- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Товар відповідає опису й фото. Все доставили швидко! Якість норм!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Не було інших спальників до цього, щоб порівняти. А взагальному якісно зроблена річ, все сподобалось
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно знати, що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Нормальний літній спальник. До тіла не прилипає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Шукав саме широкий спальник для розкладачки, товаром задоволений
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
Дякую! Спиться дуже добре
- Переваги:
- Розмір
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цього спальникаі, тож нехай служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Все чудово!
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що ви задоволені якістю отриманого товару. Нехай він надійно служить і допомагає у вирішенні всіх завдань. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
чудовий спальник на свої гроші! на літо те що треба
- Переваги:
- дуже компактний
- Недоліки:
- не виявлено
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
На перший погляд зручно і тепло при певних умовах, потрібно розуміти, що це літній більше варіант. Матеріал приємний, розмір складається до мінімуму
- Переваги:
- Розмір, матеріал приємний.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук та довіру до нашого магазину. Найкраща оцінка для нас — це ваше задоволення від покупки. Бажаємо успішної експлуатації та завжди чекаємо на вас знову.
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Спальник Naturehike U150 NH20MSD07 залишив дуже приємні враження після використання в поїздках на природу. Він легкий і компактний, легко складається та не займає багато місця, що важливо для транспортування. Матеріал приємний до тіла, всередині м’який і добре “дихає”, тому спати комфортно навіть у теплу погоду. Наповнювач із синтетичної бавовни добре утримує тепло та водночас відводить вологу
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Спальник гарної якості,але треба враховувати температурний режим.Купували дітям для укриття,в мінусову температуру потрібно брати тепліший.Як демісезонний то норм.
- Переваги:
- Якісний.
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дякуємо за відгук та слушну пораду. Ви все правильно кажете: модель U150 розрахована на теплу погоду або приміщення, тому для морозів вона не підійде. Добре, що спальник допомагає дітям почуватися затишніше в укритті. Бережіть себе та родину. Бажаємо вам тільки спокійних ночей і тепла!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
При 11° не підійшов.
- Недоліки:
- Тонкий шар утеплювача.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Спальний мішок Naturehike U150 розрахований на температуру близько 11 °C як комфортний, але сприйняття тепла може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей та додаткового одягу. Для холодніших умов радимо звернути увагу на моделі з більш товстим утеплювачем або спеціальні терморегулюючі спальні мішки.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Все супер !!!
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Все чітко, м'яко і тепло.
- Переваги:
- Комфортно.
- Недоліки:
- Не знайдено.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Хороший та добротний спальник, для походів.
Брав не тут, але якість гарна і відповідна, добротна.
Рекомендую до придбання- Переваги:
- Зручний, дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
- Станислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Класний
- Переваги:
- Бистро чиститься
- Недоліки:
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Сам спальний мішок досить непоганий на перший погляд (у користуванні ще не був), але ж затягуючи в чохлі до трішки меншого розміру в перший день при пробному затягуванні, зламалась одна пластмаса з затяжок (див. фото). Тепер потрібно шукати новий чохол, це зіпсувало перше враження
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Неякісний чохол
Представник постачальникаДякуємо за відвертий відгук.Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Коля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Теплий спальник, перебувати в ньому комфортно та затишно
- Переваги:
- є капюшон та чохол
- Недоліки:
- ні
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Хорошо пошит, за свою стоимость очень даже окей по качеству и характеристикам, можно брать!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Взяла для походів з наметами, на перший погляд та затест вдома - зручно та теплло, дійсно приємний до тіла матеріал
- Переваги:
- ціна та якість
- Артур Г***
При якій температурі ночували в цьому спальнику?
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Придбав пару з лівою і правою застібкою 25 травня 2023 року. Досить тепло у ньому ночувати в міжсезоння. Легкі, в зручній сумці, блискавки надійні
- Переваги:
- ціна-якість, варіант для двох
- Руслан Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
Хороший варіант для походів у весняно-осінній сезон. Спати комфортно, тримає температуру. Капюшон зручний, затягується, голова теж у теплі. Не займає багато місця.
- Переваги:
- ціна, якість, є капюшон.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Купили дитині, для ночівлі у сховищі під час нічних тривог. Товаром дуже задоволені. Легкий. Якісний. Легко розгортається: можна використовувати як конверт, а можна вкриватися як пледом, дуже зручно. Доставка дуже швидко.
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Brown
Нормальний, оптимальний за свою ціну. Враховуйте що "190 см" це довжина, НЕ ЗРІСТ, мені з ростом близько 176 см лише трохи закриває очі, беріть з запасом.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
В цілому зручно що є місце (не як в коконі) і нормально, ящо не враховувати цифри температурного режиму. Але все ж таки на ніч прийшлося перебратися в старенький пуховий кокон. По моему невеликому досвіду це більше для літа та предлітніх місяців спальник, краще брати тепліше, у будь якому випадку можна розкритися якщо жарко, або одягнутися якщо холодно.
- Недоліки:
- Як на мене температурний режим на цьому спальнику вказаний вірно, якщо враховувати, що в спальнику ви будете спати у лижному костюмі:)
Представник брендуДякуємо Вам за відгук!
- Анастасія Б***Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Brown
купили два такі спальники з лівою та правою блискавкою, тепер за потреби їх можна з'єднати в один двоспальний - для сімейних подорожей це прям супер, із переваг - вони легкі та теплі
- Переваги:
- можна об'єднати в подвійний спальник
- Артем Е***Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Olive
Гарний спальник