Відгуки покупців про Перехідник адаптер DisplayPort DP на HDMI 4К/2K Чорний
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Передає HDMI-протокол на рівні драйвера, тому система бачить підключення безпосередньо як HDMI-вихід
- Переваги:
- Компактний, працює за принципом Active DP-to-HDMI
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
1 звезда чисто из за того что бы отсоеденить нужно нажимать, у меня было кучо переходников, эта функция просто мусор, без неё всегда лучше
- Переваги:
- нету
- Недоліки:
- отсоеденение только с нажатием
- Продавець kostor
Нам прикро, що конструктивна особливість цього інтерфейсу викликала у вас незручності. Проте хочемо технічно аргументувати цей момент для вас та інших покупців.
Наявність фіксуючих засувок і необхідність натискання на кнопку для від'єднання — це офіційний міжнародний стандарт конекторів DisplayPort (DP), розроблений консорціумом VESA. Цей механізм створений спеціально для того, щоб кабель надійно тримався у гнізді відеокарти чи монітора і не випадав під власною вагою дроту, що могло б призвести до зникнення сигналу або пошкодження порту.
- Павло Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Все працює відмінно
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
якщо комусь цікаво що в середині, то перехідник майже пасивний, більшість ліній йдуть на пряму, стоїть тіки якась мікросхема з затертим маркуванyям, яка робить якусь магію щоб DP порт переключився на виведення зображення в стандарті HDMI
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не працює, якщо легенько пошевеліть кабель( тобто якщо у вас ноутбук, то брати не варто, для десктопа пойдеть), монітор починає мігати картинкою, якщо не дергати його то наче ок
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук і детальний опис. Прикро, що перехідник не виправдав ваших очікувань у використанні з ноутбуком. Хочемо уточнити, що даний адаптер більше підходить для стаціонарного підключення без частих рухів кабелю, тому для десктопів він справді зручніший. Ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику, щоб звернули увагу на якість контакту. Добре, що сам перехідник працює та виконує свою основну функцію, але розуміємо ваші зауваження.
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Були проблеми з підключенням другого монітору, але після того, як купила цей перехідник, проблема зникла, все чудово! Дякую!
- Переваги:
- Швидка доставка, невелика ціна, працює справно, одразу запрацював
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець kostor
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Товар прийшов швидко. Все дорре працює
- Переваги:
- Невеличкий, але працює добре.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець kostor
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
це не перший перехідник. товар чудовий, треба пам,ятати про напрямок з,єднання. доставка швидко. працює чудово.ціна гарна. особливо вразив опис та подача інформації від продавця. просто,зрозуміло. тому хто робив опис-респект
- Переваги:
- компактний
- Недоліки:
- нема
- Продавець kostor
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Адаптер прийшов добре запакований, запрацював відразу без проблем, беріть не соромтеся
- Переваги:
- Дешево, компактно, швидка доставка
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець kostor
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Купував до ноутбука dell m6800 для додаткового HDMI
Нормально працює. За допомогою адаптера реалізував підключення на 2 монітори і повністю задоволений.- Переваги:
- Новий товар навіть в плівці
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець kostor
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Не має сигналу не розпізнається монітором. HP 24
Спробую перевірити на інших моніторах, інших марок, якщо запрацює то виправлю оцінку.- Переваги:
- Якість зовнішня гарна, є фіксатор для роз'єма
- Недоліки:
- Не виводить зображення
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що виникли труднощі з підключенням. Перехідник підтримує стандарт DisplayPort to HDMI, але важливо, щоб вихід DisplayPort на вашому пристрої був активним (передавав відео), а сам перехідник використовувався саме в напрямку DP HDMI, а не навпаки. Також радимо спробувати інший HDMI-кабель або монітор, як ви й зазначили. Якщо проблема залишиться — ми завжди готові допомогти з обміном чи поверненням. Сподіваємось, питання вирішиться, і ви зможете оновити оцінку.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
- Продавець kostor
- КостяВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Все надійно тримається, вже 2 місяці працює без проблем
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Дмитрій Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Все справно працює, компактний, зручний. Доставили досить скоро, жодних претензій немає
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Продавець kostor
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Гарний перехідник, зі своїми обовʼязками справляється. Нічого не відходить, все працює стабільно. До магазину питань немає, все відправили швидко, як завжди.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Рекомендую, в кого ще є display-port/hdmi,
Чудовий вибір, без зайвих кабелів і шнурів, не відомої якості.- Переваги:
- Чудовий перехідник за такі гроші, працює усе підійшло.
- Недоліки:
- Не бачу.
