- ОленаВідгук від покупця. Продавець: BEUR. Колір: Білий
Добрий день. Отримала електрогрілку, проте вона не нагрівається.
При спробі включити грілку (кабель неушкодждено, грілка в розігнутому стані, на рівній поверхні, не накрита нічим) вона слабко починає нагріватись протягом хвилини і потім знов стає холодна. Режими перемикаються, на індикаторі підсвічуються, але сама електрогрілка не нагрівається протягом навіть 20-30 хв (в інструкції вказано, що вона має забезпечити максимальний нагрів протягом 10 хв).
Зв'яжіться зі мною для повернення/обміну. Дякую- Переваги:
- Комплектація повна, доставка швидка
- Недоліки:
- Електрогрілка не нагрівається
- Продавець BEUR
Доброго дня. Уточніть, будь ласка, Сильніше не гріє коли Ви на ній сидите або лежите ? В текстилі з обігрівом Бойрер використовуються безпечні ірідієві нагрівальні елементи, які не гріють повітря навкруги і не дають уяви про рівень обігріву при короткочасному дотику. Вся поверхня грілки повинна бути накрити ковдрою чи спробуйте посидіти або полежати на грілці по 5-10 хвилин, перемикаючи режими. Також можете зателефонувати за деталями експлуатації на сервісну лінію Бойрер
- Олена
Доброго дня!
Дякую за відповідь, але ж в інструкції було вказано не накривати грілку. Добре, спробую увімкнути, як ви написали
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Електрогрілку beurer ми придбали цілеспрямовано, бо попередня саме цієї фірми у нас служила вірою і правдою років 18(!)
Не хочеться думати, що фірма *зʼїхала*. Можливо це одиничний випадок. Але, на жаль, для позитивного відгуку підстав немає.
Для одноразового використання іграшка дорогувата.- Переваги:
- Переваг встановити на жаль не вдалося. Єдине, що позитивне, то це те, що посилки надійшла оперативно і обслуговування на видачі було нормальним.
- Недоліки:
- Під час отримання грілку вімкнули, відчули на дотик, що нагрівається і я вважав, що все ок´ей. Відвезли на дачу, а перше використання відбулося через 10 днів після придбання. Грілка нагрілася, але невдовзі й охолонула. Вдруге у той раз уже не вмикали. Через тиждень перед укладанням у ліжко вімкнули, а вона як була холодна такою й залишилася.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за вибір, Бойрер і сьогодні є одним з кращих виробників електрогрілок. Зверніться до продавця або до представництва Бойрер в Україні для вирішення ситуації з грілкою. З повагою команда Бойрер!
- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Бабушке нужна была грелка. До етого десятки лет использовали грелки по 300-500 грн, на которых если уснуть можно получить ожог. Последней каплей стало то что одна из грелок замкнула и начала гореть прям в постели. Если любите засыпать в тёплой постельке или с грелкой под боком, тогда это для вас.
- Переваги:
- Приятная ткань, 3 уровня тепла, авто отключение
- Недоліки:
- Дороговато
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Я вважаю, що це вдала покупка, хоча ціна і не найкраща. Якісна річ. Можна сміливо дарувати друзям та близьким!
- Переваги:
- зручна, приємна на дотик, добре гріє
- Недоліки:
- Добре було б додати український розділ в інструкції з експлуатації
- Наташа О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Задоволена покупкую
- Переваги:
- мяка і гріє комфортно
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
- Переваги:
- Гріє гарно, самостійно виключається, тому можна не переживати заснути і нею. Провід достатньо довгий, режими підсвічуються при роботі, приємна на дотик.
- Недоліки:
- Куплена за повну ціну без знижки
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Маємо позитивний досвід використання простирадла цього виробника. Тому вибрали цю грілку.
- Переваги:
- Перевірений виробник.
- Недоліки:
- Зависока ціна.
- Тамара М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
У вказаних характеристиках продавець дурить покупців: країна-виробник Угорщина, а не Німеччина.
Представник брендуДоброго дня! Компанія Бойрер міжнародний виробник і має виробництва у багатьох країнах світу. Розробка технологій, дизайн та контроль якості здійснює завод у Німеччині. У всьому світі продукція Бойрер сертифікована - вироблено в Німеччині. З повагою команда Бойрер!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
- чудово гріє.
в нас був чобіток цієї ж фірми
То обираючи між ними краще грілка - її можна ще в ліжко покласти.
Вимикається сама, тому краще щоб була ковдра, яка добре тримає тепло.
Сама грілка з хорошого матеріалу, не розповзається, не страшно що загориться.
Якось не помітили що на неї розлилась вода - вона просто не увімкнулась.
Довгий шнур, економна.
Мені зазвичай вистачає погріти на режимі 1.
На 3 доволі гаряче, мабуть це щоб погріти ліжко до того як лягти.
Для бабусі взагалі скарб.- Переваги:
- Виконує свою функцію
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
папа доволен
- Переваги:
- красивое. приятное.
- Недоліки:
- цена.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
чудово виглядає, все працює. але хотілося б, щоб мінімім був більш холодний і була можливість скористатися іншими температурними режимами.
