- Ростислав М***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Все пришло быстро и без питань, мышка g304/g305, g304 такой же аналог g305 только азиатский.
При покупке все шло в зборе и абсолютно новое состояние как и пологало, мышка топ за свои деньги рекомендую- Переваги:
- Отличный продавец, и товар
- Недоліки:
- Нема, абсолютно
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Пришло всё ценности и сохранности
Мышка по серийному номеру пробивалась на официальном сайте, полная комплектация, провод, батарейка всё на месте
Работает без изъянов если что-то будет меняться напишу- Переваги:
- Провод для блютуз проводника
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Користуюсь мишкою уже рік, проте сталася поломка яка є гарантійним випадком - проблеми з лівою кнопкою миші. Відправив продавцю на гарантійне обслуговування, проте після 3 тижнів "діагностування" мені повідомили, що нарікань не виявлено, хоча проблема проста в діагностиці та була детально описана у листі, а потім і в приватному листуванні. Продавець порадив звернутися в авторизований сервісний центр, що я й зробив. Проте у ньому мені відмовили в сервісі через причину того, що товар був ввезений в Україну не офіційно, тому гарантії не підлягає. Отже, продавець продає товар на який вказує гарантію, проте такого обслуговування не проводить спираючись, що проблему нібито не виявлено, а авторизований сервісний центр відмовляє в ремонті.
- Недоліки:
- Відсутність гарантії, швидка поломка
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Це капець. Я в шоці. В мене таке вперше. Замовив мишку G304, а прислали зовсім іншу G102. я не розумію чи це навмисно, чи це недбалість така.
- Недоліки:
- інший товар
- Богдан Ц***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Отримав сьогодні нарікань немає
- Переваги:
- Зручна в використанні та налаштувані
- Недоліки:
- Завищена ціна за нормальну мишку
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Синій
Товар відмінний
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
блютуз, час використання
- Переваги:
- блютуз, час використання
- Недоліки:
- нi
- Селим О***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
слишком лёгкое нажатие клавишь, из-за чего много случайных нажатий. Самая обычная мышка, такая же как и мышки за 500грн
- Переваги:
- за такую цену нету
- Недоліки:
- цена, слишком лёгкое нажатие клавиш
- артем г***
оно таким и должно быть
- Кирилл К***
Якщо вас не влаштовує ціна, знайте, що Logitech G304 — це та сама миша, що й Logitech G305, просто призначена для азійського ринку. Вона дешевша приблизно на 2000, але за характеристиками і якістю вони ідентичні.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Ліловий
Перші пару тижнів політ нормальний. Доставка вчасна, товар новий (всі наклейки заводські).
- Переваги:
- Якісна та яскрава мишка.
- Недоліки:
- Ціна звісно за висока, навіть з акцією.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
Використовую мишку вже 8 днів. Поки що проблем немає, все працює чудово.
- Єгор
як виша працює зараз?
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Норм лутше зеконими на 305 і взяти цю
- Переваги:
- Імба
- Недоліки:
- Іноді сенса своїм життям живе
- Андрей П***
Привет. Как мышка работает на данный момент? Есть ли какие-то проблемы?
- Віталій В***
Мишка взагалі не вартує своїх коштів, дуже поганий сенсор, за такі гроші це просто грабіж
- себастьян с***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
отправил поюзанную мишку
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
Хороша миша за адекватну вартість. В користуванні є g305, від g304 відрізняється лише ціною і документацією в коробці.
- влад м***
привіт, як зараз мишка? норм працює?
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
продавець ігнорує, ніякого повернення немає, китайське л***о...
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- зависає сенсор
- Костя К***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Работает отлично. Пол года ежедневного использования и батарейка все ещё родная.
- Андрей П***
Привет. Как мышка на данный момент работает? Есть ли какие-то проблемы с ней?
- Костя К***
Все ещё отлично работает. Проблем нету
- Дар'я З***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Працює добре, все в порядку.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
10 років користуюсь послугами розетки, але такий досвід отримую вперше. Замовляв мишку, прийшла в надірваній коробці, з зірваними "пломбами" без чеку. Виглядає так ніби мишкою вже користувались. Крім цього мені не підійшов розмір мишки, я оформив повернення товару, продавець товар з пошти не забирає, на телефонні дзвінки не відповідає, веде себе хамовито в переписці і спеціально затягує процес повернення коштів. Категорично не рекомендую до співпраці.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
Мишка дуже зручна
Якщо ти геймер то бери її для себе
Бюджетний варіант як раз- Переваги:
- Можно настроїти dpi
Зручна на руку
Доволі легка
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
Надёжный производитель классная мышка, и за такую цену
- Величко Я***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Хорошая мышка за свою цену
- Переваги:
- Высокий dpi
- Недоліки:
- Хрупкий материал
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Білий
Гарна мишка, на свою цiну тимпаче
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Синій
Хороша мишка для ігор та роботи на ПК.
