- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: chip. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Вперше у своєму житті збирала меблі! Завдяки інструкції все вийшло. Вся необхідна фурнітура є в наявності! Швидко зв'язалися, швидко доставили! Дякую! Дуже гарний і вписався в інтер'єр.
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все сподобалося якість супер бистра доставка,гарне обслуговування
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Алло! Дякуємо за Ваш відгук.
Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи таку позитивні оцінки. Чекаємо на Вас знову за наступними покупками))
- Лідія А***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все чудово.Гарно запаковано,всі деталі в наявності.Легко збирається,все якісно.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Невиявила
- Продавець ВерестМ
Лідіє, добрий день.
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Гарна якість та колір, всі деталі на своєму місці. На розпаковку втратила більше часу, ніж на сборку)), дуже надійно запаковано. Швидка доставка. Дякую!
- Переваги:
- Все чудово
Добрий день, Тетяно!
Дуже вдячні Вам за теплі слова та високу оцінку.
Раді, що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.
Приємного користування!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Зроблено класно. Просто и водночас дуже точно. Гарна якість дсп. Збирається легко і з задоволенням.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець ВерестМ
Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за відгук))
- Анжелика Н***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Рекомендую , шафа дуже якісна та ціна , запаковане надійно все прийшло . Вмістка. Брала для дитини просто в захваті . Також легко збирається я зібрала за 15 хвилин
- Переваги:
- Ціна, якість .
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ВерестМ
Анжеліко, добрий день.
Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів) - Алла Л***
Скільки поличок?
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб крафт золотий
Супер!!!!
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук,та дякуємо замовлення! Гарного дня
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Дуже кльовий пенал, ідеально вписався в інтерьер. Дуже задоволена!
- Переваги:
- Гарний колір та якість чудова, швидка доставка, гарне обслуговування
- Продавець ВерестМ
Доброго дня,Юліє ! Вдячні вам, що знайшли час, щоб поставити нам оцінку та написати відгук. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))