- Недоліки:
- на мінімумі лежати загаряче
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Однозначно - одна з моїх найкращих інвестицій!)
Весною випробувала її у сестри, коли з кінця березня опалення вимкнули, а на вулицю повернувся 0. Врятувала мене від застуди і з відносним комфортом я перебула цей період. Тепер придбала і собі, рекомендую.
Варто зауважити, що вперше нагрівається довше часу, ніж буде потім. Ну і накривати чимось бажано зверху чи просто сісти на неї. На позначці 3 аж пече, тому використовую її тільки для попереднього прогріву.- Переваги:
- Швидкий нагрів, приємна тканина, зручний контролер, захист від перегріву.
- Дорофеева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуємось рік. Працює відмінно.
- Переваги:
- М’яке тепло, підходить як для лікування, так і для прогрівання ліжка дітям взимку
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
У нашому випадку неймовірно корисна річ для підігрівання дитячого ліжечка.
Хтось каже, що слабо гріє. Але я думаю, що використовують не зовсім правильно. Якщо покласти в ліжко й накрити ковдрою, то на 3-й потужності за приблизно 10 хв. гріє аж надто сильно.- Переваги:
- Приємна, швидко гріє
- Недоліки:
- Незручний провід
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Почему цена светится одна , а при добавлении в корзину другая ???
- оля
у меня та же
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купил, протестировал, вернул. Очень слабо греет.
- Степан
Яку взяли на заміну?
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Используем пол года. На пол возле компьютера, в кровать под спину, детям прогреваем спальное место... Одела на нее наволочку чтоб не пачкалась. Используем только в расправленном виде, как написано в инструкции. Очень нужная вещь в доме.
- Переваги:
- Длинный шнур. Сама отключается.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
покупала папе, через год сломалась, ремонту не подлежит
- Ищук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купил грелку маме, работала хорошо, все отлично, греет нормально, выключается как надо. Купил 12.03.2021, вчера 15.03.2021 она сдохла, просто перестала греть. Видимо отошел провод внутри самой ткани, потому что на переключатель электричество падется как надо ( светится, работает).
Поскольку я не оставил коробку и гарантийку - ничего мне никто не починит. Да и не в починке вопрос, а в том что вещь не долговечная, а значит и покупать ее не стоит. Я бы даже не напрягался писать отзыв если бы она сломалась при цене гривен в 300-400.
Хуже всего, что спустя 2 недели использования я купил еще одну такую же бабушке. Надеюсь, хоть вторая проработает дольше.- Переваги:
- Пока работала - все устраивало
- Недоліки:
- Проработала 1 месяц и сдохла
- Ольга Х***
Так обратитесь в сц Розетки!! Вам все заменят
- Ищук А***
вторая грелка все еще работает.
- Василь Ш***
Пане Андрію! Попав у ситуацію аналогічну. Враховуючи те, що попередня грілка цього виробника служила більше 18 років, я придбав нову. Вона попрацювала один вечір.... Так, що у брендових виробників теж бувають проколи.
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Греется, отключается сама и мягкая. Накрываем одеялом и греем кровать, греет нормально. Можно самому лечь/сесть на грелку
- Теплюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нормальная грелка. Покупал жене, она довольна, материал приятный и сама отключается через 90 мин. Греет комфортно.
- Переваги:
- Греет, мягкая и отключается сама.
- Недоліки:
- Нет чехла
- Вячеслав К***
И греет нормально? Видно немцы что-то напутали в микросхеме. Решили выдать положенные 50-55 градусов. Браво!
- Теплюк А***
Отлично греет! Комфортное тепло, не жарит
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Грелка хорошая! В холодной квартире работать за компьютером, поставив на нее ноги - самое то!
- Переваги:
- Греет
- Недоліки:
- Чехол бы белому материалу грелки не помешал
- Игорь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Жена довольна.
- Переваги:
- Приятная на ощуп. Греет неплохо. Автоотключение через 90 мин - проверено.
- Недоліки:
- Нет чехла.
- Игорь У***
Грелка НК Комфорт использовалась очень часто, и по назначению. Качество и всё такое на высоте. Но спустя 2,5 года греть перестала. Попытка починить ничего не дала. Сама грелка исправна, вышла со строя плата управления.Имея немалый опыт в ремонте электроники надеялся грелку оживить, но не тут-то было--отказала микросхема (60грн.), а в неё ещё надо записать определённую программу для этой грелки... Так что, вот так...
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за розгорнутий коментар, зверніться на лінію сервісу (beurer.com.ua) для ремонту вашої грілки! У вас спрацювала система BSS - захист від перегріву. Відновлення приладу можливе тільки в авторизованому сервіс центрі! З повагою команда Бойрер!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Заказывала грелку на подарок родственнице. Она осталась очень довольна и качеством, и самое главное сказала, что очень удобная в перключении.
- Переваги:
- Очень удобная
- Недоліки:
- не заметила
- Julia Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чому на зворотній зв’язок ніхто не відповідає ?Товар не гріє зовсім,я не задоволена!!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юлія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом.
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Через год все еще работает, проблем никаких, греет неплохо.