- Переваги:
- Бездротова
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
Дуже задоволений мишкою, для людей які не люблять багато читати - рекомендую. Взагалі це найкраща мишка, якою я будь-коли користувався, та й є 2 кольорові варіанти на вибір, кому не подобається чорний, за це також плюс, усе працює без заїдань, мишка легка і зручна, можна налаштувати усе під себе
А дальше дещо детальніше
1)Компактна - гарно тримається в руці
Розміри миші: в довжину - 11.6см ; в ширину 6.2см, довшина моєї руки від середнього пальця до 19см, тому спочатку може здаватись, що миша замала, вона справді може бути замалою для людей, які люблять тримати мишку рукою повністю, а не більш менш пальцевим методом
(Фото 1 - це повне тримання мишки, пальці прилягають до кнопок
Фото 2 - це пальцевий метод, яким я особисто користуюсь, від нього не втомлюються пальці при тривалому користуванні, а ліва та права кнопки мишки натискаються всюди одинаково як на початку кнопки так і в кінці, тому провисань та окремих зонах кнопок не буде)
Кнопки на лівій частині корпусу великим пальцем не зачіпаються взагалі і випадково не натискатимуться
2) Програма Logitech G HUB дозволяє нам налаштувати мишку під себе, української мови нажаль немає, але є російська, англійська та ін.
ДПІ можна налаштувати під себе, комфортним мені було 1200, та переключати його можна кнопкою на верхній частині мишки, де буде горіти індикатор кольором, який ви вибрали для вашого ДПІ
На рахунок режимів
-У режимі високої продуктивності можна вибирати частоту оновлення, що робить користування мишки більш плавним
-Режим низької продуктивності дає нам зберегти більше заряду батарейки, забираючи у нас можливість налаштування частоти оновлення, що робить мишку довготривалішою, але більш різкою
Я особисто використовую її завжди в режимі високої продуктивності
В комплекті з мишкою йде 1 батарейка АА від Дюрасел, а ще модем який йде і комплекті на ньому не потрібно оновлювати драйвери, просто вставити в юзб гніздо і мишка буде працювати
На мишці немає жодної підсвідки, що дозволяє зберегти заряд батарейки- Переваги:
- Компактна, зручна, ергономічна, 2 кольори мишки, крутий сенсор, бокові кнопки
- Недоліки:
- Немає підсвідки, для тих кому вона подобається, може не підійти для людей з дуже великими руками, але це уже потрібно замовляти і перевіряти
- Андрій Ч***
Дякую вам за змістовний відгук українською, бо на інших мовах, присутніх на Розетці, навіть не читаю!
- Иван
Добрий день. Ви не написали про те, безшумна вона чи ні, бо це для мене можна сказати найважливіше, не можу терпіти кліки, а ніде про це у відгуках не пишуть. Дякую.
- Кирилл К***
Дякую велике за розміри миші в см дуже допомогли
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
Мышь в целом удобная, думаю привыкну к тому что она маленькая такая (на руку ребенка), но не понимаю почему в игровой мыши настолько просто кликаются кнопки. это кардинальный минус т.к. количество мисскликов зашкаливает. Сенсор идеальный, с мгновенной отзывчивостью.
- Переваги:
- Сенсор, отзывчивость, удобность подключения
- Недоліки:
- слишком легко нажимаются кнопки, как по мне мышка маленькая слишком
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний
У продавца, по всей видимости, на мониторе включена инверсия цвета. Иного объяснения тому, что прислали белую мышь, вместо заказанной черной - найти не могу.
- Переваги:
- Шикарный грызун! Прекрасно лежит в ладони. Достойная альтернатива безумно любимой мною за комфорт хвата Logitech M100.
- Недоліки:
- За 2 часа использования не выявлено.
- Богдан Д***
Как сейчас?
- Данил М***Продавець: NETBOX. Колір: Ліловий
Отправил мишку по гарантии, продавец упал на игнор, прошло уже пол года, никому не рекомендую данного продавца
- Данил М***
Поправка к комментарию, цвет мышки белый а не лиловый, хотя думаю это не так уж и важно
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: X-Y-Z
найгірша миша, що я колись купував. З самого початку GHub не бачив її, тому неможливо було зробити будь які налаштування. І ось зараз через рік користування вишов з ладу скрол. Навіть нонейм миші довше протримались
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: topvelo
////