- Анатолий Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200
Красиво виглядає, якісний комплект) Покупкою задоволені
- Недоліки:
- не виявили
- Продавець StarLight
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200
Замовляла дві гірлянди. Одна працює добре, другу повісили — пропрацювала хвилин 20, наступного дня вмикаю — не горить (ні від павербанку, ні від розетки). Не дочекалася зворотного зв'язку від продавця
- Переваги:
- Гарна яскрава гірлянда
- Недоліки:
- Одна з 2 відразу перестала працювати(
- Діана Т***
Доповню відгук: Продавець зв'язався зі мною, відправив нову гірлянду за свій рахунок. Все добре, дякую!
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Діано, та ще раз приносимо Вам свої вибачення за незручності. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Єгор Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Гірлянда дуже класна, гарно світиться, все працює як і описано!
- Продавець StarLight
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200
Класна гірлянда, працює стабільно!
- Продавець StarLight
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200
Працює відмінно, рекомендую гірлянду!
- Продавець StarLight
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Гарна гірлянда. Вже два місяці працює, нарікань не має.
- Недоліки:
- Блок живлення неякісний, замінила на інший
- Продавець StarLight
Класна штора
- Недоліки:
- Блок живлення
- Продавець StarLight
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
После недели использования гердянды ( включала буквально на пару часов в день) стала все тусклее и тусклее светить . Сегодня включила - вообще ели заметно . Сначала подумала , что и вовсе не включилась .
Разочарование .- Переваги:
- Недоліки:
- Стала очень тускло светить
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Ксенія А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Все працює, дуже дякую
- Продавець StarLight
- Марьяна М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Пакування пакет, без назви виробника та технічних характеристик, повісила на гачки, живлення від павербанку
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Паламаренко К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Топ за свої гроші)
- Продавець StarLight
- Воробій К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Повішала вздовж штори легко, є гачки. Живлю від павербанку
- Переваги:
- Гарне
- Продавець StarLight
- Дарья Х***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Все супер,отлично подошло по размерам,очень яркая!
- Продавець StarLight
Дар'я, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Отлично все, быстрая доставка, качественна гирлянда.
- Переваги:
- Все
- Продавець StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Быстрая доставка, все работает, в пульте есть батарейка, гирлянду подключила к павербанку. Спасибо большое
- Продавець StarLight
Інна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- МАРГАРИТА К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Швидка доставка! Чудово світить,багато режимів, є пульт , можливість працювати від павербенку. Новорічна атмосфера гарантована!!!
- Продавець StarLight
Маргарито, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Замовлення було швидко опрацьоване і виконане. Комплектація відповідає тій, що заявлена продавцем.
- Переваги:
- Красиво
- Продавець StarLight
Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200
Отримав замовлення. Все працює добре. Гірляндою задоволений.
- Переваги:
- Гарно світить. Все працює.
- Продавець StarLight
Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Виглядає дуже гарно, світить достатньо яскраво, багато режимів мерехтіння і головне є режим без миготіння. З пультом зручно керувати, враховуючи що все закріплено зверху. Споживає дуже мало, за два дні 10% повербанки.
- Переваги:
- Яскрава, зручна, продумана конструкція, пульт
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець StarLight
Артем, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Удобное крепление. Режимы соответствуют. Покупкой довольны. Прекрасный выбор, на случай отключения света )
- Продавець StarLight
Марія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Брали для блекауту. Дуже яскраво світить,рівномірне світло. Кімнату дитину добре освітлює. Ще й ціна гарна.
- Переваги:
- Дуже легко чіпляти,зручно,що є пульт, перехідник
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець StarLight
Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Бралося для новорічного настрою, гарна річ та можливість роботи від павербанку - це круто. Не забуваємо про скажених сусідів, цієї зими міркую що знадобиться. Від павербанку на 20000 за годину з'їдає по 7%
- Переваги:
- Гарно виглядає, якісно зроблено.
- Недоліки:
- Виделка дійсно ніяка, але вдома валяється десяток від старих зарядок.
- Продавець StarLight
Роман, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Наталя О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200
Отримала гірлянду. Все працює і ціна супер
- Продавець StarLight
Наталія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
- Переваги:
- Висить
- Недоліки:
- Криво
- Продавець StarLight
В'ячеслав, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Василий Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Зламалося через годину, видно було якесь механічне пошкодження. Заощаджуйте свій час, а не гроші. Не купуйте цей непотріб.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не надійне, дивний, блок живлення.
- Продавець StarLight
Василь, доброго Вам дня! Очікуйте, з Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.
- Светлана к***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
вчасно отримала та відмінне качество
- Переваги:
- дуже приємний
- Недоліки:
- нем має
- Продавець StarLight
Світлана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Купував зі знижкою, на ціну зі знижкою вийшла дуже гарна гірлянда
- Продавець StarLight
Євген, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Відправили швидко
Товар відповідає характеристикам
Працює без нарікань
Рекомендую- Продавець StarLight
Костянтин, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Доставили швидко. Дуже задоволена. В сьогоднішній час, коли відключають світло - просто бомбезно.
- Переваги:
- Гарна штора з гірлянди.
- Продавець StarLight
- СергейВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Покупкой доволен. Быстро отправили. Быстро доставили. Товар соответствует описанию.
- Переваги:
- Отличная вещь как для украшения, так и для освещения комнаты.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець StarLight
Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Штатний блок живлення дісно не виглядає надійним (не пробував), але за наявності в сучасних домах великої кількості блоків живлення від інших пристроїв, це не є проблемою. Контролер коректно опрацьовує всі режими - як з пульта, так із з самого контролера- Переваги:
- Теплий яскравий колір, велика площа освітлення, довгі дроти, використання із зовнішним джерелом живлення
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Гупан Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
При спробі увімкнути прилад в перший раз, відбулося внутришне займання блоку живлення прибору.
- Переваги:
- При зміні блоку живлення гірлянда запрацювала
- Недоліки:
- Блок живлення згорів при першому включені.
Пакування товару у звичайний пакет.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Наталя! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Приехала, получил. Проверил, работает без нареканий. Но! Комплектный USB-блок питания сгорел сразу после включения в розетку(меня сразу смутил его размер, как для USB-БП). А вот через USB-зарядник телефона и павэрбанк работает на ура.
- Переваги:
- Хорошо работает. Стоит своих денег.
- Недоліки:
- Комплектный БП, он просто ф***я, сгорел сразу при первом включении в розетку.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Олексій! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Все супер, як на фото
- Переваги:
- Яскрава. Все супер, як на фото
- Продавець StarLight
Альона, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- ИванПродавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Товар пришел, на кассе проверили и оказалось не рабочая версия, сделали отмену. Прошло больше 10 дней, деньги на карту так и не вернули. Приходится писать и разбираться, а в следствии тратить свое время, из-за ненадлежащего исполнения своих обязанностей продавцом.
- Переваги:
- Были до покупки
- Недоліки:
- Нерабочее состояние. Оплатил до осмотра, а товар нерабочий.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Іван! Очікуйте з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить цю ситуацію!
- Иван
Деньги вернули, вопрос исчерпан. Спасибо розетке.
- Алина Н***Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Проблему вирішено
Гирлянда перестала работать спустя 4 дня ,продавец не отвечает. Пожалуйста, будьте честны перед своими покупателями , возьмите трубку!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Сломалась спустя 4 дня , продавец не отвечает
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Аліна! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!