Відгуки покупців про Захисний комплект PGTECH для Steam Deck
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Брав заради насадок, підійшли добре. Насадки на джойстики приємні на дотик. Також, не знав що розпізнавання дотику на джойстику працюватиме через насадку, виявляється працює.
- Продавець Limbo
Дуже приємно чути такі слова, дякуємо!
- Артем Ч***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Дякую. Все підійшло, приклеїлось ідеально.
- Переваги:
- Якісь товару, швидка доставка
- Продавець Limbo
Ваша підтримка для нас дуже цінна. Дякуємо!
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Спасибо всё подошло, приклеилось идеально
- Переваги:
- Надёжность, не дорогая цена
- Продавець Limbo
Щиро дякуємо! Нам важлива Ваша думка.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Все підійшло нормально, чудовий набір
- Продавець Limbo
Приємно, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук :)
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Гарний комплект
- Продавець Limbo
Щиро вдячні Вам, що обрали нас! Ваші слова - найкраща мотивація для нашої команди )
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Добротный наборчик, особенно по стоимости со скидкой)
Накладки стиков- очень удобные и приятные на ощупь.
Наклейки тачпадов и допклавишей имеют классное покрытие- под карбончик. Не отклеиваются, прекрасно садятся по площади.
Заглушки портов зарядки, наушников и накладки стиков имеют дубликаты.- Переваги:
- Качественные составляющие.
- Недоліки:
- Как по мне- не хватает заглушки для SD card.
- Продавець Limbo
Вітаю, Євгеній ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину. Ми раді що ви задоволені нами та нашими послугами. Будемо раді співпрацювати з вами і надалі. З повагою інтернет магазин Limbo :)
- Валерий Т***Відгук від покупця. Продавець: Limbo
Неплохой набор, наклейки под карбон смотреться хорошо на консоли.
- Продавець Limbo
дуже раді за відгук і приємно, що вам сподобався товар
- Ліна З***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний набір, єдине - захисні ковпачки для роз'ємів легко загубити. Тим не менш, наліпки приємні на дотик, навіть трохи дають зачеп, особливо на задніх кнопках.
- Переваги:
- Красиво, долатковий захист
- Недоліки:
- Малі ковпачочки легко загубити
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Синчук Я***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Наліпки на задні кнопки маленькі, не покриває всю площу, резинові ковпачки не зовсім зручні на дотик, захист на верхній тачпади хороші, розмір, клей та на дотик, захист від сміття на повітряні шляхи сидить добре, затички для входів використовувати не дозволяє чохол, в цілому задоволений.
- Продавець Pristavkin Dim
- Ярослав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Набір непоганий, але наприклад немає заглушки для слота micro sd. Але великий плюс, що заглушки та накладки на стіки із запасом.
- Переваги:
- Хороший набір
- Недоліки:
- Дрібні нюанси
- Продавець Pristavkin Dim
- Станіслав Р***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все супер підійшло, швидка доставка і висока якість
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все як і було в описі товару
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Pristavkin Dim
- Кравець О***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний комплект, щоб зберігати steam Deck в цілісності
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже швидко все приїхало, майже півкраїни
Ще поки нічого не ліпив на консоль, бо от вона ніяк не доїде- Продавець Pristavkin Dim
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Хороший набір, все підійшло, правда малий тягав деку то знайшла на підлозі заглушку для роз'єму навушників, а так решта норм)
- Переваги:
- Корисний набір, тачпад працює, все ок
- Недоліки:
- Мабуть, додатково не вистачає ще заглушки для роз'єму SD
- Продавець Pristavkin Dim
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Якісний набір, легко клеїться, добре тримається
- Переваги:
- Чудовий набір
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець Pristavkin Dim
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все чудово підійшло і сіточки і наклейки. Покупкою задоволений
- Переваги:
- Гарно виглядає, зручно використовувати
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Pristavkin Dim
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Отличный набор, качественные материалы. Особенно понравились накладки на стики
- Геннадій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Товар отримано. Швидкість доставки неймовірна, замовив та вже на наступний день отримав, ще й раніше зазначеного часу, це все тому, що продавец заздалегідь розмістив свої товари на складі Rozetka, що сприяє швидкому обслуговуванні майбутніх покупців, вже в друге замовляю саме в цього продавця, тут є й система кэшбеку. Продавец знаю свою справу. Рекомендую!
Upd: трохи про сам товар, це гарний бюджетний варіант захисту вашого Steam Deck LCD / Oled, якщо ви хочете трішки зекономити, але якщо ви шукаєте саме наліпки на стіки, та й ще з таким нюансом, щоб вони були якісні, приємні на дотик, та довго протрималися при активній грі, то, моя рекомендація замовити в цього продавця набір від Scull & Co, там в одному наборі 3 види різної висоти. На цьому все, я свою думку залишив, а лише Вам вирішувати, де купляти. =)
Мирного неба кожному та бережить себе.- Недоліки:
- Немає.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже сподобалося наліпки на тачпади,та накладки на стіки. Все зроблено з гарних матеріалів
- Переваги:
- За ці кошти дуже гарний комплект
- Продавець Pristavkin Dim
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Круті наліпки, стали ідеально на трекпади, бо граючи в танки почав помічати що трохи почало затиратися покриття, сітки на радіатори не дуже красиво сидять, та і сенсу в них не бачу, а вот заглушки і наліпки топ)
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Быстро приехали. Целые.
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Задоволений покупкою
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Чудовий комлект все стало як треба, рекомендую
- Переваги:
- швидко відправили
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Smarty sale. Колір: Чорний
Прикольний набір. Тільки не зрозуміло як має працювати пилозахисна наклейка. Вона врита липкою плівкою тож не зрозуміло як через плівку має проходити повітря.
Все інше класної якості.- Переваги:
- Недоліки:
- Не зрозуміло як працює пилозахисна наклейка
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний набір по ціні і комплектації.
- Продавець Pristavkin Dim
- ОлесійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний комплект, усе підійшло відправили шкивдко, приїхало оперативно
- Переваги:
- Гарний комплект, оперативність обробки замовлення
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Набір дуже добрий. Все підійшло
- jautjaВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Народ, это достойные наклеечки и резиночки, смело покупайте.
Наклейки на трекпады и лепестки не глянцевый, палец скользит свободно но ощущает сопротивление - максимально близко к оригинальной поверхности.- Переваги:
- Простота, качество, запасной комплект некоторых элементов.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Набір чудової якості
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Набір дуже гарної якості, все сподобалось. Наклейки на тачпади поки не клеїв, але накладки на стіки, та все інше стало без проблем. Велика дяка продавцеві за швидку відправку та якісний товар. Рекомендую!
- Мишаня П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний комплект все стало як літе окрім наліпок на тачпади, вони виявились трохи більші ніж треба та виступають за сам тачпад (не критично) в іншому дуже непоганий комплект за свої гроші
- Переваги:
- Ціна , швидко відправили
- Недоліки:
- Середня якість заглушок та трохи більші наліпки на тачпади
- Продавець Pristavkin Dim