ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Іграшка для собак GiGwi Push to mute Гантеля з пискавкою, що відключається, TPR гума, нейлон, 18 см (75332)

Є в наявності

3.8/5
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Пищалка вмикається та вимикається, дуже якісна на дотик. Подивимось на скільки вистачить)

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки не знайшли

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Катерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Відірвалась ручка, і тепер постійно виймається. А так як це іграшка для перетягування, то відповідно - витрачені гроші

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Пищалки вистачило на декілька хвилин, потім перестала пищати незалежно від вимикача. І це ще до того, як собака почала гратись іграшкою. Без пищалки іграшка стала не цікава.

Недоліки:
    Якість не відповідає ціні.

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Прекрасна іграшка! Дуже гарна, напівпрозора, з якісної в міру м'якої гуми. Це вже не перша іграшка цієї торгової марки, яка в нас є, і вони всі дуже якісні та подобаються собачці. Рекомендую!!

Переваги:
    Гарна, міцна, гнучкий і в міру м'який матеріал, не дорога, можна відключати піщалку, зручно гратися разом с собачкою
    Недоліки:
    Собака швидко відгризе мотузку та гумове кріплення до неї, якщо ви залишите їх з іграшкою вдвох без нагляду. Тож, краще виймайте всю систему і виставляйте назад, коли плануєте грати в перетяжки)

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ткаченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Порода -тайский риджбек Оказалась фаворитом в игрушках. С удовольствием тягаем,пищим,скачем,прыгаем и бегаем и за этой гантелей. Пищалка супер.

Переваги:
    Громко пищит) Очень нравится псу.
    Недоліки:
    Легко вытаскивается веревка

Добрий день, шановна Анжело! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Алёна Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Класна іграшка. Круто що можна зробити так щоб не пищала. Але мій коргі видрав цю пищалку за 10хв

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Недостатньо міцна

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Ми не рекомендуємо залишати іграшку GiGwi наодинці з твариною. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.