- Алена Д***Відгук від покупця. Продавець: TARABARA
Легкий у використанні. Не шумить. Електрик встановив на автоматичне перемикання. Товаром та продавцем задоволена. Дякую.
Можливо, тепер мені можно трішки заспокоїтися та насолоджуватись життям коли світла не буде.- Переваги:
- Тихий та компактний
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через місяць - активної експлуатації при звичайній зарядці від мережі без перепадів напруги, а бо чогось подібного (інакше спрацювало б реле навантаження) в станції щось пробило виникла помилка overload а зі станції пішов запах паленого пластику.
Не думав що так мало пропрацює, тепер слово за сервісом розетки- Переваги:
- Відповідає характеристикам по частини місткості
- Недоліки:
- Через місяць перестала працювати
- Ірина А***
В нас така сама штука, хоч покупали не на Розетці, а в іншому дуже великому маркеті. Вже двічі відправляли в сервіс. Тепер кажуть, що його заряджати потрібно через стабілізатор напруги... Просто жах, якась глючна модель зайшла почитати, скрізь є такі відгуки. Бо поруч стоїть рівер 2 і з ним все в порядку, ніяких перебоїв і збоїв нема
- Ірина
Така сама проблема пише overload перевантаження не було взагалі фонарик і котел
Модель Delta Max 2
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TMP
Це той випадок, коли хочеться попередній допис видалити, тому прошу вважати його не дійсним)
Чудова зарядна станція і відповідальний продавець дуже швидко виправив ситуацію- Переваги:
- Рекомендую продавця, а Екофло айфон серед подібних станцій
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TMP
Все добре, лише продавець не попередив про австралійську вилку на зарядці пристрою. І від початку в об‘яві була вказана звичайна європейська розетку, а по факту виявилась «універсальна»
- Недоліки:
- Продавець надає неактуальну інформацію про пристрій.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
EcoFlow...
- Переваги:
- Купив по дуже класній ціні, від продавця Rozetka. Транспортувальна кробка запаяна пломбами екофоу, внутрі коробка самої станції зі всіма заводськми пломбами
- Недоліки:
- В назві вкінці вказано шо це европейська версія, приїхала з розетками китайськог регіну, але працює все під наші без перехідника. Крива інструкція на українській мові яка приклеїна до коробки, не вся комплектація яка вказана в цій інструкції, можливо це звязано з регіоном.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже лишала відгук нижче, доповню.
Після першого оновлення програмного забезпечення станції, стало неправильно відображати процент розрядки. 150Вт комп розряджав станцію на 90% за годину. Виявилось на останньому 1% ще може потім працювати більше 3х годин) Повна розрядка станції допомогла відкалібрувати її показники на реальні.- Переваги:
- Швидка зарядка, тривала робота
- Недоліки:
- Після оновлення ПЗ сталась проблема з відображенням заряду станції
- Андрей
Треба повністю розрядити станцію до відключення та повністю зарядити, станція відкалібрується там буде відображати вірно ємність.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовуємо два місяці поспіль практично кожен день. Підключаємо з додатковою батареєю, виходить ємність 1440 вт-год. Фактично цей девайс рятує роботу з дому і побут під час вимкнень електроенергії за графіком +2 / -4.
Приклад одночасного використання без економії: 2-3 енергоємних пристрої (ПК, ТВ, газова колонка для опалення квартири), 3-4 невеликих пристрої (роутери, UPS-и), 3-6 світлодіодних ламп, -- за 4 години заряд падає до 25-35%. Якщо економити -- до 40-50%. Все дуже динамічно, точно не порахувати.
До 0% не доводив. X-Boost не використовував.- Переваги:
- Швидка зарядка до 2-х годин. Тихий, якщо видача до 250 вт; вище -- кулер гудить, но терпимо. Додаток подобається.
- Недоліки:
- (1) Незначні баги: іноді не вмикається екран по кнопці "Power" (обхід -- нажимати кнопку "Ліхтар"); іноді не підключається додаток по Wi-Fi. (2) Наскільки розумію, це останні портативні станції в лінійці River, які можна доповнити батареями. В другому поколінні ця можливість є лише в більш дорогих Delta. (3) Місцевий аналог режиму UPS не підходить для мого ПК (хоча в інструкції про це попереджають), но дуже ОК для домашнього мережевого обладнання.
