Картка Rozetka

Відгуки покупців про Біокамін Prorasso 35 см х 14 см х 9 см

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Oleksii P***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

В кімнаті 30кв м без світла підтримує температуру на тому ж самому рівні. Вважаючи протяги та старі батареї справляється добре. Це від нього і очікувалося. Робить затишну атмосферу.
    Прийшов на звичайне відділення.

Дякуємо за відгук)

• Олекса З***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Гріє! Поки "гаджет" без теплового екрану, який розширює теплову віддачу, але і без нього можу показати на фото результати спалення трохи більше за 0,5 л. біопалива, яке надається у комплекті. Це скріни датчика температури у мобільному застосунку. Єдине, що не влаштовує - відправка лише на вантажні відділення "Нової Пошти". Загальна вага посилки з усіма вкладеннями - 8 кг., її розміри і вага дозволяють відправляти до поштоматів (до 20 кг) та звичайних відділень (до 10 кг). Мені довелось доправляти до найближчого вантажного відділення - до 1 т . Перестрахувались.

Переваги:
    Обігрівач для настрою
    Недоліки:
    Відсутні фетрові лапки на підошві
  • Віра К***

Цікаве

• Дмитро

Гуд

• Тимур М***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Усе гаразд. Опису відповідає. Виглядає гарно. Упаковано було добре.
    Протестував 15 хвилин - горить, гріє.
    Брав з запасом на наступну зиму.

• Продавець  Soft_Decision

Дякуємо за відгук, раді, що вам все сподобалось)

• Andrii M***

Вирішили купити після ефірів Андрія Закревського чи з інших причин?)

• Тимур М***

Андрій, щось у Вас призвіще підозріле. Мабуть я утримаюся від відповіді.
      Дякую.

• Валерия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Магазин связался сразу, отправка и доставка была быстрой. Биокамин очень простой в использовании, компактный, стильный и теплый. Рекомендую.

Переваги:
    стильный, простой в использовании.
    • Продавець  Soft_Decision

Дякуємо за відгук, раді, що вам сподобалось)

• Юрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Продавець одразу зв'язався для уточнення інформації. Отримали товар швидко в належному вигляді. Рекомендую продавця.

• Продавець  Soft_Decision

Вдячні за ваш відгук, раді, що вам сподобалось)

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Милий і простий у використанні пристрій. У ванній за 8 хв підняв температуру на 1 градус.

Переваги:
    Стильно виглядає, простий у використанні
    Недоліки:
    Тріснута нижня дощечка, наче не критично але помітили вже після 1го використання. В комплекті не біопальне, а антисептик (він також горить)
    • Продавець  Soft_Decision

Дякуємо за відгук) У вас у комлпекті був 1л біопалива, просто ми міняємо наліпку на напис 'антисептик', тому що у пошти є обмеження по перевезенню біопалива)

• Продавець  Soft_Decision

Ми можемо замінити для вас дерев'яну підставку на нову, без тріщин, менеджер з вами зв'яжеться)

• Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Крутая штука, все работает, греет, выглядит хорошо.

Есть один недостаток не касающийся товара. Продавец любезно положил в комплект бутылочку топлива (антисептик). Не стоит им пользоваться вообще, испортит все впечатление о товаре, жутко воняет сам по себе и делает из камина такую же вонючку на следующие 2-3 прожига. Докупил у этого же продавца нормальное биотопливо - совсем другое впечатление от товара.

Переваги:
    Внешний вид. Работает.
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • олег

Виглядає гарно

• Шевченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Soft_Decision

Доброго вечора ,забрала камін ,замість біопалива був антисептик ,то так треба ?

• Продавець  Soft_Decision

Дякуємо за відгук) Раді, що змогли вирішити це питання з вами в телефонному режимі, насолоджуйтесь каміном)))

• Шевченко М***

Вже все вирішили ,дякую ,каміном задоволена

• Мирослав Д***
    Продавець: Soft_Decision

Симпатично виглядає, гарно горить. Нажаль тріснув за 2 місяці експлуатації (5 літрів біопалива спалили як-раз). Весь час стояв під навісом, вода не попадала. Механічних наватажень теж не зазнавав...

Переваги:
    Стильний та гарний
    Недоліки:
    Тріснув за 2 місяці експлуатації
    • Продавець  Soft_Decision

Добрий день, дякуємо за відгук, ми готові провести гарантійний ремонт вашого біокаміна для виправлення цієї ситуації, менеджер зв'яжеться з вами)