Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU)

Оцінка користувачів 4.72/5
на основі 293 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Ti2
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Швидко зконтакували з продавцем, надали актуальну інформацію стосовно передзамовлення та термінів доставки -- доставили швидше аніж сподівався, станція вже за тиждень була у мене.
    Заводське пакування, комплектна макулатура та кабелі у наявності.
    Офіційний додаток сам розпізнав станцію при першому запуску, без проблем під'єднався та налаштував.
    Додаток запропонував оновити прошивку станції, але поки не бачу у тому необхідності.

Зручна залізяка задля підживити на декілька годин в день холодильник, постійно увімкнений роутер з ONU-шкою і епізодично павербанки/телефон/ноут.

Переваги:
    Система охолодження, кількість портів на підключення(х2 Type-C 100W то любов), зручне керування налаштуваннями з офіційного додатку, можливість зарядити станцію за 1 год.
    Недоліки:
    Не варить самостійно каву
    • Иванов В***

Ніколи не оновлюйте прошивку якщо роутер бере живлення від станції. Роутер має отримувати живлення від іншого джерела. Оновлюйте тільки під час вимкнення всіх кабелів і пристроїв, інакше повезете в сервіс завислу станцію.

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Дуже задоволений цією станцією. Навіть не уявляю, щоб я робив без неї в такі важки часи з періодичною відсутності електроенергії.
    З Ecoflow в мене постійно є світло, працює інтернет, ноутбук та телевізор. Періодично за потреби вмикаю мікрохвильову піч та інші пристрої.
    Так що під час відсутності електроенергії практично не відчуваю дискомфорту.

Переваги:
    Повністю виконує свої функції. Тихо працює і швидко заряджається.
    Недоліки:
    не виявив
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Оформляв покупку на замовлення. Все чітко організовано, спілкування виразне, швидке оформлення та доставка. Рекомендую Ti2, відповідальний продавець із привабливим прайсом на товари.

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Все прийшло як треба, оновлюється без всіляких проблем до останньої прошивки
    Поки нарікань нема

Замовлення було швидко оброблено і швидко доставлено

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Якісний товар, на другий день отримали замовлення. Дякую!

Переваги:
    Швидке та якісне обслуговування. Якісний товар.
  • Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Безперечно рекомендую!!!! Замовляла EcoFlow delta 2. Все працює відмінно. Продавець супер. Якщо щось незрозуміло або виникли складнощі, телефонуйте!!!! Вас супровадять чудові хлопці які працюють 23/7(як мені здалось). Питання виникло по зміні частоти розеток (для котла важливо). Вдячна за допомогу і консультацію!!! Відмінний товар, магазин та сервіс!!!!

Переваги:
    Якість товару
    Недоліки:
    Відсутні
  • Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Отримали зарядну станцію в заводськой упаковке, все як треба- як то кажуть і муха не сідала. Зараз проходить акліматізацію двір-кімната. Но щоб отримати в відділенні, розетка,замовлення мені знадобилося ціла година. Дія не підходить(Держава в смарфоні),треба обов'язково паспорт,я вже і забула коли його тримала в руках, поки всі сторінки скопіювали,на кожному підпис-згода, залишилось тільки дактилоскопію зробить,но ще требо підтвердження чекати,що мої данні оброблені, тоді я змогла розрахуватися і піти. Так що розумійте і розраховуйте свій час.

Переваги:
    Станція без пошкоджень
    Недоліки:
    Поки немаэ
  • Ігор А***
    Продавець: Ti2

Зарядна станція прийшла пошкоджена (вмятина на корпусі), без оригінальної упаковки. Сумніваюсь що станція оригінальна та нова

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ti2

Станцію тестірую-поки все добре.

Переваги:
    Зручна, легка.
  • Виталий В***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет

Станція в цілому дуже непогана, але треба розуміти, що кожна техніка на щось розрахована - в мене вона живить холодильник, світло, сучасний телевізор, можна ввімкнути мікроволновку на 1.5 - 2 хвилини. В таких умовах як зараз, потрібно економити - якщо немає жорсткої потреби, то можна в деяких випадках світло не вмикати, а користуватись автономними приладами, можна не користуватися електрочайник ом, хоча станція його тягне, а розігріти воду на плиті звичайно якщо вона газова, дуже сподобалося управління по Wi - Fi, можна керувати станцією з любого місця, навіть з-за кордону, а якщо Wi - Fi зникає, то автоматично вмикається Bluetooth. Якщо є можливість не треба заряджати батарею в режимі 1200W, краще зменшити потужність до 500, чи навіть 300 ватт, тоді батарея буде в більш сприятливих умовах і прослужить довше і заряджати краще не до 100%, а до 90%, і розряджати до 20%. Швидка зарядка по USB - 2 підтверджується, тобто працює, інші роз'єми теж працюють. Станція підключена до всієї квартири через МЕХАНІЧНИЙ трипозиційний перемикач, можна 32-амперний, можна 63. На виході станції 230V про всяк випадок встановлено двополюсний 10А автомат. Ну і звичайно скажу про техніку безпеки: ті, хто хоче підключити станцію способом вилка - вилка повинен добре розуміти фізику процесса, тому не раджу цього робити, а то буде як в тому анекдоті:"А ці гриби можна їсти? Можна, але отруїшся". І ще бажано щоб станція не стояла на підлозі, бо вентилятори будуть всмоктувати весь пил і взагалі все що є на підлозі. Всім мирного неба.

• Олександр

А що не так з підключенням "вилка-вилка"? Вимкнув вхідний автомат і вмикай чи ні?)

• Святослав Я***

На скільки часу її хватає?

• Виталий В***

Звичайно, але люди частенько забувають відключити вхідний автомат і тоді ...опля. 95% всіх виходів з ладу таких станцій це зустрічний струм.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет

Станція працює. Все добре. Ніякі московитські паскуди не здатні нас зламати!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Farmerstyrres

Придбали для газового котла, завівся відразу, тримае не менше 7 годин, швидко заряджае, працею як дбж. В цілому дуже задоволений. Але ціна просто лякае, як лякають і ті хто накручуе так. Вибачте не вірю зовсім що ціна закупки теж так зростае як у країні...людяності нема ніякої.

Переваги:
    Давно тримае заряд, пряцюе з котлом
    Недоліки:
    Ціна, вона тільки йде вгору. Якось не по людськи роблять, маю на увазі всіх торгашів
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Теплоремікс

Хочу ще зазначити, що прилад трохи громіздкий і важкий, але навіть я сама змогла донести його із пошти додому, тому, впринципі переносити його за потреби по квартирі не приносить якихось незручностей

Переваги:
    Продавець відправив прилад зарядженим, за що велике дякую, бо змогла одразу перевірити роботу на пошті. Пробувала включати ноутбук і роутер одночасно: за 3 год розрядився лише на 10%. Включала також котла на гарячу воду, все працює. Заряджається десь за 1 год і 10хв, бере не багато (в день заряду прала двічі, включала ноутбук, роутер, заряджала телефон, працював холодильник і + зарядила станцію: ввечері на лічильнику + 4Вт, як на мене, зовсім мало). Ще експерементую із ним, але поки роботою задоволена і все влаштовує
    Недоліки:
    Важко сказати чи це недолік, але праска і електричний чайник - це "злісні пожирачі енергії". Включила праску, 1 раз натиснути кнопку, щоб випустити пар - -1% заряду. З чайником ситуація гірша: закип'ятити 1л води обійшлося в -15% заряду. Але, це не є прилади першої необхідності і без них, впринципі обійтися можна, тому важко сказати чи це дійсно недолік. Пробувала їх підключити тільки із цікавості
    • Продавець  Теплоремікс

Дякуємо за розгорнутий відгук.
      Нехай станція служить вам якнайдовше.

• Світлана С***

А пральну машину пробували підключити?

• Анатолий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет

Доброго дня всім , хочу залишити отзив і за экофлоу і за менеджерів. Сам экофлоу то супер апарат. Замовляв по предзамовленню, чекав приблизно 1,5-2 тиждні як і обіцяли все прийшло як і обіцяли. Першим ділом, підключив газовий котел... опа , не працює... котел вмикається, але не підпалюється...поміркувавши і почитавши відгуки в інтернеті, зʼясувалося що треба просто перевернути вилку- і опля , все запрацювало! Синус там правильний.
    Окремо за менеджерів- зворотній звʼязок працює на 100%! відповідають навіть і на під десяту вечора. Окремо відмічу меджера Віктора, завжди ввічливий, та швидко надав інформацію по єкофлоу поки йшла доставка. І навіть коли його отримав, як завжди інструкцію ніхто не читає, а одразу клацає! так от Віктор ввічливо мені надав інформацію, знайшовши і почитавши сам, а міг би сказати-є інструкція-читайте!)))
    Отже всім раджу ! Всім добра, Спокійного неба над головою!