- Николай
Доброго дня, а додаткова батарея заряджається окремо чи через станцію?
Якщо через станцію тоді час загальної зарядки збільшується вдвічі? - Артем
Додаткова батарея заряджається тільки через станцію. Про час абсолютно точно сказати не можу, тому що майже відразу придбав додаткову, так і використовую. Мені головне є те, що ця пара встигає за 2 години, поки є світло, зарядитися з плюс/мінус 20% до 100%.
- Анжелика Б***Відгук від покупця. Продавець: MDShop
Дуже задоволена придбанням.
Ноут з планшетом, та працюючими графічними додатками тримає годин 6. Стаціонарний комп з увімкненими вибагливими іграми може живити 1,5 години (може комусь корисно).
Розміром з автомобільний акумулятор, тільки в рази 3 легший і заряджається дуже швидко.- Переваги:
- Компактний, потужний, якісно зроблений. Швидко заряджається
- Недоліки:
- Доставляли 2 з половиною тижні. Що саме по собі не страшно, якби одразу озвучили такі сроки. Приймалися рішення і будувались плани у розрахунку на те, що станція прийде раніше.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вмикаємо лампу (тягне 10), 2 ноути підзаряджаємо (по 50-60) і можна працювати під час відключень
- Переваги:
- Зрозумілий інтерфейс, швидка зарядка від мережі (трохи більше години), в комплекті перехідник на зарядку від авто
- Недоліки:
- Нашу кавомашинку не витягує, тільки молочну піну може зробити за 6% батареї :)
- Владислав Д***
Кавомашина не дуже життєво необхідна річ пі час відключення світла))) в нас на даному девайсів, газовий котел працює більше 8 годин
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Той хто цікавиться цим товаром мабуть і так знає переваги і недоліки. Тому опишу тільки свій випадок, може когось убереже. Користувався ним в режимі EPS. Девайс був повністю заряджений і просто видавав напругу з мережі на розетки. Десь через годину використання раптово увімкнувся екран і почали блимати позначки overload та USB. При цьому до портів USB нічого не було під'єднано, електроенергія в домі не блимала. Тепер порти USB-A не працюють (все інше ніби в нормі), позбутися помилки не вдається, навіть факторі резет не допоміг. Отже один бал за відсутню надійність пристрою, яка може бути критично необхідною при загрозі блекаутів.
- Переваги:
- Можна заряджати ноутбук, телефони, підключати деяку побутову техніку
- Недоліки:
- Ненадійний. Зламався через тиждень використання
- Олександр
Бо не можна використвувати в режимі "розетка-розетка". На ютубі вже є відео з сервіс центру з цього приводу
- Олександр Ш***
Олександр, Євгенів описав bypass режим, а не розетка - розетка.
- Сергій
Використую в режимі UPS, напротязі 2 днів без проблем.
Флоу зарядив до 100%, перемкнув максимальний заряд до 99% в аплікухі, зявився значок UPS.
Постійне навантаження ~300w
- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Stenuko
По-перше хочу сказати що більше за товар мені сподобався продавець. Коли стояла задача будь-що за будь-які грощі якомога швидше придбати цю зарядну станцію, серед сотень пропозицій лише цей продавець без зайвих слів і зайвих рухів прийняв заявку, передзвонив, все уточнив, і відправив у той самий день, та ще і за ціною нижче за інших продавців. Усі інші продавці (мова не вийнятково про Розетку) або вимагали передплату і встати в чергу, або так само передплату і очікування близько двох тижнів, або приймали заявку та повне мовчання після цього, або навіть казали що є в наявності, та відмовляли у самовивозі.
