Топи продажів

Відгуки покупців про Стіл-Смарт з електрорегульованою висотою iDesk USB LUXURY

Оцінка користувачів 4.97/5
  • AI аналіз відгуків
    75 відгуків:  позитивний (~95%), нейтральний (~3%), негативний (~2%)
    Проаналізовано 75 відгуків. Покупці в основному залишаються дуже задоволеними від столу з електрорегулюванням висоти. Вони відзначають високу якість матеріалів, міцну стільницю та надійний механізм, просту і швидку збірку, здатність кастомізувати під свої потреби, а також уважний та професійний сервіс з боку менеджерів — дуже часто персонально дякують консультанту Богдану чи Роману за допомогу. Окремо відзначають швидке виготовлення та доставку. Серед нечисленних зауважень вирізняються окремі нюанси до якості поклейки крайки та поодинокі затримки із повідомленням щодо виготовлення. Загалом співвідношення ціни/якості клієнтів влаштовує, і більшість рекомендує продукт.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Столом задоволений, стільниця та ніжки без дефектів, механізми працюють справно. Брав стільницю Горіх Амбасадор 36 мм так як стійки моніторів на струбцинах

Переваги:
    Якість, обслуговування, можливість кастомізації стільниці, простота сборки
    Недоліки:
    Не було в наявності кабель менеджменту, але можна дозамовити пізніше
  • Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Стіл дуже стійкий, я замовляв зі стільницею товщиною 36мм і додатково просив, щоб зробили паз по контуру для лед стрічки, все виконали чітко та якісно. Особлива дяка Богдану за швидку та детальну консультацію

Переваги:
    Стіл без люфтів та хитання
  • Даніель
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний
    Переваги:
    Якість, сервіс, зовнішній вигляд, все 10/10
    Недоліки:
    Пластмасові кнопки на панелі керування зовсім трохи хитаються, однак це абсолютно не проблема. За 1+ тиждень нічого не знайшов, і впевнений що не знайду
    • Андрій

Підскажіть що у вас за бігова доріжка під столом?

• Даніель

Xiaomi KingSmith Walking Pad A1 Pro

• Сергій Ж***

Чи не заважає колінам горизонтальне кріплення рами стола?

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Замовив стіл в неділю ввечері, через 20хв перетелефонував менеджер, все швидко і детально пояснив та проконсультував.

Стіл доставили вчасно, по домовленості.

Замовив на двох двигунах (тихіший) та 32мм стільниця.

Замовляв зі збіркою. Кур'єр виявився дуже ініціативним, вирішив питання по збірці, на яке, власне, міг закрити очі, що би повпливало на якість, та він поставився дуже професійно, доповів і вирішив питання.

Поки все подобається, ефект відчутно одразу ну і виглядає стіл дуже солідно.

Переваги:
    Стійкий, тихий, є широка палітра кольорів стільниці, сервіс (менеджер і кур'єр) - топ!
    Недоліки:
    Поки не знайшов :)
  • Едвард
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Шоколад

Замовляв стіл з регулюванням висоти IDESK LUXURY і залишився в повному захваті! Обрав столешню "Горіх шоколадний" з додатковими опціями: заокруглені кути, 3 квадратні лючки для проводів, кабель-менеджмент та чорні ніжки. Компанія реалізувала всі мої побажання ідеально.

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Я дуже довго шукав собі оптимальне рішення для свого монітору 49 дюймів, і серед готових рішень не було того щоб підходило меня для комфортної праці з такими габаритами монітору , всі столи йшли стандартних розмірів або 60-120 що було занадто замалим для мене абож більші 140-80, 160-90 і тощо що вже не вкладалось в мої габарити кімнати, але мені пощастило зустріти даного виробника який запропонував зробити рішення для моїх потреб, от ми і зупинились на варіанті 80-120 що ідеально для мого варіанту !
    Ще відмічу що кранштейн тримається без всяких проблем хоча монітор не з легких !
    Дуже задоволений і буду радити друзям

Переваги:
    Надійність, якість матеріалів, і простота в збірці і можливість костомізувати !
    • Константин К***

Яка вийшла ціна за стіл?

