- Леся Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Для дитини якраз те ,що потрібно!!!Раджу
- Переваги:
- Не дуже набита,ок
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Всього через місяць - півтора використання стала пласкою, реальна товщина - 3-4см, нагадує м'яку підстилку на стул. Так як на фото товару, в кроватці - лежати та виглядати не буде, бо не тримає форми. Хіба що перші тижні після покупки. При здавлюванні її пальцями, вони майже зустрічаються один з одним. Якщо цю подушку положити на тверду основу та відкинутись на нею головою, буде удар, шару для амортизації немає. Я повівся на опис (товщина 11см) та купив для трирічної дитини, проте вона на неї вже навіть не хоче лягати, тому що її взагалі не відчувається під головою. До того ж, наповнювач всередині розподілений нерівномірно, не уявляю, що сталося б після прання або більш активного використання. Буду дивитись інший бренд та більшу ціну.
- Леся Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже задоволена
- Переваги:
- Хто шукає не дуже наповнену подушку ,то цей варіант супер.Для немовляти те ,що потрібно!
- Недоліки:
- Не має
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Вцілому подушка дуже хороша, мякенька, ніжна, приємна. Але дуже тонка) На вік до 3 років норм) для нас виявилась занизька.
- Переваги:
- Ніжна
- Недоліки:
- Тонка
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
М'яка,як лягає дитина приймає форму голови дуже зручна
- Переваги:
- Дуже гарної якості
- Недоліки:
- Поки не має
- Гринчук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Прикольна подушка для дитини, дуже м‘яка)
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Попрала в режимі для пуховик ковдр, все як вказано на етикетці і як я перу всі інші подушки, наповнення збилося грудками, які навіть після висихання не вдалося розбити, викинуті гроші
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Збивається у грудки
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Подушка дуже м'яка та приємна на дотик, для дитини просто супер.
- Переваги:
- Зручна та м'яка
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: DT_magazinUA. Колір: Білий
Отлично подошла для ребенка 4х лет по высоте и плотности. Очень приятное наполнение, наощупь щекой) По толщине также будет удобно тем, кто любит спать на животе.
- Переваги:
- Хороший размер, приятный материал
- Недоліки:
- У производителя нет наволочки подходящего размера