Що стосується апарату: мета була єдина - забеспечити роботу компьютера, монітора, колонок, і роутера. Попередньо показує час роботи близько 4 годин (хоча по моїм розрахункам має бути десь 3 години, не більше). Приїхав із зарядом 30%, зарядився до 80% дуже швидко, до 100% десь за півтори години (останні відсотки дуже повільно заряджає). Розбиратись майже ні в чому не довелось - дістав, під'єднав до розетки - заряджається; під'єднав компьютер, натиснув кнопку живлення на відповідних виходах - комп запрацював. Дуже класно що є функція UPS. Тепер не потрібно кожного разу коли зникає/з'являється світло завантажувати компьютер. Просто працюєш собі далі. А якщо сіла батарея, пішов ввімкнув генератор на годину-дві, і далі собі працюєш.
Іще він виявився значно меншим аніж я очікував. Коли дивився на Новій Пошті навіть подумав що не ту модель вислали.- Переваги:
- Маленький, потужний, є змога придбати додаткову батарею, заявлена функція UPS (30 мілісекунд)
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Богдан Ч***
Доповню свій відгук. Через тривалий час, коли впали ціни на додаткові батареї, придбав собі таку. Тепер, при правильному використанні можу дозволити собі повноцінний 8-годинний робочий день, навіть якщо немає світла (у нас вимикали через ремонтні роботи). Все ще супер задоволений купівлею.
- Богдан Ч***
Ще додаткова інформація - UPS не завжди спрацьовує. Через заявлену затримку в 30 мілісекунд комп все ж таки іноді відрубається. Тому придбав дешевий ДБЖ, і поставив між екофлоу та компом.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: MDShop
Зробив багато тестів з Ватт-метром окремим, вимірюваннями спожитою потужності самого екофлоу(в режимі буст) та програмним вимірюванням потужності ПК:
Потужний ПК під навантаження впевнено живить 420 ватт, дорікань нема
Пилосос з аналоговим плавним регулюванням обертів ввімкнув на мінімум і поступово збільшував оберти, більше 600 Ватт екофлоу не видав (від мережі пилосос споживає більше 1 КВт)
Обігрівач також більше 600 ватт екофлоу не видав(від мережі 1.5КВт)
Бойлер від екофлоу також 600 Ватт(від мережі 1.3КВт)
Мікрохвильовка на середній потужності їжу не нагріла, також більше 600 ватт екофлоу не видав(від мережі 1КВт)
Холодильник якщо виткнути з мережі і віткнути в екофлоу, то впорається, видає десь 200 Ватт. Але якщо холодильник довго стояв вимкнений, то на старт йому треба значно більше потужності, моєму треба 1Квт десь, тож від екофлоу він намагається працювати і радіатор ззаду потроху теплішає, але явно і по звуку і по роботі потужності не вистачає.
Взагалі девайсом я дуже задоволений і рекомендую, поставив би 5 зірок, якби не було казочок про 1800 Ватт в описі. Якщо з пилососом, холодильником можна було б виправдати, що їм треба чиста синусоїда, то обігрівач чи бойлер це просто великий резистор і якби екофлоу міг видати більше 600 Ватт реально, то обігрівач або бойлер їх витягнув би.- Переваги:
- Зручний, простий, надійний, швидко заряджається(
- Недоліки:
- Я розумів і так що 1800 Ватт як написано у описі очікувати не варто, всі хочуть написати велику цифру, але не треба вводити людей в оману.
- Володимир Б***
щодо макс потужності, то на укр офф сайті зазначені 1200, тому або скопіювали з іншого пристрою, або (...)
а холодильник у вас ненажера, мій вище 120 не бере, якщо не вимикався на довго, то взагалі 100. Холодильник стандартний у зріст людини, із середього розміру морозильною камерою - Василь М***
1800 буде, ви не до кінця розібрались!
Скачайте мобільну програму для нього і тільки в ній ви можете включити режим xboost - цей режим видає більше ВАТ. - Сергей Д***
поддерживаю, человек не разобрался (инструкции у нас никто не читает).
X-boost режим активируется через приложение (как и режим быстрой зарядки X-stream), отдаёт 800+ ватт без проблем (больше не проверял).
