Відгуки покупців про Стіл манікюрний складний з шухлядами та замком 110 см Білий

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Riflessione

Красивый, да. Но.. сбор стола это ад полный

Переваги:
    Красивый, все
    Недоліки:
    Некоторые отверстия не правильно были расположены, пришлось практически ломать дырку(на полочке). Почему я должен использовать шуруповёрт? Туго крутить, инструкция для галочки
    • Продавець  Riflessione

Збирання меблів — це процес відповідальний. Для цієї моделі столику, окрім паперової інструкції, є детальна відеоінструкція на ютубі, де покроково показано всі нюанси з'єднання деталей. Складання цього столу спростили максимально: направляючи вже прикручено до ящиків. Порада: Щоб отвори легко сходились на деталях, потрібно спочатку лише злегка «наживити» всі гвинти секції, і тільки після вирівнювання затягувати їх до кінця. Шуруповерт значно полегшує складання меблів порівняно зі звичайною викруткою. Звісно якщо виникають складнощі, найкраще рішення — це найняти фахівця із складання меблів. Разом з тим, можливо скласти також самостійно. Наш менеджер завжди на зв'язку, якщо є складнощі складання, завжди підкажемо, як краще складати деталі.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Riflessione

Хочу подякувати продавцю! Дійсно все продумано. Починаючи від комплектації до упаковки все на вищому рівні. В додаток посилання на відео збірку - це вищий пілотаж. Зібрали на одному диханні.

Переваги:
    Якість. Комплектація.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Riflessione

Заказывала стол.У меня были требования:
    -быстрая доставка;
    -максимально в разобранном виде, и хорошо упакован.
    Все мои пожелания учли! Доставили быстро, упакован отлично!
    Рекомендую!

Переваги:
    Стол без дефектов.
    Есть подробная инструкция по сборке.
    Недоліки:
    Нет.
  • Аліна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Riflessione

Стіл сподобався. Зібрали швидко, сподобалось що була відео інструкція, а також паперовий варіант як збирати.

• Влас З***
    Відгук від покупця. Продавець: Riflessione

Чудова якість) швидко відповіли.

Переваги:
    Чудова якість