- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: ShopBaby24. Об'єм: 150 мл
Замiсть шампуня вислали олiю
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Почав використовувати. Раніше користувався , все було норм)
Розетка, як завжди на висоті.- Переваги:
- Сервіс Розетки
- Недоліки:
- Війна в країні.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
#MMW
Покупаю шампунь Сульсена своему мужу. У него жирный тип волос. После первого месяца использования прекратился зуд и исчезла перхоть вообще.Действительно очень эффективное средство против перхоти. Шампунь имеет лёгкий своеобразный запах, к которому быстро привыкаешь. Могу смело рекомендовать данное средство.- Переваги:
- Отличное средство против перхоти
- Недоліки:
- Маленький объем
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
3 года у меня была перхоть с 14 лет, но я не сильно парился по этому поводу, думал она сама пройдет, но её становилось только больше, в итоге я решил заказать это средство, и в первую неделю результата не было, я уже расстроился и-бо в описании было написано что результат виден спустя неделю, но спустя еще неделю использования перхоть полностью исчезла, и в корнях все идеально волосы стали менее жирными. Как я пользовался шампунем? 1 раз в два-три дня, использовал шампунь только для головы, примерно 10 мл за одно использование, втирал в корни минуты 2, потом на 5 мин оставлял, а когда перхоть уже прошла, использовал раз в 10-14 дней для 'поддержания' Кстати насчет емкости шампуня, я купил на 150ml, сначало подумал этого будет мало, но нет, спустя месяц осталось еще полбутылки.
Крайне рекомендую, темболее он стоит дешевле конкурентов- Переваги:
- Очень эффективен, дешевый, хватает на очень долго, быстрый результат
- Недоліки:
- Нету!
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
На удивление сразу прям заметно как он работает, второй раз прям убирает всю перхоть полностью будто там фиксики бегают всё фистят.
- Переваги:
- Результат сразу
- Поль П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
ШАМПУНЬ
Что тут сказать, как не помочь средству с кислотами? Если у вас еще + жирная кожа остального тела (что в принципе почти всегда с проблемами перхоти и зуда головы) - то салициловая (BHA) кислота - ваша подруга на всю жизнь (разве что вам повезет, и к вам дойдут слухи о ретиноидах)
Брал ради BHA, может впоследствии заменю на что-то просто с кислотами (если все будет постоянно органично отшелушиваться - то и грибку негде заводится, а значит серу и т.п. можно уже исключать)- Переваги:
- делает свое дело
- Недоліки:
- скорее не недостаток, а совет братьям и сестрам по проблеме. Если вдруг почувствуете, что слишком сухая кожа становится (особенно, если передерживать) - то чередуйте с каким-то безсульфатником, чтобы не провоцировать железы обрызгивать кожу себумом, потому что у нас этот процесс "неоткалиброван" должным образом
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Єдиний з недорогих який дійсно допомагає для чутливої шкіри голови, схильної до лупи, свербежу та подразнення. Купу шампунем спробувала - лише цей рятує.... Рекомендую тим хто вагається. До інших не повернетесь так точно.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
На початку осені на шкірі голови утворилися якісь рани і лупа. В аптеках цього шампуню не знайшла, зраділа, що є на Розетці. Завжди користуюся цим шампунем, коли виникають проблеми з лупою
- Переваги:
- Дуже ефективно позбавляє від лупи. Не викликає жодних подразнень шкіри. Має лікувальний ефект.
- Юрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Корисний шампунь - допомагає, свою функцію виконує, зупинився на ньому перепробувавши достатньо багато інших. Рекомендую як мінімум спробувати. Але використовувати треба 2 рази підряд - перший змити, другий залишити на кілька хвилин.
- Павло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
НЕ ДЛЯ ЕВРІ ДЕЙ, раз на тиждень мити їм голову
- Переваги:
- При атопічному дерматиті допомогає суперово, оічущує шкіру
- Недоліки:
- відсутні
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
За 3 раза испрльзования, у ребёнка перхоть прошла
- Переваги:
- Со своей задачей справился на все 100
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Пользуюсь уже много много лет, из всего что пробовал - это реально работает.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Нет лечебного эффекта, наоборот какой то наркотический шампунь - пока используешь, пока нет перхоти, перестал и она вернулась.
- Катя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Дуже гарний шампунь
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Ми використовуємо тривалий час цей шампунь. Нам допоміг цей шампунь у лікуванні шкіри голови.
