Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Гірлянда штора 3х3м 300 LED 8 режимів гірлянда світлодіодна на вікно завіса бахрома роса + ПОДАРУНОК Блочок живлення Теплий білий BRS

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Я цю гірлянду розпутувала пів дня. Замотали не пойми як, шо попало. Все працює.

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Китайці які збирали гірлянду явно заморилися і дуже погано змотали її, ледь розплутали
    • Продавець  StarLight

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гірлянда шикарна, лампочки малесенькі, але світить добре, під час відключень взагалі круто, правда розматувать їх не дуже норм, 3 полоски були заплутані, але так і буть прощаю, китайці як не як, а там очі вузькітому і напартачили

Переваги:
    Гарно світить
    Недоліки:
    Заплутані полоски
    • Продавець  StarLight

• Мирослава Р***

Замовляли товар в кількості 2 шт. Гірлянда 3×3м 300 LED
    Прийшло 2 різні гірлянди.
    Дуже прикро.
    На відділенні не розмотували кільця, щоб перевірити висоту...бо вже не вперше саме таку замовляємо...
    Порадили друзям, але тут прийшла 1 гірлянда та, котра в заиовленні, а інша набагато коротша....
    Прикро...

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все супер. Опис відповідає дійсності - гірлянда дуже якісна та гарна. Нарікань не маємо!

• Алексей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Погляньте яка краса! Гірлянда класна, все чудово, ліхтарики всі справні, сама гірлянда не плутається. Рекомендую!

• Лолита С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не работает .пульт снова выслали и он не работает так же…запутанная и не соответствует описанию не рекомендую!!!!
    Товар вообще не качественный…

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Ужасная
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок, Лоліто. Товар на всі 100% відповідає заявленому в карточці товару, що було неодноразово первірено нами з 2023 та по 2025 роки, а також було перевірено нашими покупцями за цей самий період. Перед відправкою заміни все перевірялося та гарно працювало. В будь-якому випадку ще раз дякуємо за зворотній зв'язок!

• Екатерина У***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Отримала гірлянду , все в цілому добре , гірлянда працює , доставити швидко, зауважень не має жодних. Дякую

• Сергей

Все працює чудово.ю

Переваги:
    Працює як від мережи, так і від повербанку, можна використовувати як святкове аварійне світло)
    • Продавець  StarLight

• Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарний товар. Швидка відправка. Працює і від паверьанки і від сети. Світло тепле та мʼяке.
    Замовляла 4 штуки. Всі легко розкрутились окрім одної. Добре що вона була 1 така

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар був бракований. Гірлянда живиться через USB-контролер, який підключається до блоку живлення, а провід, який заходить у USB-контролер був погано припаянний до плати. Розібравши корпус контролера, вдалося припаяти контакт до плати, гірлянда почала працювати. Однак вже після того, як гірлянду повісили та спробували увімкнути (а розплутувати її ще той квест: вона дуже тонка і легко заплутується) вона знову перестала працювати, хоча контакт на платі був на місці.

Не рекомендую цей товар через низьку якість збірки та загальну "крихкість" конструкції.

Переваги:
    Пульт керування, декілька режимів роботи
    Недоліки:
    Низька якість
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Володимире!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Доброго дня. Все чудово товаром задоволені, упаковка цікава, комплектація повна, якість достойна, все працює як треба, радує всю сімʼю кожного дня. Дякуємо Вам.

Переваги:
    Співвідношення якості до ціни
    • Продавець  StarLight

• Куприй Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Ця гірлянда одразу додала новорічного настрою, а ще вона чудова при відключенні світла

Переваги:
    Якісна, яскрава та зручна у використанні
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  StarLight

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гірлянда чудова, прийшла в повному комплекті. Дякую!

• Инна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гірлянда чудова, дуже зручно що є крючки) але не поклали блочок, який мали додати в подарунок((

Переваги:
    зручна в користуванні, гарне тепле світло
    Недоліки:
    не поклали блочок
    • Продавець  StarLight

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не можна зупинити програму на конкретному режимі, режими перемикаються по колу. Також не працює функція таймер.

Недоліки:
    Не працюють режими.
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Тетяна В***

Герлянда классна. Але замість 3*3 мені відправили 3*2. Розачарована

Переваги:
    Яскрава
    Недоліки:
    Лише помилка відправника
    • Продавець  StarLight

Тетяно, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Класна гірлянда, дуже гарна. Зручне кріплення та приємне м'яке світло. Дякую))

• Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!