Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Портативна туристична газова плита з п'єзопідпалом portable gas stove BDZ 155 Original by Happy Home з пластиковим кейсом адаптер під великий балон

Оцінка користувачів 4.41/5
  • AI аналіз відгуків
    140 відгуків:  75% позитивні, 10% нейтральні, 15% негативні.
    Портативна газова плита отримала переважно позитивні відгуки: покупці особливо відзначають зручність під час відключень світла, швидкість нагріву, компактність та простоту у використанні. Сильними сторонами називають швидке приготування їжі, портативність та легкість під’єднання балонів. Водночас є зауваження щодо неякісної комплектації (нестача кейса чи перехідників, інколи надсилають не ту модель), якості матеріалів, а також випадки браку (не працює підпал, не фіксується балон). Загалом плиту рекомендують до купівлі як для дому, так і для подорожей, проте радять ретельно перевіряти отримані комплектацію та товар.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Рятувала мільйони разів під час блекаутів, без неї б не вижив

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Важко виставити маленький вогонь, гасне
  • Борис С***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Плитка очень порадовала. Всё заработало прямо из коробки. Никаких утечек. Никакого пшика при подключении или отключении баллона. Никакой сажи. Широкий диапазон регулировки интенсивности пламени. Я использую плитку в не проветриваемом помещении.
    Никаких запахов. К большому внешнему баллону ещё не подключал. Сварить кофе в турке не получится. Турка провалится на горелку. Может быть в природе существует какой-то специальный адаптер.

Недоліки:
    Незамечено
    • Продавець  BrightSun

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Плита повністью відповідає опису та характерискикам. Комплект: плита з штуцером, 4 баллони + подарункова лампочка від ЮСБ.
    плита потужна за 3 хвилини кава готова, за 5 хвилин діти вже не голодні).
    за плиту ставимо тверді 5 балів!

Переваги:
    Потужна та мобільна плита
    Недоліки:
    за пару днів нічого не знайшли
    • Продавець  BrightSun

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Всім приємних вражень від покупок.

• Лев Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Купили тиждень тому. Дуже задоволені, Мона мобільна та не займає багато міста на кухні. Але коли немає світла, 20 секунд і на плиті вже готується сай, або щось розогріваємо. Дуже подобається що плита має свій вбудований піджих. Це дійсно дуже зручно)
    Покупкою задоволені.

Переваги:
    Мобільність
    Недоліки:
    Поки не знайдено
  • Надежда К***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Пользовались активно при отсутствии электричества, без нареканий.Подключали к маленьким балончикам, без адаптера

Переваги:
    Мягко регулируется пламя,простая в эксплуатации
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Виктория А***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дуже гарна пічка. В нас електроплита і ця пічка зараз дуже виручає, коли немає світла по 10 годин. Продавець відправив дуже швидко.

Переваги:
    Потужна комфорка

• Татьяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Очень рекомендую такую плиту. Супер легкая в использовании и понимании как работает. Очень быстро нагревает воду, и на долго хватает баллонов газа.
    Отдельно рекомендую данного продавца - коммуникация на высшем уровне - с пониманием, уважением и ответами на любые вопросы. Скорость - вообще не описать словами, отвечают моментально, выслали день в день, утром уже забрала.
    Вы топ!

Переваги:
    Цена и качество, +сервис на высоте
    Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  BrightSun

Добрий день, вдячні Вам за відгук

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

В часи коли немає світла саме те що треба, щоб нагріти їсти. Гарний помічник для індукційної плити. А в майбутньому можна буде і на відпочинок брати

Переваги:
    Легка, компактна, швидко гріє
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дуже, дуже спасає в період відключення світла якщо в квартирі електроплита. Газ йшов в комплекті, борщі на ньому ще не варили, але доволі непогано по розходу. Я певен що до неї можна підключити більший за об'ємом балон газу ніж кемпіговий.

Переваги:
    Проста в користуванні
  • Людмила А***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Покупкою задоволені. Плитка гарна, штуцер та 4 балоні були в комплекті.
    Тепер на недуже страшні відключення світла. длякуємо за швидку доставку.

Переваги:
    Добротна
    Недоліки:
    не знайшли
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Відправили дуже швидко, в той ж день коли було оформлено замовлення. Запаковано все було добре.
    На товар нарікань нема, все як в описі, все працює.

• Продавець  BrightSun

Добрий день, вдячні Вам за зворотній зв'язок! Всім приємних вражень від покупок.

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Плита відповідає опису, вода закіпає за 2-3 хв. плита в кейсі + є штутцер для великого балону

Переваги:
    Все як треба
  • Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Брав про всяк випадок для блекаутів (вдома тільки електрика) і не прогадав. В цілому прикольна штука, працює без нарікань.

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Доставили швидко, прийшла,як і обіцяли. Товар гарної якості. Порадували бонуси від продавця. Купувала за редакцією і не пошкодувала. Дякую. Рекомендую іншим: проста у використанні,легка,компактна.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

На товар нарікань нема, все як в описі, все працює.
    Задоволена, дякую.

