Топи продажів

Відгуки покупців про Повідок-рулетка для собак з вбудованим LED ліхтариком та підсвіткою 5м Білий

Оцінка користувачів 4/5
  • Виталий Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Довжина: 5. Колір: Білий

Півроку, розвалився, шукаю новий.

Переваги:
    Гарний зовні, гарне пакування, мабуть всеж кнопка блокування зручна. Все
    Недоліки:
    Вонарик є, батарейки витягнув через годину як поставив, най незручніше рішення сенсорна кнопка, платити за це неварто. За ради фонарика не купуйте.
  • Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Довжина: 5. Колір: Білий

Гарна рулетка. Вмикається подвійним натисненням на кнопку.

• Ганна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Колір: Білий

Заїдають всі кнопки і ліхтарик, повернули

• Продавець  Simple market

Ганно , дякуємо за відгук )
      Нам дуже шкода що Ви залишились незадоволені покупкою.
      Кнопка увімкнення ліхтарику сенсорна , тому якщо ця кнопка торкається відкритої ноги то сенсор може реагувати ) З приводу заїдання кнопки - зрідка зустрічається брак , який неможливо побачити до відправки , саме тому процедура обміну та повенення у нас максимально проста та швидка ) 1 вересня 2023 року Ви оформили замовлення , 2 числа Ви отримали його на новій пошті . Ввечері Ви вирішили повернути товар. 3 числа Ви його відправили нам , і 4 вересня ми повернули Вам кошти )
      Бажаємо гарного настрою та вдалих покупок )

• Лилия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Колір: Блакитний

Сподобався

Переваги:
    Світиться
    Недоліки:
    Є, но до них можна звикнути
  • Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Довжина: 5. Колір: Білий

Пользуюсь рулеткой 1 день есть ещё фирменная рулетка Флекси так что есть с чем сравнивать гулял с собакой рано утром было темно и шел дождь фонарик очень пригодился света от фонарика вполне хватает рекомендую

Переваги:
    Фонарик влагозащитный корпус сенсорные кнопки для фонарика и подсветки корпуса работают идеально
    Недоліки:
    К механизму стоппора ленты нужно привыкнуть маленький и с виду слабенький карабин
    • Продавець  Simple market

Дякуємо за Ваш відгук
      Щодо карабіну - якщо щось з ним станеться , то Ви можете повідомити нам і ми його обміняємо на новий) Хоча досі по карабіну питань не виникало , має бути все добре )

• Сандул А***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Довжина: 5. Колір: Білий

Чудовий повідок за свою ціну, все працює

Переваги:
    Ліхтарик, підсвітка, ціна-якість
    • Продавець  Simple market

Дуже дякуємо за відгук ) Звертайтесь ))

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Колір: Блакитний

Класний повідок. Дуже зручно коли гуляєш з собакою в темряві . Ліхтарик в повідку яскравий , все видно , ще і підсвтка на корпусі яскрава. І зручно , і гарно виглядає. Всі питають де такий купити. До цього на прогулянки брав ліхтарик , тепер в цьому немає необхідності.