Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Електрогрілка водовідштовхувальна SHINE ЕГ-1/5 з підігрівом від Powerbank 5В (Niz13969)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 4 відгуки
  • Игорь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo

Наразі мій незамінний друг у подорожах/роботі/сну. Досить безпечний, зручний та не потребуючий багато енергії прилад.

Переваги:
    Чохол, що миється. Можливо скласти більш компактно.
    Недоліки:
    Треба бути обережним з проводом: він не пристосований до сильного навантаження та зносу.
    • Продавець  Neo

Доброго дня, Шановний Ігор! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo

Користуюсь вже більше ніж тиждень, тепло, температура десь 37 градусів. Але коли будете купляти подумайте про те, щоб придбати потужний powerbank, на 20000 Mah, або більше його вистачить десь на 8 годин до повного розряджання, якщо powerbank слабкій, то, по-перше, він буде грітися як грілка, по-друге, його не вистачить на тривалий час, мабуть, на декілько години, не переварював з не потужним, бо він грівся і думаю що це дуже добре для powerbank. Потужний не гріється, мабуть, трохи тільки в області з'єднання usb порту зі шнуром.

Переваги:
    Тепло і працює від powerbank
    Недоліки:
    Треба мати потужний powerbank
  • Александр Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo

брал как аварийку когда все потухнет, тестил от нового павербанка 10000- хватило на 3 часа, павербанк нагрелся также как и грелка)) вобщем лучше чем нечего. С +в : цена и неплохой чехол с -в : греется павер банк . не для постоянного пользования .

• Продавець  Neo

Доброго дня! Скоріш за все потрібен трішки потужніше павер банк з більшим амперажем і гритися не буде . Дякуємо!

• Инна П***
    Продавець: Neo

Подогрев от повербанка , то , что нужно , когда нет света .

• Продавець  Neo_old2

Доброго дня, Шановний покупець! Ми дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку товару в нашому магазинi! Користуйтеся із задоволенням!