Переваги:
    Швидка відправка
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все працює. Сама запалюється, коли регулятор газу повернути на максимум. На скільки вистачить одного балону поки не знаю. Розігріти поїсти під час вимкнень - саме те.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Не виявила
  • Полюшко В***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Зручна плита, балони з комплекту стають легко, регулятор працює плавно, пʼєзозапал зручний, більше не буду обпалювати волосся на пальцях)
    Якість збірки непогана, за такі гроші мене все влатштовує

• михайло Х***

Працює добре.

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Стандартна одноконфорочна похідна плита. Добре підігріє або скип'ятить порцію води для гарячого напою, та навіть можна засмажити порцію гарячої їжі — десь далеко від дому, або коли світла немає.

Переваги:
    Працює добре.
    Недоліки:
    Немає.
  • Поліна К***

Все працює, задоволена

Переваги:
    Зрозуміло, працює, відповідає описц

• Радмила Ф***

Легка, проста у використанні

Переваги:
    Все!)

• Іван О***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все прийшло в повному комплекті, як і обіцяли. 4 балони та ліхтарик разом із плитою. Все дуже гарно працює. Там, де нема газу - незамінна. Продавця рекомендую

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Отправили в день заказа, работает плитка нормально, для разогрева отлично

• Продавець  BrightSun

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знов. Всім приємних вражень від покупок

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все круто!) починаючи від продавця, закінчуючи самою плиткою.
    На замовлення відреагували бистро. Відправили також в день підтвердження замовлення. Сама газова плита приємно здивувала. Все справне. Все відмінно працює.
    Боялась, що вона хрупка. Але коли вставили балон, все зафіксували і увімкнули, то були прямо приємно вражені)
    Я дуже задоволена покупкою!)

Переваги:
    Крутий товар. Підключили дуже бистро! Все працює і все подобається)
    Недоліки:
    Не знайшла!!!
    • Продавець  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'язок

• Кристина С***

Супер швидка доставка.
    Вчора замовила-сьогодні приїхала .
    Не було жодних проблем з підключенням балону(доречі які були в наборі 4 шт)
    Рекомендую

• Коцюренко О***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

На перший погляд дуже непогана плитка, кейс для зберігання та балони в подарунок дуже приємні бонуси. Поки що її ще не тестували, але впевнений що вона ще зіграє свою роль під час блекаутів. Конструкція виглядає досить надійно, набагато краще ніж маленька туристична, що була в нас до цього.

• Продавець  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'зок. Пприємних покупок

• Екатерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Первый опыт пользования такой плиткой. Установить баллон оказалось очень легко, горит хорошо, нагревает воду довольно быстро

Переваги:
    Компактность, стоимость, простота использования
    Недоліки:
    Не нашла
  • Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

5ти литровая кастрюля воды нагревается за несколько минут и гораздо быстрее чем на ИК плите. К пьезоподжигу надо привыкнуть бо такой - жесткий. Чтоб не выжгла очі при зажигании не поджигайте ее без кастрюли или сковороды. Без посуды пыхкает чувствительно а когда стоит кастрюля то еще надо проверять зажегся газ или нет так тихо запускается.

Переваги:
    мощная достаточно, не шумная
    Недоліки:
    жесткий пьезоподжиг
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Плитка прийшла досить швидко,запаковано досить добре,все було в комплекті як і замовив,дві насадки під різні балони, чотири повних балони ,кейс і смачний подарунок від продавця.Балон тримається нормально,пропускать газу не відчув.
    Дякую,все сподобалось.

Переваги:
    Зручний кейс,насадки.
    Недоліки:
    Не було виявлено
  • Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Рахую ідеальною пропозицією у співвідношенні ціна-якість-наповнення. Матеріали плитки пластик-метал досить задовільної якості. Зібрано пристойно з мінімальними люфтами. Балони зроблені в Кореї, в плитку вставляються, фіксуються та виймаються без проблем. П'єзопідпал спрацьовує надійно. Пластиковий кейс тонкий та хлипкий, але дякувати, що є. Покупкою задоволений. Продавця рекомендую

Переваги:
    Ціна, якість, наповнення

• Анжела И***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Было бы неплохо распечатать самим инструкцию на русском или украинском и вкладывать в упаковку. Это улучшило бы сервис.

Переваги:
    Доставка быстрая. За обслуживание 5+. Достаточно крепкая, устойчивая. Соотношение цена-качество нормально.
    Недоліки:
    Посмотрим после продолжительной эксплуатации.
    • Продавець  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Николай Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Чудова плита, працює без нарікань.

Переваги:
    Портативна, має гарний вигляд, в комплекті кейс та 4 балона.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
    • Продавець  BrightSun

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Вже робив рік тому замовлення такої плити. Дуже непогана якість за свої гроші. Ніяких нарікань. Замовив ще одну. Плитка прийшла краща ніж попередня. Ще й бонусом поклали лампочку на usb. Приємно! Рекомендую і плиту і постачальника!

Переваги:
    Добра якість
    • Продавець  BrightSun

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою приємного користування.

• Евгений Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Газова плита добра беремо на відпочинок дуже допомагає в приготуванні їжі на природі

• Ірина Б***

Все добре