Недоліки:
    не виявлено
    • Любовь К***

Доброго дня.
      Підкажіть будь ласка, ви газовий котел використовуєте для опалення квартири/будинку чи тільки для гарячої води чи у двох випадках?
      На скільки годин роботи вистачає станції, приблизно?
      Я розумію що котли у всіх різні ну так +-

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MyComfortShop

Мега задоволена та вдячна продавцеві!!!! Товар одразу пішов в діло,дуже сподобалося бути ближче до цивілізації. Що раніше було буденністю. Буду тестити далі. Нехай Бог береже наших захисників та всіх,хто напоготові завжди допомогти.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop

Робив замовлення в Vishniashop, коли ціни ще були в межах розумного. Загалом сервісом задоволений, оскільки доставили досить швидко (за 4 дні) через Нову пошту. Пристрій вже 3 тижні активно використовується і нарікань немає. Кондиціонер з піковою напругою більше 2 кВ і номінальною в 0,8 кВ тягне і це радує. Кондиціонер працює орієнтовно годину, в залежності від виставленої температури. Режим вентилятора взагалі бере 20 ват і використовувати можливо більше доби. Холодильник працює 7 годин і бере від 60 до 120 ват (в залежності від виставленого режиму). Загалом всім задоволений, єдине що потрібно було брати раніше, коли він коштував набагато дешевше.

Переваги:
    Пікова і номінальна потужність, кількість циклів перезарядки, можливість підʼєднати доп. елементи живлення (як оригінальні, так і просто акумулятор), мобільний додаток, загалом надійність.
    Недоліки:
    Ціна, особливо зараз. Складність знайти саме цю модель, через високий ажіотаж.
    • Продавець  Vishniashop

Дякужмо Вам

• Женя

А какие аккамуляторов можно ещё кроме родных?

• Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Для домашнього використання дуже зручна річ в сьогоднішніх умовах. Коротко по тесту приладу:
    2 ноутбуки, модем, роутер зарядка телефону - 15 годин, (якщо грати в гру на ПК - 5-6 годин, тому варто розуміти навантаження від ігор)
    телевізор, модем - 6 годин
    холодильник - активна фаза 6 годин, пасивна 16 годин
    мікрохвильова піч процює, фен теж (це не використовується тривалий час, але і на прилад не дуже впливає)
    масляна батарея опалення - 1 година, кондиціонер 2 години.
    Заряджання батареї доволі швидке 25% заряду (використані за 3 години) відновлює за 20-25 хвилин. На повну потужність працює тихіше ніж "дуйчик" з вентилятором, можна сказати, що безшумно.
    Дуже зручна річ для побуту і приємна ціна.

Переваги:
    Ціна, якість, мобільність, незалежність від графіку світла
    Недоліки:
    Відсутні
  • Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: TiVolt

Замовила станцію Екофлоу дельта 2,зі мною звʼязались і тримали звʼязок,все працює.котел не працював від неї ,але купила спеціальний адаптер і вмикаю напряму через нього (станція -адаптер-котел) без ніякого заземлення в мережу квартири.котел може від неї працювати аж 9год,тому задоволена,що родина в теплі.все супер.повний заряд за годину (дуже швидко).поки все працює

Переваги:
    Швидкий заряд,відносно тиха,є звʼязок з телефоном по блютуз,допомога при блекаутах
    Недоліки:
    Треба щоб в комплекті одразу йшли адаптери для котлів,ціна кусається
    • Андрей Ш***

Доброго дня. А можете підказати що це за адаптер? Я просто вже декілька років напряму все підключаю, немає ніяких проблем.

• Андрій П***

Какие ещё адаптеры? Просто вилку включить что не позволяет?

• Юрий Д***

А можете кинути посилання на адаптер, будь ласка

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS

Придбав дану річ за збори для бійців на Чернігівський напрямок! Дуже виручила в потрібний момент. Воїни активно користуються станцією для підтримки світла та зв'язку. Тому дякую вам!

Переваги:
    Надає допомогу бійцям ЗСУ, швидко заряджає потрібні гаджети для зв'язку та часто рятує в негоду без світла.
  • В'ячеслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Рік назад брав все працює норм, навантаження по 2 рази на день заряджаю.