• Євгеній Я***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Перечитавши купу позитивних відгуків вирішив також замовити тут стіл. Підтверждую всі попередні відгуки, стіл класний, зробили швидко, сервіс на вищому рівні :) Хотів стіл сірого кольору, проте відгуків з таким кольором тут немає, менеджер надав фото таких столів в особисті повідомення. Тому хто шукає також сірі столи, тепер тут також буде фото) Матеріал: Атлас Неро.

Переваги:
    швидкість, якість, сервіс
    Недоліки:
    не виявлено
    • Роман

Чудовий вибір! Підкажіть, які саме розміри стільниці Ви замовляли

• Євгеній Я***

160x80

• Влад Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Стол топ, обслуживание топ, сроки выполнения с учетом индивидуального подхода к моему столу выполнились на несколько дней раньше
    всем доволен
    сделали дополнительные вырезы как я просил
    квадратные отверстия под провода в местах где просил
    столешницу увеличили по размерам и в длину и в ширину и как угодно

Переваги:
    Недоліки:
    недостатков нет
  • Валентин К***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Замовив стіл з кольором "морений дуб", як на фото. З максимальною глибиною 80см і шириною 140, попросив додати два отвори під дроти. Стіл неочікувано чудовий.
    По-перше: виявилося шо це не звичайне ламіноване ДСП, колір і текстура ніби дерево, майже як шпон, дуже цікавий перелив.
    По-друге: збірка пройшла дуже швидко. Інструкція зрозуміла, буквально по картинках. Дарма що англійською, та "step" і номер зрозуміє мабуть вже кожен. Від себе додам: не намагайтесь інструкцію оптимізувати, судьбу не награєш :)
    Місця для кріплення блоків управління розмічені, тож паритися не доводиться. Місця вибрані оптимально з можливого.
    Ключі в комплекті є, а от викрутка хрестова знадобиться своя, і бажано середнього розміру.

По-третє: підключення і програмування положень інтуїтивне. Навіть інструкція не треба. Стрілочками вибираєш висоту, натискаєш "S" (save), обираєш номер куди зберегти.

По-четверте: посилку замовляв з доставкою НП. Приходить з 2 частин: стільниця, дошка в обрешітці, і коробка з електронікою. Якщо кабель-менеджмент дозамовити то частини буде 3. Тож слідкувати треба щоб віддали усі частини. Запаковане все, я ю сказав "як котове сало". Мабуть якби НП доставляла посилки скидами, то все одно все прийшло б цілим. Купа картону стає у нагоді під час збирання, як робоче місце.

Я 190 з гаком см зростом і мені висоти стола, щоб попрацювати стоячки вистачає. Можливо якщо ви вище, то захочеться стіл трошки вище.

З приємного можна замовити кабель-менеджмент. Доволі якісний. Та додати в комплект кілька дрібних меблевих шурупів для його кріплення було б взагалі вогонь.

Фото не буде бо стіл на цьому етапі найгарніше що є навколо

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Обирав стіл для роботи та відпочинку). При розмірі 1.8м спокійно поміщається ноутбук та стаціонарний пк з монітором. Місця - вдосталь.

Комунікація з менеджером - проконсультували, допомогли у виборі. Супер!

Доставка та робота - виконана в заявлені строки.

Стіл - хороший механізм, хороший матеріал. Міцна конструкція(покращена виробником, за що їм «Дякую»).
    Дуже простий в складанні!!!

Максимально задоволений даним товаром. Рекомендую!!!

Переваги:
    Конструкція, збірка, підйомний механізм
  • Павло Х***
    Продавець: NSTable. Колір: Білий

В начале июля посчастливилось заказать этот стол. Долго не мог подобрать подходящий вариант и уже было отчаявшись хотел сдаться но набрел на это предложение. Созвонившись с продавцом я быстро пришел к выводу что это именно то что я искал. Так же мне подсказали по цвету так как саам я погряз в раздумьях и не мог определиться. Столешницу подготовили достаточно быстро и спустя неделю стол уже был у меня. Документация достаточно исчерпывающая, следуя ей сложно представить трудности при сборке. За исключением некоторых неудобств из-за веса ножек собирается быстро (потребовалось около 30 минут) и просто. В общем покупкой я очень доволен.

