Відгуки покупців про Агротканина Fortex 2,10 х 25 м, 52,5 м2, 100 г/м2

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina

Продавець дуже відповідальний та доволі класно працює з клієнтом. Мені сподобався підхід менеджерів з якими контактував з приводу товару. Що до тканини, то все в точності відповідає заявленим характеристикам та якості. В цілому дуже задоволений. Усім рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість, робота з клієнтами
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  BUR Ukraina

Олександре, щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук!
      Раді, що агротканина Fortex 2,10 х 25 м, 52,5 м2, 100 г/м2 повністю виправдала Ваші очікування, а сервіс від менеджерів залишив приємне враження.
      Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару та обслуговуванням.

З повагою, команда BUR Ukraina.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina

Агротканина Fortex 2,10 х 25 м. Відправка швидка. Товар якісний. Задоволена покупкою.

Переваги:
    Якість. Швидка доставка.
    • Fortex

Світлано, дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що ви залишилися задоволені покупкою агротканини Fortex 2,10 х 25 м — вона справді вирізняється якістю, а швидка доставка є нашим пріоритетом.

З повагою, команда Fortex.

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: BUR Ukraina

Товар заявленої якості, добре запакований. Доставка швидка.

Переваги:
    Все влаштувало
    • Продавець  BUR Ukraina

Дякуємо, Галино, за чудовий відгук!
      Дуже приємно знати, що агротканина Fortex 2,10 × 25 м, 52,5 м², 100 г/м² повністю відповідає вашим очікуванням - і якість, і пакування, і швидкість доставки залишили позитивне враження.
      Ваш відгук мотивує нас підтримувати високий рівень сервісу.

З повагою, команда Fortex.

• Вікторія К***

Все влаштовує

Переваги:
    Якість
    • Продавець  CeMagaz

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви задоволені якістю нашої продукції.

Ми завжди намагаємося пропонувати якісні товари своїм клієнтам, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку.