- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Продавець дуже відповідальний та доволі класно працює з клієнтом. Мені сподобався підхід менеджерів з якими контактував з приводу товару. Що до тканини, то все в точності відповідає заявленим характеристикам та якості. В цілому дуже задоволений. Усім рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість, робота з клієнтами
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець BUR Ukraina
Олександре, щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук!
Раді, що агротканина Fortex 2,10 х 25 м, 52,5 м2, 100 г/м2 повністю виправдала Ваші очікування, а сервіс від менеджерів залишив приємне враження.
Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару та обслуговуванням.
З повагою, команда BUR Ukraina.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Агротканина Fortex 2,10 х 25 м. Відправка швидка. Товар якісний. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Якість. Швидка доставка.
- Fortex
Світлано, дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що ви залишилися задоволені покупкою агротканини Fortex 2,10 х 25 м — вона справді вирізняється якістю, а швидка доставка є нашим пріоритетом.
З повагою, команда Fortex.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Товар заявленої якості, добре запакований. Доставка швидка.
- Переваги:
- Все влаштувало
- Продавець BUR Ukraina
Дякуємо, Галино, за чудовий відгук!
Дуже приємно знати, що агротканина Fortex 2,10 × 25 м, 52,5 м², 100 г/м² повністю відповідає вашим очікуванням - і якість, і пакування, і швидкість доставки залишили позитивне враження.
Ваш відгук мотивує нас підтримувати високий рівень сервісу.
З повагою, команда Fortex.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina
Все влаштовує
- Продавець CeMagaz
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви задоволені якістю нашої продукції.
Ми завжди намагаємося пропонувати якісні товари своїм клієнтам, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку.