Відгуки покупців про Вишиванка Vyshyvanka сорочка,маш.виш., Барвінок 48 Біла 4565р.3/4
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 48. Колір: Білий
Прекрасна вишиванка, мамі сподобалась)
Дякую продавцю за консультацію і швидку відправку - Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 56. Колір: Білий
Вишиванка "Барвінок" дуже гарна. На розмір 54 взяла 56 за рекомендаціями покупців, Трішки великувата, але вишиванка має бути вільна. Дуже ніжна і красива. Дякую продавцям за оперативне відправлення.
- Переваги:
- Дуже гарна.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 52. Колір: Білий
Вишивка сподобалася - Хотілося в ніжних тонах Тканина плотна. Треба брати на розмір більше. Не маломірить. Але я взяла на розмір більше - не прогадала. Покупкой задоволена. Дякую продавцю - порадила з розміром, швидко відправили.
- Переваги:
- Красива, ніжна
- Продавець Butterfly
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що сорочка вам сподобалась, а сервіс залишив гарне враження. Завжди раді допомогти! Носіть із задоволенням
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 56. Колір: Білий
Брала сорочку мамі, дуже гарна якість на свої гроші. Взяла завелику, будемо вшивати. Можна брати розмір в розмір. На великий бюст брати на розмір більшу
- Переваги:
- білосніжна, матеріал якісний
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 58. Колір: Білий
Добрий день!
Отримала вишиванку, сподобалась)
Дуже гарно виглядає!)
Кошти невеликі, а приємне задоволення!- Недоліки:
- Не помітила
- Илья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 48. Колір: Білий
Дуже гарно вишиванка))Дякую
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 54. Колір: Білий
Все чудово. Дякую
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 44. Колір: Білий
Швидко відправили. Якість гарна
- Іванна П***
Як гарно, підскажіть, будь ласка, а верх регулюється в зоні декольте?
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 56. Колір: Білий
Чудова якість товару,розмір обов'язково дивіться по замірам. Були питання,але з продавцем швидко все вирішили. Рекомендую товар та магазин. Дякую
- Переваги:
- Гарна якість товару
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 52. Колір: Білий
Дуже сподобалась, дякую за роботу
- Переваги:
- Якість відмінна
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 56. Колір: Білий
Приємне враження, носитиму з задоволенням!
- Переваги:
- Якісна, красива., носитиму із задоволенням
- Недоліки:
- Не знайшла
Відповідає
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Butterfly. Розмір: 56. Колір: Білий
Замовила 2 вишиванки "Шипшину" і чорну з трояндами - обидві дуже гарні, але повернула, бо не вгадала з розміром(((, буду ретельніше вивчати розмірну сітку і одразу повторю замовлення. Замовлення виконали швидко, за що окрема подяка продавцю. Дякую!
- Переваги:
- Дуже гарна вишиванка, якісна тканина і вишивка