- Переваги:
- Дієвий
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Шампунь, який неможливо замінити, час від часу беру щось інше, але ніщо не працює так оперативно, як цей
- Переваги:
- Дійсно поацює
- Недоліки:
- Запах від нього не для всіх (більше хімічний)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Мені краще підійшов проти лупи ніж дорощі аптечні шампуні
- Переваги:
- Дієвий
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Дієвий шампунь проти лупи. Купуємо тут часто
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Відмінний
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Кайф! Пропала зовсім лупа! Не вірив, завжди була, хоча завжди користувався шампунями проти лупи!
- Переваги:
- Позбавляє від лупи на всі 100%
- Адам С***
Доброї ночі, а скільки днів треба мити голову, і скільки раз в день, щоб вона пропала так само як у вас?
- Анатолий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Действует. 2 раза использовал и проблема ушла
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Сульсена хорошая для борьбы с перхотью.
- Переваги:
- Действительно действует
- Витали К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Я всю жизнь борюсь с перхотью, постоянно пытался подобрать достойный шампунь, и я его нашел. Сульсена - самый лучший шампунь которым я когда-то пользовался, перхоти нет давно, помогает с сухой кожей головы. Скажу честно, я не сильно придерживаюсь инструкции, но результат такой же отличный. Причем я раньше и пастой их пользовался, но перестал, считаю лишней тратой денег, хотя может все индивидуально.
Баночка хоть и маленькой кажется, но учитывая, что пользоваться им сильно часто нельзя, ее на долго хватает, даже несмотря на то что сама жидкость не сильно пенится- Переваги:
- - Через несколько процедур исчезает перхоть
- цена
- избавляет от сухой кожи - Недоліки:
- - плохо пенится, но не считаю это проблемой
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Когда у мужа появляется перхоть - помогает только сульсена. Причем, перхоть сопровождается сильными покраснениями на коже головы. Через неделю кожа здорова.
- Зіновій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Чудовий шампунь,перхоть пропала
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Проти лупи самий раз ,чоловік користується на постійній основі,все добре .
- Переваги:
- Ціна акція
- Турчин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Щодо шампуню багато не буду говорити, тому що він банально може не всім підходити. Мені особисто прописував його дерматолог, якщо у когось все одно висипає лупа - ймовірно, вам треба уже інший засіб або щось додатково. Я купував цей шампунь на Розетці, коли в аптеках його якраз не було (можливо, через воєнні дії). Добре, що в місті є відділення Розетки, та ще й неподалік, через НП обійшлося б суттєво дорожче. Єдине, форма пляшечок трохи відрізняється від тих, що на картинці (мені прийшли пляшки у формі січеної пірамідки), все інше - ніби те ж саме, що й завжди.
- Переваги:
- Нормальний шампунь
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Знаю і використовую вже 10 років.В підлітковому віці був дуже корисним для мене, тепер допомагає вирішити проблему лупи та жирного волосся моїй донечці 12-ти років. Користується 2-3 рази на місяць. З лупою справився дуже швидко. Тому зараз донька використовує з метою підтримки волосся в гарному стані, після миття шампунем Сульсена волосся стає об'ємним, блискучим, і , навіть, колір віддає якимось сонячно-рожевим відтінком(колір волосся світлий).З часом , здається, шампунь став ще кращим.
- Переваги:
- Якісний, вирішує певні проблеми
- Ольга И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Покупала на Rozetka, довольна быстрой доставкой.У сына была перхоть перепробовали много разных шампуней ефекта небыло положительного. А шампунь Сульсена после первого применения дала результат.
- Переваги:
- .Рекомендую кто бореца с перхотью
- Недоліки:
- Мало мл. В бутылочке
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Всегда покупаю жене этот шампунь...очень хороший...было немного перхоти, справился с ней... пользуется им постоянно, очень довольна=)
- Переваги:
- Помог с перхотью=)
- Недоліки:
- не обнаружены
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Гарна штука. Працює з першого використання.
- Переваги:
- Працює!
- Недоліки:
- Непевне немаяє.
- Черненко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Отлично
- Жанна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Користуюсь більше десяти років.Дуже гарна.Рекомендую в кого ж проблеми зі шкірою та волоссям.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Шампунь дійсно допомагає при лупі,купую не перший раз.Розетці дякую за швидкість оформлення і доставки ,і компетентність персоналу
- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Лет 20 пользуюсь этим шампунем от перхоти, пробую иногда другой, но от всех других перхоть возвращается.
- Вера Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Шампунь выполняет свою миссию.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Відмінна якість