- Продавець kostor
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Гарний перехідник працює чудово без всяких нарікань чудово запаркований
- Переваги:
- Працює без всяких проблем
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
За такую цену переходник имба подключил себе второй монитор
- Переваги:
- Маленькая цена
- Недоліки:
- Недостатков не заметил
- Продавець kostor
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Через пів року замінив на ugreen, та більше не мав проблем.
- Недоліки:
- Якщо адаптер буде хоча б трохи під'єднаний не рівно, то будуть артефакти на екрані та мерехтіння зображення.
- Продавець kostor
Шановний Віталій. Дякуємо за ваш відгук і оцінку товару. Нам прикро, що ви отримували дискомфорт при роботі з адаптером. У вас була гарантія на товар ви завжди можете звернутися і вам обміняли б на робочий якщо товар був з дефектом. Радимо не нехтувати гарантією і звертатися ми завжди готові піти на зустріч вам і зробити заміну на справний товар.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Добре працює, звук та видео
- Продавець kostor
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Якщо МІКРО-МІНІМАЛЬНО змінити подоження перехідника, наприклад, коли змінюєш кут екрану монітору відбувається рух кабелю... - завжди пропадає зображення, після цього потрібно лізти до системного блоку та ворушити хаотично перехідником, щоб відновився сигнал.
Спонтанно з'являються артефакти по всьому екрані.
У результаті чудо-ререхідник "розвалився" після 3-5 відключень-підключень.- Продавець kostor
Добрий день, нам прикро, що Вам приїхав непрацюючий товар. Зверніться, за номером сервісної підтримки та наші менеджери допоможуть з обміном товару
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Думав що за відносно малі гроші воно не буде працювати, але все чудово відпрацьовує як через рідний кабель
- Переваги:
- Працює на full hd моніторі
- Продавець kostor
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Переходник работает, в 60гц так точно. Выше нет возможности проверить
- Переваги:
- Один из не многих что работает
- Продавець kostor
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Перехідник працює, доставка була у відділення розетки 5 днів
- СвiтланаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
не працюе
- Продавець kostor
Шановна Світлана. Нам прикро що у вас не запрацював наш перехідник, будь ласка зверніться до нашої сервісної підтримки за номером телефону або переписку по замовленню і вам допоможуть.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Перехідник фанйий, кольори на моніторі не змінює. Купляла для підключення екранного графічного планшета до комп'ютера через те що на відеокарті три дісплей порта та один hdmi. Поки працює без нарікань.
- Переваги:
- Працює, компактний
- Продавець kostor
- Герман Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Не працює
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Герман, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас гарантія на товар 3 місяці та повернення протягом 14 днів з моменту отримання, можемо обміняти або повернути.
- Геннадий
инструкцию почитать не судьба? он работает DP- источник сигнала, а HDMI-монитор. с точностью до наоборот как у вас подключен.
- Кирил Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Не працює. Взяв на заміну старому кабелю дивлячись на відгуки. Але не працює, артефакти по всьому екрані, а якщо ненароком задіти перехідник взагалі тухне екран. Не раджу.
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Кирил, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас гарантія на товар 3 місяці та повернення протягом 14 днів з моменту отримання, можемо обміняти або повернути.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Видео отлично. Не передаёт Звук !
- Недоліки:
- Не передаёт Звук !
- Продавець kostor
Шановний Юрій. Нам прикро що у вас з товаром виникли проблеми, ви можете його повернути або обміняти протягом 14 днів, а також у вас є гарнатія на товар.
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
не працює
- Продавець kostor
Добрий день, Шановна Олеся, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми у вас є гарантія на товар 3 місяці та повернення 14 днів з моменту отримання, зверніться в сервісну підтривку або напишіть в питання про замовлення, допоможемо, гарного дня)
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Довжина та якість як і очікувалося гарна. Все працює і "блимань" немає
- Переваги:
- Все підійшло та працює весь час на відмінно
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Дмитро, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- сергій б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
працює
- Переваги:
- надійно
- Недоліки:
- може бути меньшим
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Все подошло
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Руслан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Все чудово, дякую
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- РоманВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Два тижні користуюся, поки все добре
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Роман, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Купляв у звʼязку з тим що появилась відеокарта RTX 3060, один вихід HDMI а 3 вихода dispalayport, щоб підключити 2 монітор на HDMI то це переходнік підійшов на ура!!!
- Переваги:
- Працює
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Ярослав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Моренко О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний
Выручил переходник :) Смогли новый моник к старому системнику подключить! спасибо магазину за оперативность!
- Переваги:
- Отличный переходник
- Продавець kostor
Добрий день, Шановна Оксана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)