Переваги:
    Отзывчивый продавец, Скорость подготовки столешницы, Простой в сборке, Вариативность режимов высоты, Большой выбор цветов, Приятная на ощупь столешница
    • Максим Ж***

А как устройчив стол в верхнем положении механизма, этот люфтит / шатается, когда на полный рост?

• Продавець  NSTable

Ні, люфт відсутній навіть в максимальному положенні.

• Григорій
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Стіл просто ТОП Якісні матеріали, дуже добротне виконання та реально індивідуальний підхід до клієнта. Можна реалізувати практично будь-які «хотілки», які тільки можна уявити — за це окремий плюс.

Хочу окремо подякувати менеджеру Богдану — свою роботу виконав на всі 100%. В процесі був незначний нюанс по стільниці, але Богдан без жодних питань пішов назустріч і БЕЗКОШТОВНО замінив її. За це — величезна подяка

Видно, що магазин дуже дорожить своєю репутацією та клієнтами. Тому однозначно рекомендую до покупки саме тут.

Ще раз дякую за шикарний стіл і сервіс на високому рівні!

Кому цікаво, я брав ось такий стіл :
    Товщина подвійної стільниці — 36 мм
    Колір — Онікс чорний
    Розмір — 160×80 см
    Один заокруглений кут
    Квадратний металевий люк по центру
    Кабель-менеджмент

Переваги:
    Електричне регулювання висоти
    Індивідуальний підхід до замовлення
    Професійна робота менеджера
    Тиха та плавна робота механізму
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Шоколад

Якісний стіл + регулювання висоти. Недоліків не виявив, приємно здивувала стійкість матеріалу до високих температур (можна ставити чашки без підставок). У низу немає зайвих підставок / полиць, так що робот пилосос не має ніяких проблем при роботі. При замовленні столу виробник пропонує декілька матеріалів і розмірів на вибір, на ціну це не впливає, так що це теж плюс. Якщо вам потрібен універсальний солдат у світі столів – це ваш вибір.

Переваги:
    Міцна конструкція
  • Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Білий

У мене був маленький письмовий столик, а тепер нарешті маю нормальний стіл, ще й з підйомником. Брав розмір 170х70 колір натуральний дуб з МДФ плити. Такий розмір стола обирався з розрахунком щоб вміщався монітор і два ноутбуки одночасно та ще щоб було трохи місця. Ніжки стола стоять на резинових дисках, тому ніжки не царапають підлогу стіл дуже міцно стоїть. Стіл можна підняти до 120 сантиметрів, що для мого зросту 182 см. більше ніж необхідно при роботі стоячи. Також на пульті підйому стола є 4 позиції які можна запам'ятати, не треба щоразу підганяти розмір. Плита дуже гарної якості, мишка працює без жодних проблем. Поличка для кабель менеджменту маст хев, обов'язково її рекомендую взяти. Стіл я самостіно заніс на 3 поверх без ліфта самостійно склав десь за 3 години, збирав по інструкції все зрозуміло. В наборі йдуть шестигранники, але з наявним шуруповертом стіл збереться в 2-3 ради швидше. Перед початком збору рекомендую уважно переглянути інструкцію і розділити усі болтики по групам, щоб потім не перекручувати. Окремо хочу відзначити продавця та його чудову комунікацію, підписуюсь під коментарями вище. Стіл замовив у понеділок, а в неділю вже його отримав. Дуже якісна річ, я задоволений.

Переваги:
    Чудовий продавець, гарна якість матеріалів. Можливість підібрати індивідуальний розмір, колір, врізи для кабелів.
    Недоліки:
    Не можу назвати це недоліками. На місці продавця я б записав і висилав покупцям відео інструкцію по збору стола, це б набагато полегшило процес збору. Також додав би на 2-3 більше липучки кабелів.
  • Баленко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Столом дуже задоволений, при розмірах 140 * 70 ідеально поміщаються 2 монітори та ноутбук. Стіл стабільний в будь-якому положенні, підйомний механізм працює швидко та дуже тихо. Магазин швидко поточний всі деталі та опрацював замовлення раніше встановлених термінів.

