Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Гірлянда світлодіодна нитка роса 5м LED 50 на батарейках 3 шт AA та USB білий колір White BRS

Оцінка користувачів 4.15/5
на основі 22 відгуки
  • Тамила З***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Жовтий

В описі товару неточність - батарейки не ААА, а АА :)
    Виправте, будь ласка)

Переваги:
    Яскраве світло, компактність
  • Володимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Бежевий

Повісив гірлянду на балконі. Працює від батарейок, не треба тягнути провід. Виглядає дуже затишно вечорами. Рекомендую!

• Тарас Н***

Купляв у цього продавця 5м гірлянду. Все працює відмінно. Ночорічний настрій додано!

• Марина С***

Гірлянда нормальна,працює,поки претензій немає

Переваги:
    Батарейки хоч якісь в комплекті
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  StarLight

Марино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Олег Я***

Все оперативно, нарікань не має. Товар якісний.

• Продавець  StarLight

Олег, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ірина Д***

Чудова гірлянда, ніжна, якісна. Дякую.

• Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дмитрий М***

Супер підсвічування в коридорі коли немає світла.

• Продавець  StarLight

Дмитро, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Старостин Ю***

Отличная гирлянда, хорошо светит, работает от павербанка, хватает на долго очень

Переваги:
    Ярко светит,не энергозатратная
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  StarLight

Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Світлана К***

Дуже чудова річ в такий складний час.

Переваги:
    Комфортно і світло
    Недоліки:
    Заморочливо розплутувати)
    • Продавець  StarLight

Світлана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Кізман А***

Непогана гірлянда, хоча хотілося б, щоб світила яскравіше. Але, в цілому, свою функцію при вимкненні світла робить. Зручно, що в комплекті відразу є батарейки. І юсб, для підключення павербанка.

Переваги:
    Підключення через юсб. Батарейки у комплекті.
    Недоліки:
    Хочеться більше яскравості.
    • Продавець  StarLight

Антон, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Олег К***

Хорошая гирлянда, светит ярко ,сделана хорошо и грамотна батарейки и есть USB очень удобно .

Переваги:
    Горит ярко плюс USB

• Вікторія О***

Гарна гірлянда, хороша якість та швидка доставка

Переваги:
    Якість
    • Продавець  StarLight

Вікторія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Юлія К***

Швидка відправка, гарна якість.

Переваги:
    Ціна, робота з клієнтом
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

Юлія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Валерія Ю***

Олійна гірлянда, дуже тонкий шнур, який не видно. Дуже акуратно і чудово виглядає.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Дмитро

Получили, все работает и неплохо светит, но особо свет не выключали и проверить не удалось, но в целом хорошая гирлянда, для освещения комнаты вполне подойдет.

Переваги:
    Неплохо светит, батарейки в комплекте, дополнительно есть usd
    • Продавець  StarLight

• Тетяна Н***

Товар не відповідає ціні

Переваги:
    Робить балкон затишним, але треба ще одну,щоб було світліше.
    Недоліки:
    Дуже тоненька проволочина і малюсінькі лампочки. Така ціна чисто через батарейки.
  • Лариса И***

290грн это со скидкой заявленна цена 580грн USB нема зовсiм замicть 3х батареек 2шт 5м?? 50led?? взагалi не той товар хто винен перевiзник посточаль ник чи продовец ???? Байдуже просто соромно

Переваги:
    Недоліки:
    невiдповiдае замовленню
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.

• Іван Д***

товар реально копєєчний, отсєк на на дві батарєйкі АА а не на три ААА як було в описі, розвалюється в руцях, вимикач заїдає, повна туфта, ганьба продавцю

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    не відповідає опису, ціна завищена
  • Олексапндр П***

Вартість цього китайського хламу відсили 20 грн. і то за батарейки.
    Прийшла без USB провода, хоча тільки заради можливості підключення через нього і куплялась.
    Шкода, що не можна поставити продавцю і товару 0 зірочок.

Моя велика помилка, що не відкрив в точці видачі та не перевірили.
    Дурно викинуті кошти.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Опис не відповідає дійсності. Прийшла без USB провода. Ледве світить навіть на нових батарейках.
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Олександр! Ще раз вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та Вам вразі вибачення були повернути кошти.

• Олександр П***

Продавець молодець. Оперативно виправився і вирішив питання. Дякую.

• Кирило Р***

Пришла без пульта, без usb і в пакеті від якогось бутерброда, замовлення не забирав

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Валерий К***

Гірлянда прийшла тупо в зіп-пакеті, без коробки. Захотів перевірити одразу у відділенні. Кнопка вмикання не працювала деякий час. Працівники намагалися зняти кришку щоб перевірити батарейки (не змогли) але гірлянда якимось чудом почала світитись. Батарейки і справді AA а не AAA як зазначено в описі. Цей «виріб» не коштує своїх грошей від слова «зовсім». Оформив повернення

Переваги:
    Недоліки:
    - Комплектація
    - Не відповідає опису
    - Якість конструкції
    - Не вмикалась
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Валерій! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить цю ситуацію!

• Наталия М***

Проблему вирішено

Придбала 26.12 за 590 грн. Пропрацювала три дні батарейки поплавились і не тільки

Переваги:
    Симпатична
    Недоліки:
    Ледве розплутати та працювала дня три
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Наталя! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить дану ситуацію!

• Наталия М***

Дуже дякую за оперативність у вирішені питання. Приємно здивована відношенням продавця до проблеми щодо браку