- Переваги:
- Надежная, можно стирать
- Недоліки:
- Нет чехла
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Грілка чудова. Гріє добре. Відключається автоматично через 90 хвилин. Дякую розетці. Все ОК!
- Переваги:
- Нема з чим рівняти.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- ВалентинаПродавець: Rozetka. Колір: Білий
купил муж к 8 марта. не пользовались до 28 марта пока не ездили на дачу.Включили ее а она не работает.Переключатель светится грелка не греет.Гарантийного талона не было.Что делать?сумма не маленькая
- Недоліки:
- совсем не греет
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник брендуДоброго дня! Зверніться в сервіс або до представництва Бойрер для консультації. З повагою команда Бойрер!
- Иванов И***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
В этой грелке есть аккумулятор, чтобы работала без подзарядки какое-то время?
Представник брендуДоброго дня! Дана модель працює від мережі, або від зарядної станції, власного акумулятора не передбачено. З повагою команда Бойрер!
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Білий
"Производитель не указывает мин\макс температуры , так как это зависит от условий использования. Например если на нее сесть - греть будет сильнее..."
Что за non sence ? Невозможно купить норм грелку, уже второй производитель (другой укр) не может сказать точные параметры работы. Должны быть показатели в обычном, не накрытом режиме, и всё. А уже кто её будет накрывать или сидеть на ней- дело сугубо личное и ясное дело, что нагрев будет сильнее . Была советская грелка, без всяких откл через 90 мин, с каждым режимом, который просто грел в своём режиме. А сейчас я уже мес не могу ничего купить, от чудесников за 300 грн, которые не могут указать время автоматического откл...а пишут тебе "через какое-то время".. (рука -лицо) ,до приборов за 1500-1700 грн, которые ,судя по отзывам , могут и за мес поломаться... А советская уже обогрела 3 поколения...- Ольга
а вообще ,я кажется догадываюсь, чем продиктовано такое бдение с авто отключениями у современных грелок , дуют на холодное, потому что так "уверены " в качестве... Эту тайну идеальной грелки, которая работает всю ночь, знали только советские учёные и забрали её собой ..
- Іван
Не знаю радянських речей, які були б якісними )
- Вячеслав К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все очень плохо. Разочарован. Упаковка была порвана внизу, уже кто-то смотрел до меня. Проверил нагрев. За 10 минут термодатчик показал 39 градусов!!! Замотывал в средину специально... И это в центре. По краям вообще холодная!!! Индикатор светит ПОЛОВИНУ цифры 3. На первой грелке хоть такого не было. Не верю, что Германия. Китай и не самого лучшего качества.
- Переваги:
- Главный недостаток - НЕ ГРЕЕТ! И это перечёркивает все ее достоинства.
- Недоліки:
- Не соответствует НАЗНАЧЕНИЮ. Буду покупать другой бренд. Разочарован.
Эксперт RozetkaДобрый день, Вячеслав! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Вячеслав К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
До какой температуры она должна нагреваться?
- Переваги:
- Материал, длинна и толщина шнура
- Недоліки:
- Абсолютно не грелась при проверке на Укрпочте. Максимум до 38-40 градусов за 10 минут. При 100 Вт. Явный брак! Практически холодной быть не может. Заказал повторно, от брака отказался! Может повезет!
Представитель компанииДобрый день! Производитель не указывает мин\макс температуры , так как это зависит от условий использования. Например если на нее сесть - греть будет сильнее, чем если грелку положить на живот. Поэтому для максимального эффекта при использовании на животе, грелку необходимо дополнительно чем то накрыть! Соответственно если грелка в развернутом виде греет воздух, то температура нагрева будет низкой. В условиях проверки на почте - убедитесь ,что работает световой индикатор, этого достаточно для определения исправности грелки.
С Уважением команда Бойрер!
- Ирина Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Есть ли гарантия на данную грелку?
Представитель компанииДень добрый. У данной грелки гарантия 1 год.
С Уважением, команда Бойрер!
- ЮлияПродавець: Rozetka. Колір: Білий
При проверке оказалось, что греет слабо и прогревается неравномерно.
- Переваги:
- Мягкий материал. Пожалуй, конец.
- Недоліки:
- Нагревается очень медленно и слабо, да и то, только в центре, по краям грелка осталась холодной.
- Павел Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Покупкой доволен. Очень выручает пока нет отопления, а ногам холодно) Очень приятная на ощупь.
- Переваги:
- Когда обнимаешь греет
- Недоліки:
- Не обнимает в ответ
- Елена Д***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Электрическая грелка в период отсутствия отопления, для меня мерзлячки просто идеальный вариант. Я помню, в детстве, у нас дома была грелка и я частенько пользовалась ею. Очень обрадовалась покупке, это просто попадание в яблочко. Ведь с холодными ногам сложно уснуть, а тут, выбрала режим и сплю сладко. И не надо переживать, грелка выключится сама через 90 мин. Советую!
- Переваги:
- Легкая, удобная в использовании, можно стирать, приятная на ощупь
- Недоліки:
- Хотелось бы сумку или чехол для более удобной транспортировки