Переваги:
    Великий, стійкий, якісно зроблений, тихий та швидкий механізм
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Вадим С***

А я дивлюсь знайомі літачки , а тут свої

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Обирав стіл для зйомок в студії. Оскільки зйомки проходять то сидячи, то стоячи - потрібен був зі зміною висоти. Спершу цей варіант обрав через відносно невисоку ціну, однак в процесі спілкування з продавцем і користування столом виявив ще купу переваг. Що аж тепер ціна видається не просто невисокою, а смішною.

По-перше - комунікація з продавцем. Швидкі і чіткі відповіді, приємний тон спілкування, розуміння деталей, консультації - відчутно, що вкладаються в свою роботу вже на цьому етапі.

По-друге - доставка. Місце знайти складно, гугл вічно веде не так, через що водії завжди нервують і виказують невдоволення. У випадку цього замовлення - тільки гарний настрій і приємні враження, незважаючи на те, що водію трохи довелось поблукати. Звісно, по часу все чітко. Стіл запакований гарно, жодних пошкоджень при транспортуванні незалежно від великого розміру.

По-третє - сам стіл. Класна жорстка конструкція, мінімальний поздовжній шат, якісна стільниця із класним покриттям (в мене Дикий дуб натуральний). Чотири комірки пам'яті, що для мене ідеально. Класичні 3 було б замало. Тиха робота двигуна, стильна індикація висоти на дисплеї. Відносна невелика вага столу, можна без проблем рухати по студії без додавання коліщаток (до отримання столу планував ставити, тепер бачу, що не треба). Легка і зрозуміла збірка окрім одного типу гвинтів, який в інструкції зазначений іншим (мабуть, інструкція стандартна до рами, а виробник покращив тип кріплення і змінив ті гвинти на інші). Однак методом виключення розібратись не складно.

Я збирав стіл сам, бо то для мене додаткова розвага, як лего, але хто таким не "хворіє", раджу замовити збірку у продавця, коштує мінімум, часу зекономить суттєво. До столу замовив і органайзер для дротів, але ще не чіпляв, поки не було потреби. До речі, ціну органайзера для дротів хочеться бачити меншою, бо по суті це фарбований шмат гнутої листової сталі з круглими просічками, на $20 не тягне.

В результаті - столом задоволений більше, ніж очікував. Замовлятиму ще один стіл трохи меншого розміру для роботи за компом.

Дякую продавцю за підхід до роботи і якісний товар. Той рідкісний випадок, коли хочеться рекламувати на всі боки:)

Переваги:
    Якісна стільниця, стійка основа, пам'ять на 4 позиції, тиха робота електродвигуна, легка збірка, ідеальна комунікація продавця, широка лінійка розмірів, ціна
    Недоліки:
    Як на мене, зависока ціна органайзера для дротів з огляду на його конструкцію
  • Полтавченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Стіл гарної якості, мені все подобається, думав його доставка буде тим ще іспитом але все обійшлось була коробка з ножками та механізмом та стільниця не недто все важке я заносив сам разом це десь 33 кг. Збирав сам немає нічого важкого

Переваги:
    Розміри, механізм підйому
    • ОлексійТерещенко

А можете підказати який розмір вашого стола? 180x80?

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Стіл ідеальний ! Виготовили стільницю за 10 днів з матеріалу «атлас чорний» і ще за день доставили. Збирався досить легко. Дуже допомогли спеціальні отвори для болтів. Була розмітка під пульт керування. Щодо матеріалу, то спочатку здався дещо рифльоним (не глядким), а тому переживав чи буде мишка норм працювати. В мене apple magic mouse. Працює без проблем. Наявність циферблату - гарна плюшка. А вот наявність кнопок пам‘яті - це вже маст хев. Надзвичайно зручно та швидко можна міняти позиції роботи сидячи vs стоячи. Єдиний момент, що мені не підійшов це отвір під кабель. Його достатньо хіба що на сам провід, а вот вже просунути вилку не вийде. Цей отвір мені хіба що підійде для мака, в якого кабель має usb c з двох боків.

Переваги:
    Швидко збирається, велика стільниця, гарний матеріал та зручний пуль керування.
    Недоліки:
    Замаленький отвір для кабелю.
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Чудовий сервіс та робота.
    Замовляли стіл 180×80 з подвійною стільницею та двома двигунами. Все зробили якісно та швидко.

