Відгуки покупців про Шафа-купе Еверест Соната 1200 дводверний дуб сонома + білий

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге темний/Білий

Товар відповідає фото. Все було на місці, доставили добре запакованим. Всіх деталей було достатньо для збірки шафи. Все сподобалося.

Переваги:
    Все відповідає розмірам
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Олено! Дякуємо за Ваш відгук і фото! Хай нові меблі приносять комфорт і гарний настрій щодня. Дякуємо, що обрали саме наш магазин)

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір фасаду: Дуб крафт золотий. Колір корпусу: Венге темний

Шафа супер. Зібрали наче лего-легко. Як на фото. РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Ціна.
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге темний

Товар соответствует фото. Всё было на месте, доставили хорошо упакованным. Всех деталей было достаточно для сборки мебели. Мы приобрели комод этого продавца из этой серии, потом решили шкаф поменять , чтоб был комплект. Пока нареканий нет. Все понравилось.

Переваги:
    Все соответствует размерам.
    • Продавець  ВерестМ

Наталіє, добрий день.

Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!

• Любов
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Венге темний/Білий

Найкращий мій конструктор!) Шафа бюджетна, але дуже функціональна. Інструкція проста навіть для "чайників", всі отвори зроблено точно, збирається легко і швидко. Дуже вдячна за швидкість обробки замовлення, точний час доставки та якісну розмітку. Мої найкращі рекомендації продавцю!

Переваги:
    Вартість, легкість збирання, місткість, зовнішній вигляд
    • Продавець  ВерестМ

Любов, ми дуже вдячні, радьте нас близьким, а ми будемо ставати кращими кожного дня для вас))

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов

Шкаф приїхав цілий, добре запакований. Схема по зборці зрозуміла, зібрали легко. Підходить нам по дизайну. Дякую

Переваги:
    Доставка, пакування
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  48 квадратов

Доброго дня,вдячні Вам за фотовідгук.Будемо раді Вам ще,звертайтесь

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Білий

Гарна шафа! Відповідає ціні. Досить глибока та міська.

Недоліки:
    Поки, що не побачила
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Ольго)
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Булгарова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома

На фотографии три шкафа собраны в один. Очень классно смотрится и вместительные.

Переваги:
    Хороший шкаф
  • Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома/Білий

Дешёвый, но в тоже время выглядит достаточно надёжно и симпатично. На данный момент в использовании 2 месяца

• Продавець  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Юлия Д***

• Владимир Ч***

Отличный шкаф! При сборке можно сделать полки слева или справа, по желанию. Легко собирается, все отверстия и метки есть.
    Отдельное спасибо продавцу! Оперативно все оформили, доставили вовремя, а главное - аккуратно! Никаких повреждений или сколов нет. Все супер! Рекомендую!

Переваги:
    Прекрасно собирается, все понятно в инструкции
  • Дмитрий Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов

Заказывал бюджетную мебель и на особое качество не расчитывал, но при сборке был приятно удивлён, реально неплохой шкаф! Не понравились только ручки из платика, но впринципе норм. Собирал сам, инструкция не слишком подробная, но видал и похуже, в общем разобраться вполне можно.
    Единственный минус: не с той стороны были сделаны насечки для петель двери, вместо внутренней стороны - несечки были с внешней. Перепроверял всё раз 100, пытался и местами менять и разворачивать, но нет, всё сделано по инструкции, ошибиться сложно.
    Тем не менее покупкой доволен, за такую цену расчитывал на худшее))

Переваги:
    Отличное соотношение цена/качество.
    Недоліки:
    Ручки из пластика, насечки не с той стороны
    • Продавець  48 квадратов

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Найближчим часом з Вами зв'яжеться мнеджер, по питянню сверловки. Меблі на гарантії від виробника.

• Юрий
    Продавець: Myau. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома

Какие есть цвета?