Переваги:
    Чудовий товар
    Недоліки:
    Рік назад була 34999
  • Борис В***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

коллеги, доброго дня. В 10 утра забрал с НП-быстрая доставка. Обновился до последней версии, перед этим зарядил до 100%.Холодильник,ноут и т.д. тянет без проблем. У меня двухконтурный котел-Atron от застройщика. Вот это меня больше всего волновало. Для чистоты эксперимента- отключил автомат на котел-1Р 20А, ноль не рвёт автомат. Всё работает...Может я сразу попал на фазу. Если что, переверните вилку на 180 градусов. Всё чудесно работает.

Переваги:
    хорошее качество
    Недоліки:
    пока не обнаружено
    • Катерина к***

Підкажіть скільки тримає заряд для двуконтурного котла ?

• Борис В***

Если только котел, то 11 часов. Котел,свет,монитор, iptv плеер и колонки примерно 6-7 часов

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: G-Hub

Вночі, о другій годині заказав, вранці ,о дев'ятій продавець передзвонив і уточнив данні стосовно покупки. Приїхала посилка за день. Все ціле,красиве. С коробки було заряджене на 30%, поставив на зарядку,десь за 30-40 хвилин дозарядилось до 100%. За цей час скачав додаток на телефон, зареєструвався і все окай. Поки задоволений як слон,чекаю на чергове відключення щоб затестити апарат.

Переваги:
    Тепер мені здається що я енергонезалежний )))
    Недоліки:
    Поки що нема, і надіюся не буде
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: PowerYetti

Користуюсь пару тижнів. Як сказала дружина: «Я і не помічаю, що у нас світло відключають». Можна майже все підключити - мікрохвильовку, кавоварку і т.д.

• Андрей

Доброго дня, а як підключаєте?
      На пряму до станції чи через штекер папа папа (дві вілки) ?
      Дякую

• Данило

Через штекер мама-мама

• Юра

от навіщо такі казки розповідати про мікрохвильовки і кавоварки до 1квтної екофлошки, я таке собі рідко дозволяю з 3.6квтною

• Сергей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Artilugio

Куплено, відправлено на фронт, працює

Переваги:
    Актуальна ціна, швидко відправили
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет

Дуже дякую продавцю за вчасну доставку, гарну консультацію, та якісний товар, замовляла зарядну станцію для хлопців 72 бригади, хлопці вже отримали і дуже задоволенні

• Аелітта О***
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

Якісне еко фло,вже не вперше купую для ЗСУ.

• Продавець  MiglioreShop

Дякуємо за відгук, стараємось для своїх покупців!

• Устименко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Власна справа

Кому интересно по работе со старлинком хватает на 17 часов. Это больше чем достаточно. Потребление мах Старлинка показывает до 60 Вт.

Недоліки:
    Отсутствуют
  • Олег Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Store Group

Компьютер монитор 27 NAS - тянет часов 7 (90-130 Вт потребления) а если делать перерывы и переводить в спящий режим, можно растянуть на пол суток.

Вентиляторы достаточно тихие. В отличие от River2, например.

Возможность расширить ёмкость с помощью дополнительных батарей радует, а цена этих батарей - нет. Стоит, как новая станция.

В общем пока нравится)

Переваги:
    Качество, ёмкость батарей, тихая работа вентиляторов, приятное приложение на смартфон
    Недоліки:
    Дорого
    • Олексій

Комп'ютерн скільки приблизно тягне?

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Летом брал две штуки когда они никому не были нужны, сейчас же выручают только так, и холодильник Samsung двухкамерный с инверторным компрессором по 8 часов держит и комп с R7 9900X3D + RTX5080 в течении 5-6 часов работы.

Переваги:
    Дорога ложка к обеду
    • Олександр П***

Підкажіть. Будь ласка.Я
      ка ціна була влітку?

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MyComfortShop

Заряджається швидко, видає 2200 ват, працює все, холодильник, електрочайник, навіть електроплита, хоча і не довго на максимальній потужності, але є можливість докупити додаткову батарею

Переваги:
    Заряджається швидко, працює все
    Недоліки:
    Трохи шумить при заряджанні, але є можливість регулювати потужність зарядки через додаток і шуміти буде менше
    • Наталія К***

Підкажіть, будь ласка, що за Додаток?

• Олександр Г***

Додаток EcoFlow, який можна скачати на телефон з App Store або Google Play . Потім через нього підключити свій EcoFlow та керувати налаштуваннями прямо з телефону.