Переваги:
    Якість
    • Константин К***

Вітаю,яка ціна за ваш стіл склала?

• Микита А***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Виготовлення дуже якісне, усе підігнано ідеально, без жодних недоліків

Переваги:
    Міцний і надійний. Стіл виготовили повністю під мої вимоги усе зроблено ідеально, без жодних недоліків.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Георгий П***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Товстіша стільниця набагато комфортніше для стоячої роботи, можна трохи спертися тілом, в той час тонка стільниця буде не дуже комфортна для цього.

В майбутньому буде супер, якщо додасться можливість ставити на платформу корпус ПК, поки що треба слідкувати, щоб проводів вистачило.

Брав потовщені ніжки та потовщену стільницю.
    Покупкою задоволен на 120%
    Сервіс та допомога з можливими проблемами на вищому рівні.

Єдина проблема, з якою я стикнувся - не хотіли працювати кнопки руху. Вирішилося з допомогою Богдана за кільки хвилин навіть в вечірній час (за що йому дуже дякую).

Переваги:
    Працює якісно. Не хитається. Майже без шуму.
    Недоліки:
    Інструкція була трохи для іншої моделі, але розібратись легко
    • Ігор І***

Підтверджую сказане щодо сервісу, але на свій я ставлю корпус ПК без проблем. Стільниця не товста, звичайної товщини

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Изначально хотел купить уже готовый стол от другой компании размером 150х80, но увидев здесь количество отзывов и возможность кастомизации решил рискнуть и заказать здесь, о чем ни минуты не пожалел. После оформления заказа мне перезвонил Богдан, абсолютно доступно объяснив все нюансы исходя из моих пожеланий, при этом не предлагая все подряд лишь бы ценник был повыше. В итоге заказал стол 180х80 с закругленным углами, 1м мотором и кабельменеджментом (по началу сомневался что пригодится, но как же был не прав) и что могу сказать: стол просто супер, при 2-х мониторах и сист. блоке на самом столе мотор прекрасно справляется. Если когда-нибудь придется покупать еще один, рассматривать других продавцов даже не возникнет мысли, такого отличного качества обслуживания я уже давно не встречал

Переваги:
    Качество стола, обслуживание
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Дякую за чудовий сервіс та прекрасний стіл. Дуже хороший менеджер, який зателефонував через хвилину після замовлення, уточнив всі деталі та допоміг визначитись с кольором надавши фото реальних столів. Сам стіл чудовий, міцна стільниця та ніжки. Зібрав досить швидко, інструкція яка була в комплекті дуже допомогла. Однозначно рекомендую

Переваги:
    Міцна стільниця та ніжки, можливість обрати розмір стільниці
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Олександр А***

Вітаю! Яка у вас тут товщина стільниці?

• Бубало М***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Шоколад

Користуюся столом вже кілька тижнів. Загалом дуже задоволенний, стільниця чудової якості, до підйомного механізму питань теж не виникало. При збірці теж ніяких проблем не виникло, все точно намічено і зрозуміло навіть без інструкції.

Також хочу відмітити чудовий сервіс, продавець підготував креслення врахувававши всі мої побажання. Від замовлення до отримання пройшло рівно 7 днів, в понеділок замовив, наступного понеділку отримав, як і було попередньо узгодженно з оператором.

Для доставки скористався курʼєрською службою самого магазину. Знову без жодних нарікань, доставили до самої квартири.

Переваги:
    Якісна стільниця, тихий підйомний механізм
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Світлана М***

Усе чудово, тільки сам стіл на Вашому фото не такий, як на фото продавця

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

При замовлені стола сподобалось те що є можливість підібрати параметри під себе. Менеджер передзвонив через 15хв і ми детально обговорили параметри які мене влаштовують. Вибрав стільницю 140х70, 2 мотори, отвір для кабелів, кабель менеджмент. Через 6 днів стіл доставили.
    На моєму досвіді це перший стіл з електрорегулюванням, порівнювати немає з чим. В цілому позитивні враження. Приблизно 3 години на день працюю стоячи, решта сидячи. Спині легше це точно! Маю зріст 180, підйому стола вистачає що б комфортно працювати стоячи

Переваги:
    Тихий та швидкий підйомний механізм, 4 кнопки пам'яті положень
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Анастасия Є***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Білий

За 2 робочі дні й 2 вихідних мій кастомний стіл був готовий! Чудова комунікація, все зібрали та встановили швиденько, буду рекомендувати всім знайомим!

