- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Дуже теплий,та компактний,)
Хороша якість- Недоліки:
- Змійка зламалася в перший день
- Продавець Спецуха
Дякуємо за високу оцінку нашого товару та роботу магазина !
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Товар не відповідає опису !!! Дешевий китайський спальник, наврядчи на зиму піде, своїх грошей не коштує.
- Переваги:
- Не парить
- Недоліки:
- Жорстка блискавка на одну сторону, ще й до кінця не розкривається, тонкий фліс котрий відстає від силою наповнювача, вузький.
- Продавець Спецуха
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що спальник не повністю виправдав ваші очікування.
Звертаємо увагу, що дана модель призначена для використання у зимовий період, в цьому переконалися тисячі покупців.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Брала нареченому, дуже задоволений
- Переваги:
- Легкий, теплий, компактний
- Продавець Спецуха
Дякуємо вам за такий чудовий відгук
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Гарний спальник. Повністю відповідає опису.
Дякуємо
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Соответствует описанию.
- Переваги:
- Выполняет свою функцию.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Спальник дуже зручний . Легкий, але не втрачає тепло. Замок працює чудово, а матеріал міцний.
- СоломияВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Материал, плотный и приятный на ощупь, крепкий замок. Спальник обеспечивает отличную теплоизоляцию, а значит, даже в холодные ночи будет тепло и уютно.
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Брав цей спальний мішок у подорож — його дуже легко складати і транспортувати, займає мінімум місця в рюкзаку. При цьому якість утеплення на високому рівні.
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Придбала чоловіку цей спальний мішок для військових навчань. Він у захваті! Дуже компактний, легко складається, а головне — в ньому тепло навіть у суворих умовах.
- ФёдорВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Этот спальник — отличное решение для тех, кто не хочет замерзнуть ночью. Понравилось, что он хорошо вентилируется, но при этом не выпускает тепло. Теперь без него ни в один выход в отдалённые места.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Отличный спальник — удобно, как в домашней кровати! Материал мягкий, внутри уютно, и что самое главное — не замёрз, даже когда ночью было холодно. Покупкой доволен на все 100%.
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Мій чоловік — військовий, часто проводить ночі на вулиці восени і взимку. Цей зимовий спальник — справжній рятівник. Він теплий, затишний і не пропускає холод. Чоловік каже, що навіть при низьких температурах спить комфортно, як удома. Компактний, легко складається, і при цьому дуже легкий.
- Влас Д***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Этот спальник стал моим надежным спутником в полевых условиях. Он хорошо сохраняет тепло, не промокает, а внутренняя ткань приятная на ощупь. Даже в дождливую осень или холодные зимние ночи я чувствую себя защищенным. Если ищете что-то легкое, но теплое, этот спальник — то, что нужно!
- Продавець Спецуха
Дякуємо Вам за те що обрали саме нас
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Спецуха
Дружина купила цей спальник для мене, знаючи, як важливий для мене комфорт у польових умовах. Я був приємно здивований, наскільки він теплий і зручний. Матеріал якісний, чудово захищає від холоду та вітру, а вага дуже маленька — легко носити з собою. Тепер в будь-яку погоду мені тепло та сухо.
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Цей спальник був чудовим вибором для мого чоловіка, який часто в роз'їздах по службі. Він легкий, зручний і неймовірно теплий. Підходить як для осені, так і для холодної зими. Тепер чоловік завжди каже, що навіть у найхолодніші ночі спав у теплі та комфорті!
Дякуємо Вам за чудовий відгук
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Спецуха
Чоловік оцінив спальник на відмінно! Він не займає багато місця в рюкзаку, але при цьому забезпечує тепло і комфорт у холодну пору року. Утеплення і міцна зовнішня тканина роблять його ідеальним для використання на вулиці.
Дякуємо Вам за гарний відгук