Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Світлодіодна гірлянда крапля роси 3х3м 300 LED білий колір гірлянда штора новорічна на вікно водоспад Ava + ПОДАРУНОК Блок живлення

Оцінка користувачів 4.14/5
  • Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Жовтий. Висота: 300

Спасибо за качественную гирлянду! Доставили быстро

Переваги:
    Яркий свет, все огоньки горят, понравилось что есть в комплекте пульт, можно переключать режими, создаёт классную атмосферу!
    • Продавець  StarLight

Пользуйтесь с удовольствием ;-) С наступающими праздниками!

• Алексей С***

Отличная гирлянда
    Доставка вовремя, включил и проверил сразу настроение праздника появилось

• Продавець  StarLight

Надеемся Ваши праздники пройдут в теплой атмосфере

• Игорь Ц***

Хорошая гирлянда, доставили быстро курьером

• Продавець  StarLight

Рады стараться) Ждём Вас снова!

• Сергей Ч***

Очень красивый свет от гирлянды, даже не хочется выключать ее

• Продавець  StarLight

Рады, что Вам понравилось!

• Інна К***

Очень классное украшение для гостинной
    Красивый теплый свет

Благодарим, Инна, за Ваш отзыв

• Дмитрий У***

Суперновогоднее настроение создается когда включаешь эту гирлянду
    Рекомендую

• Продавець  StarLight

Дмитрий, благодарим за рекомендации!

• Дмитрий Д***

Удобно, взял с собой на дачу и даже если пропадет электричество то павербанка решает эту ситуацию. Сейчас проверяю, подключил к ПБ, посмотрим сколько проработает на максимальной яркости от полностью заряженных аккумуляторов, позднее отпишу.

Переваги:
    Пульт толковая придупка, питанией от USB
    • Продавець  StarLight

Огромное спасибо, что поделились с нами впечатлениями о покупке!

• Екатерина Б***

Отличное приобретение, очень поднимает и приближает настроение Нового Года

• Продавець  StarLight

Благодарим, Екатерина, рады способствовать Вашему хорошему настроению!

• Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 240. Колір світіння: Жовтий. Висота: 200

Быстрая доставка, аккуратная упаковка, нет запаха, легко вешается, много режимов, есть пульт для управления, длина 3 метра, но можно размотать меньше или до конца, отлично смотрится, спасибо

Переваги:
    Гирлянда супер, много режимов, длинный провод, можно заряжать от Power Bank, usb вход
    • Продавець  StarLight

Спасибо за Ваш отзыв и за доверие! Желаем Вам всегда удачных покупок. Пользуйтесь с удовольствием! С наступающими праздниками, урааааааа! ;0)

• Анна Ш***

Я очень довольна и гирляндой, и работой продавца. Товар пришёл на Новую почту на следующий день после заказа. Красиво оформлен, в подарочном пакетике. Каждая веточка была скручена в аккуратное колечко. Сама гирлянда очень красивая, создаёт праздничное настроение. С помощью пульта управления можно менять режимы и интенсивность света. Провод довольно длинный. Благодарность магазину StarLight и наилучшие пожелания сотрудникам!

Переваги:
    Очень красивая
    • Продавець  StarLight

Спасибо за Ваш отзыв! Будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов ;)

• Юлия Д***

Мне очень нравится свет от этой гирлянды, красиво и празднично

• Продавець  StarLight

Спасибо, Юлия, за Ваш отзыв!

• В.Т.

Чудова гірлянда! Купували майже 3 роки тому, досі все гаразд. Вже витримала 3 Нових роки та період блекаутів.

• Тетяна

Чудовий продавець та товар, рекомендую! Замовляла гірлянду в грудні того року на свята, дуже дуже сподобалася, працювала як треба. В кінці травня почала мерехтіти та вимикатися, тож звернулася з цим питанням до продавця по гарантії, яка 12 місяців. Такої самої саме в них на складі на той момент не було щоб замінити (була від цього продавця лише на складі розетка), то надіслала їм гірлянду і мені одразу повернули кошти. Була приємно здивована оперативністю, спілкуванням та сервісом по цьому питанню. Того ж дня замовила від них же нову на розетці, бо дуже гарна і затишна)) Рекомендую і товар і продавця!

Переваги:
    Сервіс продавця, гарантія
    Недоліки:
    Товар може з часом виявитися несправним, оскільки це ж Китай, але є можливість заміни чи повернення по гарантії
    • Продавець  StarLight

• Блинов А***

Купил 15,12 у этого продавца. При первоначальной проверке(в упаковке) гирлянда работала исправно. Но после того как мы с сыном нарядили ёлку и развесили эту на шторную гирлянду оказалось что она не работает. Скорее всего был перебит, не допаян, поврежден один из проводов контакта. Позвонили в сервис по телефону указанному в гарантийном талоне, - продавец сразу согласился выслать такую же новую гирлянду, за это респект. Сегодня 22,12 получили новую гирлянду - развесили, всё ок. Продавца рекомендую

Переваги:
    Соответствует описанию. Добавляет новогоднее настроение)
    Недоліки:
    попался брак, который продавец сразу же заменил
    • Продавець  StarLight

Спасибо за обратную связь! Мы рады, что Вы остались довольны покупкой и нашим сервисом. Пользуйтесь с удовольствием! Веселых новогодних праздников ;-) счастья Вам и Вашей семье в новом году!

