- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Сірий
На зріст 176 задовгі, приблизно на 15 см
- Переваги:
- Теплі
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Якість+вартість.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Сірий
Чотири зірки за то що не достатньо довжини... На мене (176 см) потрібно ще 2 см.
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Пошиті - ок, у середині теплі, на флісі, але зверху якість тканини так-собі: синтетика, що за 1-2 прання буде скачуватися ще й дуже все сміття липне до них страшенно (. Чесно кажучи ціна за таку якість тканини завелика, хоч і під час сезонного ажіотажу (
Робота Розетки 10/10 як завжди. Дякую за вашу роботу. - Вікторія К***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Коричневий
Якісь жахлива, після першого прання накошлатилися
- Переваги:
- Недоліки:
- Після першого прання відразу всі в ковтунцях
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Штани теплі, але оверпрайс і продуваються, також знизу нема манжети. При незначному вітрі будете мерзнути.
- Переваги:
- Недоліки:
- Більше ніж зотілось
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Сплошная стекловата,100% синтетика, нитки торчат везде ,а-ля та-да, цена 300гр не больше!
- Переваги:
- Их нет!
- Недоліки:
- Всё!
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.