Відгуки покупців про Ремінець Jsota для Huawei Watch Fit 2 (Силіконовий) Dark Grey (28081-25)

Оцінка користувачів 5/5
  • Яна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Orange

Все відповідає заявленим вимогам

Переваги:
    Яскравий колір
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

Все відповідно опису.

Переваги:
    Якість/ціна
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Тарас Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

Норм

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Red

Якісний ремінець.

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Olive

Гарна якість та чудове обслуговування. Дякую )

• Продавець  SH Group

Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою у нас і дякуємо за високу оцінку!

• Козачук Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Grey

Він не сірий а голубий ….

Шановний Роман,
      Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок

Ми взяли ремінці і порівняли їх з фото на нашому сайті. Колір ремінця на сайті точно відповідає, і навіть не потребує найменшого корегування. При різному освітленні можна побачити невеликі зміни в кольорі, але блакитного кольору в ньому ми не виявили.

Ми зв'язалися з Вами після отримання Вашого відгуку та пропонували Вам оформити повернення для обміну товару, якщо він не відповідає Вашим очікуванням. Однак Ви вирішили відмовитися від цієї пропозиції.

Ми завжди прагнемо до високого рівня обслуговування та хочемо, щоб наші клієнти були задоволені. Якщо у Вас є додаткові питання або Ви хочете змінити своє рішення щодо повернення, будь ласка, зв'яжіться з нами, і ми з радістю допоможемо Вам.

Дякуємо за розуміння та сподіваємося, що в майбутньому Ви будете задоволені своїм досвідом з нами.
      З повагою,
      SH GROUP

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Orange

Відмінна якість. М'який та зручний.