• Продавець  StarLight

В предпразнечные дни мы осуществляем бесплатную доставку для наших покупателей с помощью Новой Почты, сроки доставки обычно 24 часа с момента оплаты.

• Анатолий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Різнобарвний

Купил две разные у этого продавца, светят ярко, красиво, полностью доволен, отдельно радует пульт управления можно включать и выключать удалённо, так что за это отдельный лайк. Работает уже около недели по 8-10 часов в день, все лампочки горят, придраться не к чему

• Продавець  StarLight

Анатолій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Даниил Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий. Висота: 200

Все працює, доставили вчасно, рекомендую, в умовах відсутності світла освітлює кімнату 25кв.м. дуже добре, від 20000мАг павербанка звичайного працює більше кількох діб.

• Продавець  StarLight

Данило, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Софія Б***

Гірлянда має приємне тепле світло, на пульті є змога перемикати режими, підключення можливе через USB і мережу (продавець адаптер надіслав у подарунок). Дякуємо за гарну гірлянду та подарунок, які були в новорічному подарунковому пакеті)

Переваги:
    USB, приємне світло

Дякуємо Вам, Софія!

• Олег П***

Качественная гирлянда. Очень красиво светит

• Продавець  StarLight

Пользуйтесь с удовольствием! Ждем Вас в гости за покупками.

• Коваленко А***

Создаёт красивую праздничную атмосферу, очень понравилось, спасибо!

• Продавець  StarLight

Спасибо за Ваш отзыв и за доверие! Желаем Вам всегда удачных покупок!

• Анна В***

Хорошая гирлянда, классно светится. Быстрая отправка. Только один минус, один луч не светится (видно на фото)

Переваги:
    Много режимов свечения. Длинный провод ( можно достать до розетки).
    Недоліки:
    Не горит один луч
    • Продавець  StarLight

Доброго дня! Робимо заміну товара.

• Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий. Висота: 300

Чудова гірлянда, відмінна вартість і якість виконання. Рекомендую!

• Андрій Т***

Прийшла супер швидко
    Яскрава, всі режими працюють
    Не виникло жодних проблем з розплутуванням, про які всі плачуться
    Продавцеві всього найкращого!)

Переваги:
    Яскрава, все працює, блок живлення
    • Продавець  StarLight

• Михаил Ч***

Дуже добра якість гірлянди, матеріали дроту, блок живлення, все якісне. Пульт д/у працює, а можливість регулювання яскравості було приємним бонусом. Все чудово.

Переваги:
    Все працює, комплектація відповідає заявленій, якість дуже хороша. Задоволений повністю. Є можливість регулювати яскравість світла.
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  StarLight

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Бежевий. Висота: 300

Гірлянда топ за свої гроші

Переваги:
    Відправили швидко, все працює
  • Лилия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Різнобарвний

Гирлянда супер!
    Спасибо!

Переваги:
    Выглядит великолепно. Рекомендую!

• Иван М***

Замовив собі додому ,користуюсь десь 2 тижні ,все працює відмінно.

Переваги:
    Багато режимів в тому числі регулювання яркості
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

Іван, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Марія

Гірлянда гарна, з крючками для вішання, зручно, що працює від usb і є перехідних на мережу в комплекті.
    Красиво світиться
    Продавець оперативно відправив!

Переваги:
    Usb, крючки, перехідних на мережу
    • Продавець  StarLight

Марія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 240. Колір світіння: Теплий білий. Висота: 200

Гарна гірлянда, працює добре, дуже зручно, що є пульт.

• Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Алексей К***

Сподобалась, брав собі і колезі на подарунок, задоволені)

Переваги:
    Легка, красива, на пульті керування, має кріплення до карніза
    • Продавець  StarLight

Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юлия С***

Гірлянда сподобалася!
    Дитина задоволена!

• Продавець  StarLight

Юлія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Інна Т***

Гарна гірлянда. Повісила швидко, не плутається, вогники працюють. Дуже задоволена.

• Продавець  StarLight

Інна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Григорий Н***

Замовив по акції. Прислали швидко, гірлянда гарна, працює. Ставлю 5 зірок!

• Карина

Гірлянда дуже сподобалась. Гарно світить, має 8 режимів. Працює від розетки і можна використовувати від павер банку (при відключенні світла - те, що треба). Добре освітлює велику кімнату. Зручно вішати, є крючки. Можна режими переключати пультом і кнопкою на самій гірлянді

Переваги:
    Теплий колір. В наборі - блочок, пульт з батарейкою, крючки. Добре освітлює
    • Продавець  StarLight

Карина, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Нина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість джерел світла: 250. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 200

Всі вогники світяться, дуже гарно. Мінусів немає!

• Продавець  StarLight

Ніна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дина Ш***

Нарешті знайшла нормальну гірлянду. Гарна, недоліків не знайшла.

• Продавець  StarLight

Діна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Игорь К***

гірлянда супер, блоком навіть не користувався

• Продавець  StarLight

Ігор, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!