Читайте мануалы и книжки - и там, и там много полезного :)
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: MDShop
Чудовий виріб якщо потрібне все-в-одному. Можна було б втричи дешевше купити автомобільний аккумулятор, зарядну установку та інвертор - але цей виріб швидше заряджається, меньше важить і не потребує додаткових налаштувань.
У наш час швидкість заряджання дуже важлива. Не маючи струму від мережі та маючи генератор можно за одну годину зарядити до рівня роботи ноутбука протягом 6годин або 2 доби роутеру.
Доречі можливо використовувати як UPS, 30ms на перключення з мережі на батарею.
Використовую 1 день, проте на повну та за реальних умов.
Раджу для тих хто працює за ноутбуком або якщо потрібен інтернет. У моєму випадку, під час відключень, дуже часто провідний інтернет правцює якшо подати напругу на роутер.- Переваги:
- швидка зарядка, достойна ємність, якість виготовлення
- Недоліки:
- ціна в Україні
- Евгений Т***
Не пробовали підключити його до електричного котла?
- Роман Г***
інтер працює по шнурку, тільки якщо до вас підходе оптоволокно і по ходу немає свічів яким треба живлення
- Володимир М***
Обігрівач на 1,5 квт працював від станції?
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классная и функциональная вещь
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Девайс хороший. Але кому потрібно підключати холодильник і таке інше беріть потужнішу версію Дельта. Я повівся про опис в 1800 ват, по факту на коробці всплески до 1200 і ніяких постійних 1200 не має тимпаче 1800. Холодильник на секунду показує більше тисячі потім постійно не вище 600 і не може працювати, так відчуття що померає, не вистачає потужності. В остальному кому вистачає 600 ват і не вище девайс дуже хороший.
- Володимир Д***
А ви через додаток активували XBoost режим? По опису підтримка 1800Вт буде лише при активації цього режиму, у штатному - 600Вт
- Антон Б***
Він по замовчуванню увімкненний. Так я заходив в додаток, вмикав і вимикав, багато різних тестів проводив.
- Володимир Л***
Що за холодильник у вас? Мабуть якийсь великий?
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращій девайс в своєму класі.Обов'язково потрібно оновити прошивку. Стокова має декілька недоліків стосовно калькуляції та, відповідно,індикації заряду
- Недоліки:
- відсутність 130Вт режиму на порту type-C, ціна
- TПродавець: Rozetka
Сделал заказа 23 числа, товар был в наличии. Только через 3 дня - 26го перезвонили и сказали что товара нет в наличии. Спасибо конечно что предложили альтернативные варианты, но мне нужна была именно эта модель. Цены на зарядные сейчас меняются каждый день и 3 дня ожидания чтоб подтвердить что товара нет в наличии это несерьезно. Автоматизируйте пожалуйста как то вашу систему проверки наличия товаров.
- T
Также очень странно что маркировка евро модели EFRIVER600PRO-EU - а фото международной (с различными типами розеток).
- АнтонПродавець: Rozetka
На точку видачі приїхала станція без Кабеля заряджання від сонячної енергії (вхід МС4 на ХТ60), хоча в комплекті повинен йти.
Серійний номер не проходить перевірку на офіційному сайті Ecoflow(питання, а чи офіційний це товар?).
Консультант порадив відмовитись, що я і зробив.- Недоліки:
- Описано вище
- Артем М***
- виробник мог змінити комплектацію. а інструкцію звісно як нову додати до того, що вже по світу на складах.
- може не той регіон був обраний? в посиланні на сайт саме домен eu був?
- эльвираПродавець: MDShop
было написано предоплата 1000,как только сделала заказ сразу исправили на предоплату 3000 и сказали ,что теперь таие правила
- Продавець MDShop
Добрий день! Інформація зазначена в картці товару актуальна і була розміщена одразу. Нажаль всі зміни вносяться на маркетплейсі лише після перевірки модератором і миттєво це зробити неможливо ))
Бережіть себе, мирного неба Вам! - эльвира
и вам мирного неба! полно аналогов без предоплат и тем более 3000( это не иодератор устанавливает ,а продавец)удачи
- Продавець MDShop
Дякуємо! Успіх нам зараз усім дуже потрібний. Гарного вечора! Хай щастить!