• Назар С***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Три місяці день в день, скільки вже допомогла, в польових умовах, все гуд

• Андреей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light

Кстати норм продавец)
    Забил на новую почту и курьера,я вчера заказал,он сегодня вечером лично привёз, ни денег за доставку, ни за перевод ничего не взял, чистая цена как на сайте.
    К приложению екофлоу подключилась моментально, упаковка кстати абсолютно заводская, там даже скотч пропечатан фирменным мерчем,как и все детали и упаковка, производство - Европа, а не Китай, что вообще удивило, пробил по серийному номеру.Шнуры и кабели -в упаковке которую не стыдно и на день рождения кому то подогнать, изменив содержимое просто)))

Подключил ,холодильник, телевизор,настольную лампу, всё воркает без проблем.Единственное пока не понял, как автоматом выключать выход и включать зарядку.Хотя не суть, ибо всё равно переставлять из станции в розетку ручками нужно и наоборот)
    Вентиляторы немного слышны, но не так чтоб,сравнимо по шуму с обычным комнатным вентилятором.

Переваги:
    Работает) Первый день, так что судить рано.
    Упаковка с завода, фирменный мерч даже на скотче.
    Недоліки:
    Пока не выяснил.
  • Марк О***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech

На свої гроші і на свою потужність – відмінний товар. Взагалі без проблем що у використанні, що по якості.

Єдине але – постачальники продукту рідкісні виродки, тому що коли просиш аби курʼєр заніс коробку з товаром на перший (!!!) поверх в тамбур, позаяк дружина з немовлям не може фізично вийти на вулицю і забрати його, то очікуєш бодай трохи людяності (курʼєр сказав, що міг приїхати лише з 11 по 17 в будні дні, а я з 9 до 19 на роботі). Мене всіляко переконували, що так всі курʼєри, вони нікуди не заносять. Проблема вирішилась доплатою в 100 грн. Та і ми ще "таке". А як замовить товар якась бабуся-інвалід, яка до 5-го поверху без ліфту не має змоги ту коробку доперти? Просто слова нормативні закінчуються в таких випадках. Гроші за екофлоу заплатив, а забрати коробку ніяк. От і думай, що робити і як виходити з "ситуації". Така вона, "клієнтоорієнтованість".

Переваги:
    Потужність, простота у використанні.
    Недоліки:
    Ще не помічав.
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Доставка до парадного це обговорюється під час підтвердження замовлення, якщо вас не влаштовують умови відмовляємося від доставки кур'єром та замовляємо на відділення перевізника. Правила для всіх без виключення, це в першу чергу безпека та здоров'я співробітників які працюють кур'єром, на яких нападають у під'їздах.

• Голтвінська Т***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Купили станцию еще летом. Работает отлично, подключаем двухкамерный холодильник и морозильную камеру, заряда хватает на 7 часов. За день приходится заряжать дважды, т.к. свет отключают 2р. на 5-7час. Иногда к холодильникам подключаем светильник с эконом лампой 7вт., этого достаточно для кухни.

Переваги:
    Работает тихо, хватает заряда на длительный период, что очень важно-заряжается быстро.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено.
  • ІННА В***
    Відгук від покупця. Продавець: G-Hub

Товаром задоволена. Холодильник, чайник, навіть фен на гаряче повітря все працює. Тільки котел газовий вмикається і тухне, знавці підказують, що ще треба стабілізатор напруги.

Переваги:
    Працює гарно
    Недоліки:
    Не підтримує роботу котла напряму.
    • Анна

Чи вирішилось питання з газовим котлом? Допоміг стабілізатор напруги?

• Владислав Х***

С газовым котлом дело не в этом. Котлу нужен ноль, он фазозависимый. А станция выдаёт 2 фазы.

Здесь 2 варианта:
      - если станция поддерживает сквозной ноль, можно взять его из сети. Включаете котёл в станцию, а станцию в розетку дома когда нет света. Если не заработает переверните вилку либо на котле либо на станции.

- обмануть котёл. Продаются тройники с впаяным между 1м контактом розетки и землёй резистором. Так можно сделать "мнимый ноль" для котла и он заработает.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: MiglioreShop

средне-сильный пк работает 3.5 часов в играх(160-190 Вт-ч), 6 часов при просмотре ютуба и работе с офисными приложениями (100-110 Вт-ч).

Переваги:
    У меня есть свет
    Недоліки:
    очевидно их нет
    • Олександр К***

Уточните пожалуйста, какой ПК. У меня 4070ti Super R5700x, монитор 144 гц. 750 ПБ справляется со сборкой. Интересно, сколько мой на этом сможет проработать