- Олексій А***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Білий
Все працює,по доставці теж добре
- Продавець Smart Shopping
Добрий день, Олексію!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку ліхтаря
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Білий
Отличный фонарь яркий, полностью освещает кухню буду заказывать ищё для родственников
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Білий
Хороший ліхтар.дуже яскравий
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Білий
Отправила неделю назад фонарь на ремонт , то за целую неделю никто не позвонил и не отправил исправный фонарь назад.
Звоню менеджеру, заняты и не перезванивают.
Выходит, фонарь купила неисправный, отправила на ремонт, а теперь не денег ни фонаря. А он 1100 грн стоит - Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Синій
Ліхтар виконує свої функції. Нічого особливого.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Синій
Все чудово
Фонарь заряжается всю ночь, а заряд теряет за один час
- Павел Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Синій
Поки надійність оцінити важко,так як малий термін експлуатації. В цілому світить добре
- Переваги:
- Яскраво світить
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Білий
Просто чудовий
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір корпусу: Синій
Оцінити роботу ліхтаря можу лише з часом, треба подивитися як тримає заряд акумулятор. Наразі зарядився і працює, освітлює непогано кухню і невелику кімнату
- Переваги:
- Світло яскраве і є 2 режими- економний і повний
- Недоліки:
- При зарядці акумулятор видає негучні тріскучі звуки- це нормально, я так зрозуміла, але вважаю недоліком
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Чорний
Прислали красный и в два раза дороже
- Переваги:
- Недоліки:
- Красный вместо черного
- Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Дуже класний ліхтарик Almina
Купувала як запасний варіант на випадок відключень світла — і він реально виправдав очікування. Світить яскраво, освітлює кімнату без проблем, а не просто «підсвічує». Дуже зручно, що є кілька режимів освітлення — можна обрати комфортний варіант під різні ситуації.
Окремий плюс — акумулятор. Тримає заряд доволі довго, не потрібно постійно підзаряджати. І ще приємний бонус — функція Power Bank, можна підзарядити телефон у разі потреби
Ліхтарик легкий, компактний, зручно тримати в руці або поставити поруч. Якість збірки хороша, виглядає акуратно та сучасно.
Чудовий варіант за свою ціну, особливо зараз. Рекомендую- Переваги:
- Дуже класно світить, прибор 3 в 1
- Продавець SAM groupe
Дякуємо! Нам дуже приємно, що ви відзначили і наш асортимент, і роботу команди.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Все гуд.
Дякую- Продавець SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
- Наталя Н***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Коли вперше дістала провід для зарядки, повідходили контакти, треба постійно шаманити з провідками, дуже незручно їх руками підʼєднувати назад. Також, під час заряджання чутно сторонній звук (хрускіт), що змушує сумніватися в якості
- Переваги:
- Непогано світить
- Недоліки:
- Відходять провідки, якість
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Червоний
Заказывал красный, пришёл чёрного цвета. Продавец не предупредил. Я думаю хотя-бы мэйл прислал, что нет того цвета...
- Продавець SAM groupe
Доброго дня Микола.
вибачте, будь ласка, за ситуацію, можливо переплутали на складі при видачі товару.
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: ГрупОн
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Колір корпусу: Білий
Работает только один режим, а должно работать два.
- Недоліки:
- Частично не исправен.
- Вероніка Л***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Заказывали белый, позвонили сказали что его нет, тогда вопрос почему информацию о наличии не обновляют, сказали что остался только черный, заказали все таки чёрный, а пришел вообще синий. Сам по себе фонарик хороший.
- Переваги:
- Светит, товар хороший
- Недоліки:
- Продавец
- Продавець SAM groupe
добрий день
вибачте, будь ласка, можливо помилилися на складі за кольором товару
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: TSV
Все добре працює.
Не було відповіді від продавця на повідомлення та дзвінки. Довго чекали, коли відправлять і доставлять. Але зрештою все ок - Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: ГрупОн
Перші 2 тижні в "економ' режимі вистачало на 3-4 години, з третього тижня вже через годину суттєво падає якість світла, потребує підзарядки. Не рекомендую цю лампу
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Хороший фонарь
- Доната Д***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Акумулятор геть поганий. Навіть коли заряджала по 14 годин (о, чудо!), перші півгодини працює яскраво, потім різко падає до мінімуму, і заряджай - не заряджай - отримуєш ледь живий ліхтарик
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Гарний.
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Чорний
Отримав замовлення — два ліхтарі.
Один просто не працює - є індикація зарядки, але світло не вмикається при включенні будь-якого режиму освітлення,
Другий ліхтар використовувати не наважуюсь, тому що при зарядці видає звуки - тріск і шипіння.- Переваги:
- Не виявлено, у зв'язку з неможливістю експлуатації
- Недоліки:
- Неможливість експлуатації
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Відповідає опису замовлення
- Переваги:
- Світить добре має два положення
- Недоліки:
- на даний час не виявлено
- Євгеній Ф***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Придбав даний товар і дуже про це пошкодував Незаряжається заряд тримає півгодини це максимум потім знову потрібно ставити на зарядку!!! Товар дуже Не якісний Не рекомендую бо це просто викините свої кошти на вітер
- Продавець SAM groupe
добрий день
зарядіть перший раз батарею щонайменше 16 годин.
світитиме як належить 20 годин на середньому режимі мінімум
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Отримала ліхтар в листопаді і була дуже задоволена. Світить чудово, можна використовувати як павер бенк. АЛЕ пропрацювавши два місяці він більше не включився. Продавець порекомендував замінити батарею, але вона коштує майже як новий ліхтар. Дуже шкода, що немає гарантії.
- Переваги:
- Новий працював на відмінно.
- Недоліки:
- Пропрацював тільки два місяці.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір корпусу: Білий
Отличный фонарь
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір корпусу: Білий
Це якась підробка на Alminу яку брала рік назад. Написи (шрифт) розтертий, акумулятор всередині має інший вигляд. Світить яскраво, (ліхтар що заряджається 24 години) тільки 40 хвилин!!! Потім дуже погано світить. Дуже засмучена що купила сама і порадила знайомій.
Справжня Almina що я купляла в іншому місці яскраво світить 3 години!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Підробка
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Синій
Ліхтар ще не перевіряв в роботі ,але при
розпакуванні відразу настрій зіпсований. Та ще й брав не собі!
В замовленні було вказано колір СИНІй, відправили Червоний.
Не рекомендую даного продавця!- Продавець SAM groupe
добрий день
вибачте, будь ласка, за ситуацію, можливо помилилися з кольором ліхтаря на складі при видачі товару.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Basket. Колір корпусу: Червоний
Працює якісно
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: ГрупОн
Сьогодні отримала фонар Алміна, все добре, не пошкоджений, працює, як буде світло поставимо на зарядку, але на 20годин не вдасться, зараз часто відкл. світло, надіюсь прослужить довго, дякую Продавцю ГрупОн і Розетці за доставку!
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: GodnoShop
Фонарь здох! Проработал два с половиной года.
- Переваги:
- Проработал два с половиной года
- Недоліки:
- Проработал два с половиной года. Зарядку с юсб порта не даёт!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір корпусу: Білий
Гарні ліхтарі
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Чорний