Відгуки покупців про Високий товстий стовп кігтеточка для котів котів великих порід 134см бежево молочна
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Товар сподобався, якісний . Котик задоволений !!!!Дякую!
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Кішка дуже задоволена
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Купувала стовпчик -кігтеточку з лежанкою, якість виробу дуже сподобалась, сама конструкція дуже міцна, при цьому легкий у встановленні , рекомендую
- Переваги:
- Швидка і якісна доставка
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Класна кігтеточка! Все зроблено на совість.
Також приємний продавець, все опрацьовано та відповідно в мінімальні строки!
Рекомендую!- Переваги:
- Надійно, красиво, якісно
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Корисна забавка для наших котиків і удвірки тепер не шкодяться. Дякуємо за доброзичливий сервіс.
- Продавець Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Бойко Г***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Все супер! Котик щасливий. Окрім дряпалки він отримав дуже вдалу точку огляду))
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Замовляю багато виробів в цього продавця, завжди все супер! Гарна якість та обслуговування!
- Переваги:
- Якість та обслуговування клієнтів!
- Продавець Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за довіру до нас і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Все целое, хорошо упаковано. Установил без проблем
- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
- Неиу
- Продавець Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- Кротенко И***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Очень большая когтеточка. Коты на нее залазят, играются висящими веревочками. Рекомендую!
- Переваги:
- Размер!
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котикизадоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Кіт в залежності, ми щасливі за хутряного. А взагалі дуже швидко опрацьоване замовлення та доставка
- Переваги:
- Ціна, швидкість доставки
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Те що требо - потужно
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені покупкою.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Кігтеточка красива, дійсно велика , все акуратно зроблено, ніякого лишнього запаху , доставили швидко , вона дійсно вартує своїх коштів
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені замовлення. Мирного дня вам.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Вдячні за якість, оперативність, і міцну найбільшу кігтедряпку, тваринка в захваті і ми теж!
- Переваги:
- Якість, максимальний розмір
- Продавець Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного вечора.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Надійна велика конструкція, акуратно зроблено, швидко звʼязалися та відправили.
Коти в захваті, брали в розрахунку на двох мейн-кунів, вони задоволені :)- Продавець Your Comfort
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Котик в восторге, с первого же дня покороил этот Эверест! Теперь диван и стены в безопасности от его коготков.
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині. Миру вам.
- Тина Т***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Я у захваті! Чудова дряпалка для кітки, викона якісно) Киця одразу почала користуватися)
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Заказывали доставкой, отличная когтеточка, кот в востроге лазит по ней как по дереву, ничего подобного не видели ни в одном зоомагазине, все сделанно качественно, очень довольны покупкой)
- Переваги:
- Она просто гигантская
- Недоліки:
- Кот их пока не обнаружил)
- Продавець Your Comfort
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Дряпка якісно зроблена, коти так і не змогли її перекинути. Перший тиждень був запах клею, зараз майже зник. Котам сподобалось
- Продавець Your Comfort
Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам, будемо радібачити вас знову у нашому магазині!
- Ольга Ч***
За майже два місяці три шалені коти так і не змогли її навіть похитнути. Вони обожнюють цю дряпку і постійно на ній граються. Але верхній шар тканини на стовпчику приклеєний недостатньо міцно, одна киця таки змогла його надгризти. Чим його назад приклеїти можна?
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Коти вподобали.
- Переваги:
- Як велике дерево
- Недоліки:
- Маленька квартира не підходить до цієї кігтеточки
- Продавець Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котики задоволені.
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Your Comfort
Очень очень хорошая когтеточка.
Фото не передает её размер, она не большая, она просто огромная.
Я думаю, это одна из самых больших когтеточек на рынке.
Кот 6кг лазит по ней, как по дереву.
Выбором остался очень доволен.- Переваги:
- Огромная просто огромная. Можно самому драть, хватит на пол жизни. Качественно сделана. Кота очень триггерят веревочки сверху, поэтому он часто играется с когтеточкой. он
- Недоліки:
- Поскольку делали на заказ, клей был свежий и издавал запах клея, не токсичный растворитель, но все равно не приятный. Лучше поставить когтеточку на пару дней на балкон после получения. После двух дней запах полностью уходит.
- Продавець Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!