Переваги:
    Неймовірно швидко і якісно, стіл дуже гарний, комунікація швидка та приємна, приємно вражена!
  • Богдан Я***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Стіл приємно перевищив очікування. Тихий, швидкий (версія з 2 ел.мот.) і потужний механізм. Під двома моніторами з полкою, лампами, ноутом та планшетами стіл не хитається в найвищому положенні навіть на нерівній підлозі. Але головна фішка - це фантастичний сервіс! Хочу відзначити менеджера Романа, який професійно проконсультував стосовного мого вибору та вимог і підібрав саме той варіант, що був мені потрібен.

Переваги:
    Тихий, потужний механізм, індивідуальний підхід, сервіс
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Дужей гарний стіл і комфортний стіл! Повністю задоволений!

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Довго шукав простий але якісний стіл з електрорегулюванням висоти. Перебрав купу варіантів, але зупинився на цьому, і ні скільки не пожалкував. Спершу, я був вражений оперативністю та якістю обслуговування. Окрема подяка менеджеру Богдану, який швидко, доступно і послідовно проконсультував по всім питанням. Мене попередили, що терміни виконання 5-6 робочих днів, але замовлення було доставлене вже на 4-ий день. Приємно вразила якість комплектуючих. Збірка зайняла 30 хвилин, в наявності були всі необхідні інструменти в комплекті, та звичайно проста та зрозуміла інструкція. Рекомендую цю компанію, бо залишився задоволений столом і його якістю.

Переваги:
    Якісне обслуговування, доброзичливий та кваліфікований менеджер, швидкість виконання замовлення, якісні матеріали, простота збірки
    Недоліки:
    не знайшов
  • Рутковский Д***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Класний стіл, користуюсь пару тижнів, все подобається

Переваги:
    Чудовий стіл, якісні матеріали, зручний механізм
    Недоліки:
    не виявлено
  • Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Білий

Окрім робочого місця, гарно підходить для малих ( на висоті 70 см. ) В розмірі 180*80 багато місця для ігор та навчання двох дітей!
    Брали для малечі і дуже подобається усім.
    Як бонус сам стіл і є велика іграшка.

Переваги:
    Гарна якість
  • Логвиненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Білий

Чудовий варіант в якості робочого місця.

Переваги:
    Потужний механізм підйому, якісне покриття, присутній великий вибір розмірів та покриттів.
    Недоліки:
    Ціна вказана за мінімальний розмір. За розмір, вказаний в описі потрібно буде доплатити.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Дууууже гарний стіл, замовити можна на будь-який смак.
    Менеджер детально відповідає на всі питання, які можуть виникнути та надсилає фото прикладів цікавлячих стільниць.
    Легко зібрали, зрозуміла інструкція, тихий механізм

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Дякуємо. Стіл зручний, легко збирати, має гарний вигляд.
    Очікування виправдалися.
    Надійний продавець, дякуємо за сервіс. Рекомендуємо тим, хто вагається

Переваги:
    Зручний, функціональний, легко збирати
  • Станіслав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NSTable. Колір: Чорний

Чудовий стіл, надійний, зручний та якісний, має широкий функціонал, вперше користуюся і максимально задоволений.

• Сергій Т***

Стіл просто бомбовий.
    Вперше купив собі стіл зі змінною висотою. Купував з подвійною стільницею і двома двигунами.
    Конструкція проста, надійна та якісна. Стільниця виконана на високому рівні. Все відповідно до замовлення.
    Дуже сподобалась робота Богдана.
    Супровід від створення замовлення до роз'яснення під час збірки на вищому рівні.
    Широкі можливості кастомізації під свої потреби.

Переваги:
    Якість. Надійність. Увага до деталей. Рівень сервісу.
    Недоліки:
    Не виявив