- Станіслав Н***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
через приблизно місяць використання кабель вмер
- Переваги:
- 5м
- Недоліки:
- срок придатності місяць...
- Продавець FlyHigh
Добрий день! Нам дуже шкода, що так сталося. Ваше замовлення було оформлене 22.09.25, на жаль, гарантійний термін вже закінчився.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Білий
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
Качественный кабель. Покупался для web-камеры с разрешением 4К и разъемом type-C. Камера работает стабильно, не отваливается.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
Кабель без проблем працює з Quest 2/3. Довжини вистачає Ніяких зауважень щодо цього товару не маю. Магазин відпрацював як треба, можу порадити до співпраці.
- Переваги:
- Ціна(на момент покупки)
- Недоліки:
- За час використання не виявлено
- Дмитрий
Вы пробовали играть вв HF: Alyx? Не бывает ли фризов и т.д.? Ибо я планирую себе взять. Брал подобный кабель, в итоге не работает адекватно.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
Супер, хорошо подошел к Oculus Quest 2
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Білий
Купував для провідного підключення для Meta Quest 2. Все чудово працює, все без проблем під'єдналось з першого разу. Єдине що він досить важкий, тому спочатку здавалось, що буде не зручно грати, але я помилявся
- Переваги:
- Якісний, надійний, швидкий
- Недоліки:
- Очікував що він буде більш гнучким
- Остап К***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Доброго дня, купив кабель, все підійшло, але виникла проблема з комп'ютером та його процессором, чи можу я повернути товар?
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
Кабель використовується активно,ніяких проблем немає
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Довжина: 5. Колір: Чорний
Гарна якість, все працює із зазначеною швидкістю.