Відгуки покупців про Козан чавунний 8 л з кришкою-сковородою Maysternya Т405СРУк
- Екатерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Дуже задоволені.
Прекрасно стає в мангал, дуже смачні блюда виходять. А верхню кришечку ми використовуємо як сковорідку для жарки м'яса або риби- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Дякуємо за відгук ! Раді, що вам все сподобалось. Смачних страв!)
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Товар отримав. Дуже сподобалось обслуговування. Велике дякую хлопцям! Молодці!!!
- Переваги:
- Швидкість
- Недоліки:
- Є питання до виробника!пательня не полотно прилягає до казана
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Все чудово
- Продавець Далайн
Дякуємо за довіру та ваш відгук! Бажаємо смачних страв
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Чудовий казан, але щоб гарно служив обов'язково дотримайтесь інструкції щодо першого використання!
- Продавець Далайн
Дякуємо за теплі слова! Бажаємо вам натхнення на кухні, смачних страв і приємного користування нашою продукцією!
- Дима Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Класний
- Переваги:
- Все чудово
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Нажаль якість казана бажає кращого, всередині казана багато горбів,також типу тріщини багато, напевно потрібно шліфувати вручну щоб був кращий,очікував набагато кращої якості
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук. Перепрошуємо, що якість товару не виправдала ваших очікувань. Зараз ми, зв'яжіться з нами, і ми безкоштовно замінимо казан. Вибачте за незручності.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Дуже якісний та вмісткий чавун,важкий,користуюсь із задоволенням
Дякуємо зав відгук, раді, що ви задоволені ! Смачних вам страв !
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Товар бракований. Деформована кришка казана. Не прилягає щильно. Прошу замінити товар на якісний
- Переваги:
- Товар бракований
- Недоліки:
- Товар бракований
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Казан перевершив усі очікування! Готували і смажену картоплю з підчеревиною, і бограч — все виходить дуже смачно. Чавун рівномірно тримає тепло, нічого не пригорає, а на відкритому вогні готувати — саме задоволення. Казан виглядає якісно та надійно. Тепер кожен виїзд на природу — це не просто шашлик, а повноцінна польова кухня. Однозначно рекомендую всім, хто любить готувати на вогні!
Дякуємо дуже за такі чудові світлини та відгук ! Ми раді, що ви задоволені. Нехай кожна страва буде ще смачніша !
- Андрій С***
Підкажіть де брали триногу під казан?
- Віталій К***
Триногу брав від сковороди дискової (купував окремо давно в іншому місці) і казан до неї підійшов чудово
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Хотілось би дізнатись чи це норма така обробка. Я так розумію шліфовка напливів. Чи подальшому при використані не завдасть незручностей?
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Кришка-сковородка не прилягає щільно да казана. Все інше ще не дивився не пробував.
Вітаю!
Шкода, що така оцінка була поставлена ще до використання виробу. Якщо після прожарювання та першого використання кришка-сковорідка дійсно не буде належним чином прилягати до казана, будь ласка, зверніться до нас. Ми обов'язково розглянемо ситуацію та, за потреби, замінимо виріб
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
все відповідає опису
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Степан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Класний, готовий до використання казан
- Переваги:
- Хороша якість
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Вітаю. Покупкою задоволені. Дарувала чоловіку, він в захваті.
Головне правильно його випалити.
Гарна упаковка.- Переваги:
- Якісь
Гарна упаковка - Недоліки:
- Поки не виявили
Дякуємо за відгук і світлину) Раді, що ви задовлені, смачних вам страв !)
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
На вид очень шикарный но ещё не использовал
Дякуємо за відгук, сподіваємось ви подружитесь) Смачних страв !
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Чудова річ для приготування їжі на мангалі.
Дякуємо за відгук і таку смачну світлину !
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Для дачі, то шо треба!
- Переваги:
- Не пригарає
- Недоліки:
- Поки не має
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Казан просто супер всим задоволений
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Чавун це найкращий посуд.
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Анатолій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Хороший товар. Випалював його і сковорідку 4 години. На вигляд крутий і якісний. Але ще не практикував. І доставка була день в день.
Чому . Інструкція, багато лишнього тексту - рекомендую підготовити до використання зовсім по іншому. Також було б круто, аби пропонували до казана та сковорідка дужку та кришку (додатково)
Тому що, при готуванні в казану певних страв, кришка-квоворідка не практична. А так РЕКОМЕНДУЮ. МОЯ ОЦІНКА 4.8 з 5 !!!- Переваги:
- Якість. Швидкість.
- Недоліки:
- Відсутність кришки та дуги. Якщо підготовити по інструкції казана, будуть недоліки у використані.
Дякуємо за високу оцінку та слушні поради!
Раді, що якість та сервіс вас задовольнили. Щодо зауважень: кришки (склянні) та дужки є в нашому асортименті, їх можна придбати окремо для вашої зручності. Інструкцію обов’язково переглянемо та доопрацюємо.
Приємного користування!
- Леонід Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Кришка в трищинах
Я не совєтою брати- Переваги:
- Нема не якіх
- Недоліки:
- Трищина на крищи
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Кришка не прилягає до казана
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Гарна річ
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Олександра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Рекомендую))
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Нарешті спробували в дії) Плов просто чудовий
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Спасибо! Деньги за бракованный товар вернули.
Брак ! Вернул на розетку, сказали рассмотрят в течение 2-3 недель . Тщательно проверяйте в магазине.
- Переваги:
- Недоліки:
- Могли предложить в короткий срок качественный товар!
Не советую ! Овальный крышка не прилегает , дно неровное , литьё в трещинках !
- Переваги:
- Недоліки:
- Перечислил !
Спасибо за отзыв. Такое тоже нужно. Для тех, кто не в теме и ожидает от чугуна без покрытия идеальной зеркальной(не нужной в пользовании) поверхности).
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Об'єм каструлі/казана: 12
Брали на подарунок, дуже сподобався!
- Переваги:
- Міцний якісний презентабельний
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що подарунок вдався! Нехай смачненько годує нового власника=)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Ну таке...Чесно кажучи чекав іншого. Радів як дитина коли отримав. Тільки відкрив подивився, настрій зник. Судячи з усього цей казан не тільки в мене побував. Його мабуть вже повертали мінімум два рази.
- Переваги:
- Гарний принт на коробці, гарна інструкція
- Недоліки:
- Кришка крива, щілина з одного боку, раковини, тріщини в казані і в сковорідці
Вітаємо! Нам дуже шкода, що перше враження від покупки було зіпсоване. Візуальні особливості поверхні (як-от невеликі шорсткості чи сліди лиття) — це специфіка виробництва чавуну, яка ніяк не впливає на смак страв чи довговічність виробу. Навпаки, після першого прожарювання казан набуває свого справжнього вигляду і стає лише кращим з роками.
Будемо раді, якщо дасте йому шанс проявити себе в роботі!
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Казан з кришкою отримав, покупкою задоволений дякую.
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Казан хороший.литво якісне.
- Переваги:
- Швидко нагрівається.хороша тепловіддача.
- Недоліки:
- Тяжкий.без машини ніяк.))
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Казан просто супер. Повністю відповідає опису.
- Переваги:
- Все супер
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Все добре!
- Переваги:
- Гарна річ - рекомендую!
- Недоліки:
- Не виявлено!
Дякуємо за відгук! Приємного користування!