Відгуки покупців про Масажний ортопедичний килимок доріжка для ніг дітей з кольоровим камінням 70см OSPORT (OF-0277)

Оцінка користувачів 4.14/5
  • Соломія С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

По експлуатації нормальний , по зовнішньому вигляді так собі , кольори троха не відповідають зображенню, а рожевий взагалі вигорівший.

Переваги:
    • Продавець  CHAMPS

Соломія,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Менеджер зв'язався з вами для вирішення питання.Вибачте будь ласка за надані незручності!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Каміння, що не вистачало, мені відправили безкоштовно. Дякую за оперативну роботу. Килимок сподобався, свою функцію виконує.

• Продавець  CHAMPS

Юлія,дякуємо Вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Нажаль товар прийшов без 1 каменя...

• Продавець  CHAMPS

Добрий день, приносимо наші вибачення, за незручності. Менеджер з Вами зв'язався для вирішення цього питання. Дякуємо.

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

в перший тиждень відпав камінець...

• Продавець  CHAMPS

Добрий день, з Вами зв'язався менеджер щодо з'ясування та урегулювання цього питання. Дякуємо, за Ваш відгук.

• Світлана С***

зі мною відразу звʼязалися для вирішення питання, це круто

• Клієнт

Корисно! Дякую, все чітко

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Чудовий килимок! Корисна річ.

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Чудовий масажний килимок , як і очікувала ! Якісно виготовлений ,послужить довго ) Магазин сподобався , обов'язково буду звертатись ще та рекомендувати друзям !

• Продавець  CHAMPS

Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!

• Артур Т***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Купив для дорослого (себе), тому що порекомендував реабілітолог. Даний коврик використовую для лікування та профілактики подальшого розвитку плоскостопості. Хоча даний коврик призначений для дітей, але мені він також підійшов. Користуюся, прикріплені камінці вважаю протягнуть довго.

Переваги:
    Якісний, не дорогий
    • Продавець  CHAMPS

• Татьяна Г***
    Продавець: CHAMPS

Прислали в место него апликатор Кузнецова

• Продавець  CHAMPS

Добрий день, питання вирішене - відправленням нової посилки, приносимо вибачення,за незручності.