Відгуки покупців про Ремінець Jsota для Redmi Watch 2 Lite (Силіконовий) Orange (28080-2C)

Код:  360761982
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Надія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Dark Blue

Замовили силіконові браслети приїхали пластикові нажаль

• Продавець  SH Group

Шановна Надія. Нам прикро, що наші найпопулярніші ремінці не виправдали Ваших очікувань. Хочемо запевнити, що ремінці дійсно виготовлені із силікону, а їхня жорсткість забезпечує додатковий захист і зносостійкість.

Обмін та повернення у нас завжди можливі. Ми одразу зв’язались з Вами у месенджері для уточнення деталей.

З повагою, SH Group

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Beige

Ремінець дуже хороший. Замовлення надійшло швидко. За свої кошти дуже хороша якість,тепер планую замовити ще декілька кольорів

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

Відмінна якість! Швидка доставка! Дякую!!

• Маргарита К***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Dark Blue

Замовлення дуже швидко оформили та відправили. Замовленням задоволена! Рекомендую

Переваги:
    Швидкість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олександр Ш***

Все ok

• Продавець  SH Group

Дякуємо за Вашу довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас у числі наших постійних покупців!

• Василь В***

Проблему вирішено

Ужас, якість відстале в повному розумінні, на вигляд товар нормальний, як розкрити зрозумієте, що це кидалово!!!
    Про який подарок говориться, якщо він взагалі не працює?!
    Не рекомендую!!!

Недоліки:
    Матеріал ремінця ужасний, тонкий, і близько не тягне до оригінала
    Не оригінал як обіцяли
    В подарок йшли навушники, які взагалі не працюють
    Кидалово на гроші!!!
    • Продавець  SH Group

Шановний Василь! Ні в назві товару, ні при телефонному підтвердженні замовлення не було озвучено що це оригінальний ремінець. Оригінальний ремінець взагалі йде тільки з новим годинником. Виробники годинників не виготовляють ремінців і всі наступні ремінці просто мають вигляд оригінального дизайну або будь-якого іншого дизайну та виготовляються іншими виробниками. Навушники, які були запропоновані як подарунок, перевірялися на працездатність. Ви завжди можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів після його отримання на відділенні «Нової пошти»