Відгуки покупців про Рюкзак Intertool, 3 відділення, 20 INTERTOOL BX-9023
Немає в наявності
- Ігор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 20
Три тижні єксплуатації, постійне навантаження 5-7 кг, відірвалася плечова лямка. Рюкзак жахливий. Шкодую що викинув чеки, бо інакше повернув би його по гарантії
- Недоліки:
- Швидко рветься
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 20
Після місяця експлуатації можна сказати, що рюкзак не вартий тієї ціни за яку його продають. Через тиждень полізла у різних місцях підкладочна тканина. Потім через тиждень при навантаженні близько 15 кг ваги надірвалася лямка у місці зшивання. Таким чином можна сказати, що матеріали використовуються дешеві. Купував за акцією, але й така ціна цього виробу не варта.
- Переваги:
- Багато різних карманів та великий об'єм.
- Недоліки:
- Неякісні матеріали.
- Ігор Ч***
ЧИ вдалося Вам відремонтувати рюкзак ? Чи Ви його просто викинули ? Маю ту саму біду, буду пробувати ремонтувати.
- Владимир П***
Буду ремонтувати, але чи це допоможе - не впевнений.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 20
Пройшло два тижні, почав рватися.
Вже прорвалася тонесенька тканина що огороджує бокові кармани від основного відділення.- Переваги:
- Багато місця
- Недоліки:
- Швидко рветься.
Розмір дещо більший ніж здавалося на картинці, але не критично.
- Переваги:
- Виконано все якісно.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Виталий Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 20
Какова его грузоподъемность?
- Саша Б***
Точно не подскажу, но рюкзак реально очень крепкий, я нагружаю ну где-то до 10кг, все выдерживает.
- Ігор Ч***
Ніяка, менше місяця навантаження 5-7 кг, відірвалася плечова лямка