, підходить для тонкого волосся, не рідкий, має перламутровий відблиск, добре піниться, великий об'єм, доступна ціна. Рекомендуємо шампунь!
- Переваги:
- Додає об'єму
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Найкращий, після всіх експериментів з дорожчими/професійними шампунями, постійно повертаюсь до нього. Чудовий запах та густа консистенція. За інших рівних умов, обʼєму волоссю теж помітно додає.
- Переваги:
- Ефективний, економний, приємний запах
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Якісний шампунь для волосся без об'єму Рекомендую
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Чудовий шампунь, гарний продавець, усім задоволена
- Переваги:
- Якість, обьем, ціна, швидка відправка.
- Недоліки:
- Не знайдено
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Хорошо очищает волос. Для жирных волос будет отлично. Целый день волосы остаются свежими. Этим мне он понравился. Но нужен питательный бальзам, может сушить с легка.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Приємний аромат, підійшов
- Любомир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Взяв попробувати, - хороший шапмпунь
- Переваги:
- Приємний аромат
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Я наразі тільки ним і користуюся, лінія професійна ця, рекомендую.
- Переваги:
- Все, повністю
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Подойдёт для жирной кожи головы.
- Переваги:
- Приятный запах
- Недоліки:
- Сушит кожу головы
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Отличный шампунь с приятным ароматом.
- Переваги:
- Цена,объёмо.
- Недоліки:
- Не нашла
- Щербаха Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Такое ощущение что пришла поделка. Запах не очень приятный
Упаковка дешовый, не качественный пластик, с острыми швами. Не довольна. - Алеся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Шампунь очень классный, хорошо пенится маленький расход, на мои очень жирные волосы эго хватает на 2-3 дня с другими только день.
Густой!- Переваги:
- Порадувала цена по скидке
- Недоліки:
- Нет!
- наталья м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
- наталья м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
- Nadien1Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Шампунь сподобався, рекомендую.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Дуже чудовий.рекомендую.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Изначально не понравился, купила другой. Теперь возвращаюсь к этому. Единственный шампунь, который придаёт хоть какой-то объем моим тонким волосам) рекомендую
- Natalia O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 440 мл
Хороший шаппунь.